Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szabályozza is, csak lassabban, mint kéne, így a kormányon egyből lehet érezni. Én bidénél nem érzem 😁 de ha kanyarban durvábban rálépek, villog a műszerfalon.
Az se normális.Mondjuk remélem nem mindet kell megvennem,lesz olyan amit csak cserélni kell mer a legolcsobb Az mester csésze is 2600.-,jesszus 41600.-,mekkora spúr genya vagyok.🤣
Hát, láttunk már kaszakövön meghúzgált szelephézagolót. Volt itt olyan (sokadik név alatt) megnyilvánuló egyén, aki eldicsekedett vele.
Na,van megoldás az olcso szelephezag allitasra.😃

http://youtu.be/ra7vxCZcja0?is=k7ZBL7jjaOMKBCxm
Na de hát attól még kéne szabályoznia.
Nem, csak egyszerűen fos. Fronthajtas + azonnal sok Nm = ez 😬
fingom sincs
Nem lehet hogy sport módban kikapcsolja a kipörgésgátlót?
teslában kb 550nm van aztán mégsem ráz semmit
160 ig úgy gyorsul hogy nem kapok levegőt
utána nem néztük
na én is megnéztem az ait azt mondja ez nyomatékkormányzás. Amikor rángatja kifelé a kezemből a kormányt sport fokozatban nagy gyorsításkor. (kezeit széttáró)
Ezen aszaron annyi elektronika van nem gondolnám pont a kipörgésgátlót spórolták volna ki belőle. De, hogy nem úgy működik ahogy kellene az tuti 😆 Mondjuk asszonynál nem probléma mert 90% echo jelentés alatt még nem ért haza az ő vezetési stílusával(kezeit széttáró) Én meg 40 fölé nem tudtam még vinni 😆
Bár az AI azt mondja hogy még a gyengébb villanyautók is elpörgetnék 100-nál, különösen az első kerék hajtásúak, ha nem lenne regulázva. Akkor lehet mégis igazad van.
nem nézegettem a mutatót másodperc pontosan. előzésnél ha sportba padlót nyomok elkapar. Ha majd 2 hónap múlva megint ülök benne, hogy én vezetek a kedvetekért meg fogom figyelni hány kilométer óra az amikor kigyorsításkor beremeg a kezem 😅 Az is leeht, hogy nem 100 hanem 80 nem ennek volt a jelentősége. Ez bassza tiltani a kipörgést vagy legalább is későn reagálja le 😅
Ezt mondjuk én is kétlem. 😅 nyomatékot nulla és kb. 60 között adják le a villanyautók onnan hanyatlik. Talán az 1000LE felettiekről elhinném.
Baszki pipi,ez egyszerű matek A passatba van 400nm,abba a gyöszbe mennyi van,300?Az is tény hogy egy dizel nagyjából 1800as fordulattól leadja a teljes nyomatékot.Ezek tények.
Különben ez a gumi kopás érdekes. Amíg versenyeztem ETZ-vel először egy olcsóbb utcai gumival mentem. Csúszkált is, de azért jól lehetett vele menni, viszont gyorsan kopott. Mondták az okosok, hogy tegyek fel drágább, puhább pályagumiját ugyan annak a gyártónak. Azt képtelenség volt megcsúsztatni, és jelentősen többet el is ment, hiába tapadt jobban és volt puhábba gumi.
Kona, meg a Leaf is kapart, de azokban meg nincs annyi erő, nem olyan sportosak, azért nem ették a gumit.
Ezeknél amúgy még elég fapados kipörgés gátló volt. Szerintem valami belsőégésű autóét tették rá.
Tesla kipörgés gátlója viszont eszméletlen jó. Gyorsításkor meg sem moccan a gumi. Olyan mint a fogaskerekű. Pont annyi nyomatékot ad a motorra amennyi kell. Hóban mocorgott csak kicsit, de akkor is csak jelzés értékűen.
Kanyarokban meg fékezéskor enged kis csúszást, csak éppen annyira ami kell, de induláskor olyan mintha nem vonatkozna rá a fizika.
Volt hogy mellettem a csóka elpörgő kerékkel indult, hogy jól megalázzon, én meg még ECO üzemmódból sem vettem ki félgázon, teljesen kényelmesen indultam, és néztem hogy mit erőlködik.

De amúgy tökmindegy is. Lényeg hogy saját tapasztalat is az hogy nem eszi jobban a gumit, kellően tartós. De ha nem lenne az, akkor is jobban megéri a gumi árát mint a gázolajé az 5perces tankolást, mert kb. 3 hónap alatt hozza vissza üzemanyagban a 4 gumi költségét.
Szerintem 60-70ezer km futás úgy ahogy én vezetek egy utcai sport gumival nagyon jó. Ha nem élvezném annyira a teljesítményt lehet 80ezret is elmenne. Ha keveselném az élettartamot, akkor tehetnék még rá Michelin Primacy-t ami a tartósságra van kihegyezve. De miutána motoromon a drágább gumi 10ezret ment el, és megért minden fillért, pont nem az 500LE-s Tesla gumiján fogok szarrágóskodni.
Mondjuk azt mindenki tudta, hogy a passzát a legjobb autó én hülye meg elfelejtettem(kezeit széttáró) Így elnézést kell kérjek(meghajlós)
Egyrészt a passatvan több a nyomaték mint a te gyöszödbe,másrészt ha ott padlózom le ahol rendelkezésre áll a teljes nyomaték,akkor azt meg is fogom kapni.
165. mert, hogy oda van leszabályozva. Ez sport fokozatban egyszerre rátol minden nyomatékot a kerékre. Ez nem passzát 😅
Azt nem írta hogy jeges volt az út......
És 300 a vége?
nem nézegetem másodperc pontosan a mutatót de majd a te kedvednél nézem előzéskor sport fokozatban mennyi az amikor kitöri a csuklóm a kormány. De sanszos hogy 100 körül még simán basz rá olyan nyomatékot amitől elforog a kerék. (kezeit széttáró)
100nál?kizárt
hát a nejé pedig kapar én szoktam néha vele menni vagy te 😅