Én elhiszem, renault, mit várjon az ember tőle? egyébként a fiat 500-e ugyanígy csinálja, azt próbáltam.. 60-nál bele lépsz és felváltva kapar a kétoldali első kerék 😁 rángatja a kormányt
Nálunk az asszony vezetési stílusánál nem kopik jobban mint bármi másé bár az autó is 1,6 tonna ami nem annyira kirívó. Ha én vezettem nagy ritkán elektronika ide elektronika oda bizony elkapar egy kigyorsításnál még 100nál is. 😆
A villany hülyére szabályoz mindent, a legjobb tapadás érdekében még a nyomatékot is optimalizálja. Mondjuk ez már az ujabb benzinesekre igaz. A mazdát se nagyon lehet kihozni a sodrábol akárhogy nyomom neki........ezért kell egy klasszikus, hagyományos épitésü auto😀 minél kevesebb elektronikával
Ostoba barom,ahhoz hogy bármi beavatkozzon,el kell érnie a határt,és ott bizony kopni fog Minél extrémebb erő hat rá,lásd elektromos hajtás,annál nagyobb lesz az a határ ahol már beavatkozik ezzel együtt a gumi is kopik,a nagy tömegről már nem is beszélve amitől meg oldalirányba nő meg a surlódás.
Azt hiszem olyan 65ezret mentem a Michelin PilotSport4-es gumival. Hiába a nagy nyomaték, meg gyorsulgatás. A villany jobb és gyorsabb szabályozhatósága miatt, nem nagyon csúszik a gumi, így meg nem is kopik úgy.
Azt bánom hogy mielőtt ledobtam róla a régit, nem volt még hekkelés hozzá. Most van drift üzemmódom, így meg hamar le lehet koptatni a gumis felé menet 😅
4 éves átlag gumi kb úgy csikorog a meleg aszfalton már mint nekem a 14 éves téligumi
de a nyikorgás inkább az idegfeszítő, megtolod a kocsit és nyekereg a gumi mintha a szálak mozognának benne
amúgy a 60-80ezres gumik már nem ilyen szarok azok az uv fényt is bírják nem úgy mint az alsópolcosok
Te is az vagy, csak te nem keresel annyit vele, mint ez a hülyegyerek 🤣
Ez az egyik legmenőbb youtuber Magyarországon... mondjuk ez elég nagy szegénységi bizonyítvány ránk nézve
Azt bánom hogy mielőtt ledobtam róla a régit, nem volt még hekkelés hozzá. Most van drift üzemmódom, így meg hamar le lehet koptatni a gumis felé menet 😅
de a nyikorgás inkább az idegfeszítő, megtolod a kocsit és nyekereg a gumi mintha a szálak mozognának benne
amúgy a 60-80ezres gumik már nem ilyen szarok azok az uv fényt is bírják nem úgy mint az alsópolcosok
Ez az egyik legmenőbb youtuber Magyarországon... mondjuk ez elég nagy szegénységi bizonyítvány ránk nézve