Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az ingyen azt jelentené, hogy semmibe sem kerül a kiépítése és az üzembentartása. Ha csak 1ft-ba is kerül akkor annak annyi az ára, de nem ingyen van.
Pedig a v8 odabasz😀és még a hangja is fasza, nem villanyzsinnyegés🤣
Most először igazat adok neki.😂
miután visszajött az ára ingyen adja az áramot
pl nekem lassan kitermelt 7500kwh a rendszer ez kb 500 ezer még 2x ennyit hoz akkor leszek nullán(ha csak az áramot nézem)
ha most telepíteném ugyanezt a rendszert akkor már 15000kwh körül nullán lennék, sajnos pont akkor csináltam amikor minden cefet drága volt így 21-22 ezer kwh kell a nullázáshoz
de ha az összes energiaigényt nézem akkor már csak 2 tél és nagyjából nullán leszek
Semmi nincs ingyen, olcsó lehet, de a napelem is pénzbe került és a fenntartása is bár az még talán a mosáson kívül ha volt ilyen még nem volt, de évek alatt nyilván lesz. Ugyan nem emlékszem anno neked mennyi volt az önerő ha volt, de ha nem neked akkor másnak került és a szaldón keresztül most is kerül pénzbe az autózásotok. Szerencséd volt, hogy így alakult, de nem ingyen van.
opellel szerintem 500km se ment mert szerinte szar kocsi volt(tarkón is basztam azonnal)
a toyotával ment pár tízezret de csak kényszerből, kedvtelésből nem ment egy métert se vele
amióta megvan a villanyverda örökké mászkál most is kecskeméten tekereg
de volt hogy elment 100+km egy steak-ot enni vagy akár egy marhapörköltet, vagy mittudoménhová ahová épp a kedve tartja
osztrákokhoz is kiment haverját megnézni milyen neki a meló, pedig salzburgon túl volt a hely
szóval tetszik neki a villanyos gép lassan 50 ezer lesz benne és 30 ezerrel vette ősszel
Egy probát megérne, lehet átpártolna 😅
mi nem, mert nem fogok a tetőn egyensúlyozni hogy tegyek fel napelemet tölteni
a gyerek meg lusta intézkedni, mert nem nagyon érdekli a téma, ha 200 forint lenne egy kwh szerintem azt is leszarná, mert neki tetszik a villany verda alapból
csak érdekességképp írtam hogy kb 2 liternyi nem rezsivédett benzin árából megy a kocsi, rezsivédettből kb 3 liter
amúgy kb 7-8 év alatt jönne vissza a napelem ára ha a kocsitöltés arról menne
visszatáplálóssal ez lényegesebben jobb arány lenne szerintem elég lenne 3 év is
7-8 évre meg nem tervezünk előre, lehet addig lesz egy 6000ccm v8 aztán leszarja a villanykocsit ahhoz se fog venni olajkutat 😆
Mi ingyen járunk.(Meghajlós)
a tesla nem ilyen
az nagyon megy 😂
Egyszer megnéznétek a fedcompba, csak városban használt autó átlag sebessége 25-30...
Nem az volt hogy ev-vel ingyen járnak az emberek?
lakott területen kb annyi
60?
157ezerbe van a teslának 10ezer km táv
80% otthon töltve 13% tesla töltőnél többi meg az egyebek
a futás kb 40% autópálya többi összevissza
ebben a tél is benne van
és nem 70-es tempókkal, fűtéssel.....
Nekem eleg az az egy amit en vettem.
Kell a fenenek tobb.
Ha olyan ven leszek mint te,beujitok egy kinai bmw-t,azoknak egy kerekitesi hiba a moxer csoda eladasi mennyisege.🤣
...de egyet se kell közülük hézagolgatni 😃
Hát a wartburg motoros angol beteg szeretne csak feleannyit eladni abból a hengerhiányosból, mint ami a boxerből fogy... 🤣
A bmw boxerben a hiba hogy boxer es hogy bmw. 🤣
Van ott azért jó néhány azon kívül is.
Szerencsére a BMW boxer csavaros, azt nagyon eccerű állítani, nem kell venni hozzá semmit, az autómban meg csak 4 szelep van, az is a kerekekben 😁
Legyen kepzelőerőd,hasznald a kezed.😂
ez most még így nem jön át(kezeit széttáró) csak meg kellene mutatnod, hogyan kell ezt csinálni 😅
Csináld kutyaszaros zacskóval,kezed bedugod,megfogod a produktumot,rahuzod a zacskot,összecsomózod,kidobod. 🤣
én csak a seggtörlőt zacskózom
az utasellátó szelet elfér a nádasban