Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az szar ügy, mert nem biztos, hogy leszel 50 🤔 én meg már azt teljesítettem 😁
szomszéd cigóknak akác susnyás van a telekhatáron én simán legyomirtózom, évente 1-2 alkalommal kell csak
8 ezer egy literes üveg gyomirtó, ez 40 liter vízhez elég, 5 liter víz bőven elég annak a részre
én nem vagdosom meg baszakodok senkivel se
cigók nem mernek szólni mert múltkor láttam hogy kint voltak az udvaron aztán kimentem a kert végébe szamurájkarddal csapkodni a gazat
szóval azért tudják mi a helyzet 😂
Nem nagyon szeretem a narancsot a banánt meg igen(kezeit széttáró)
Dobj egy molotov-koktélt is a boszorkány házára tudja már, hol a helye 😆
én ittam már és szörnyű szar volt, attól már csak a fügepálinka volt a szarabb
ellenben narancsból egyszer főzött ismerős az egész jó volt kb egy fél ifányi félig rohadt narancsot válogattunk szét és ami egészséges volt azt megpucoltuk nagyjából
minimálisan volt kaparós mert lett beletéve cukor mert az istennek se akart megindulni, és nagyon szarul adta, szóval meggazdagodni nem lehet az ilyenből
de olyan metaxás beütése volt mert ittam narancsos metaxát egyszer az hasonló volt
Na, nagy csata várható, megunva a szomszéd nyanyák eljárását, hogy a telekhatárra ültetnek mindent és a drótfonaton minden is át kúszik vagy átnő légköbméter szám (mogyoróbokor), levágtam az átnyúló részeket és a kerítés felett - szépen egykupacba - visszajuttattam a telepítőnek. Az elmúlt vagy 30 évben szerintem a kerti munkák (csak a karbantartási munkákról beszélek) fele a szomszédoknak volt köszönhető. Elegem is lett gazból, vakondból, fásszárú növények száraiból.
Miért lenne az? Mindenki biztatott, hogy csináljak(kezeit széttáró)
pedig a pdtdi sokkal jobban vezérelhető mert az a kis biszbasz ami nyit egy visszafolyó utat egy ütem akart többször is vezérelhető
csak szerintem túl drága kett volna megcsinálni még nagyobb nyomásra
a crdi meg sokkal egyszerűbb kivitel plusz sokkal nagyobb nyomást tud előállítani
csak ugye ha beokádik a rendszer viszi a kocsi árát
2 ismerősnek is volt ilyen gondja a pajeronak egyik eladta bontásnak mert neki nem ért meg 1 milla feletti összeget a minimál generál se
a másik megcsináltatta full új üzemanyagrendszerrel még a tankot is kibaszták neki ha jól emlékszem 2,5 milla körül állt meg a mutatvány
de neki tetszi az a pajero és tökéletes állapotban van
aztán az se érdekelte hogy egy 3 millás kocsira ennyit rátolt
én meg szereztem egy mechanikus adagoló szettet aztán ha behal a crdi lesz td helyette az euro3 az is hozza.....
Én nemrég kaptam fél liter szilvapálinkát, mert segítettem kimagozni a termést, de ugye én nem iszom, ezért amikor főzök valamit, pontosabban sütök, akkor az ízével kísérletezek az ételben.
Pipinek szerintem a denaturált szeszbe áztatott pitypang levél is jó.
Abbol jo szar pálinka lesz, csak mondom......mondjuk neked mindegy😅
Nem "pumpe düse" hanem pumpe-düse.És nem,nem azért váltottak arra,hanem az emisszió szigorodás miatt,a közösnyomócsövest sokkal jobban lehet szabályozni ezen a téren.De egyáltalán nem jobb és biztosabb,kicsit szarabb a gázolaj ezek a közösnyomócsöves dízelek egyből hisztiznek,csörögnek zörögnek ahogy korrigálják a nyomásértéket a megváltozott viszkozitás miatt.A pd ehhez képest egy faék
A hdi közös nyomócsöves a pdtdi meg hengerenkénti "pumpás", a pumpe düse eléggé általános kifejezés erre, de némely kamionoknál is alkalmazták mint a daf és az első euro3-as renault magnumoknál meg még ki tudja hol, de a common rail jobb és biztosabb rendszernek bizonyult így mindenki arra váltott.
Na pipi,akkor segítek megint egy kicsit a hülye fejeden.Amit te jelen esetben pumpának hívsz,az ugye valójában szivattyú,ilyen pedig minden dízel autón van,tehát a te paraszt nyelvedre lefordítva,minden dízel autó "pumpás dízel"
Egyébként sok ész a hdi-hez sem kell,de neked még ez a kevés is hiányzik.
hdi fingom nincs meg kell nézni az ai-t. 😅 A pözsó tojota hdi-s? mivel nincs ráírva nem tudom. A maszterra rá volt írva azt tudtam de az, hogy mit jelent sose néztem utána.Elég annyit tudni a te autód pumpás ezek meg cr-esek 😅 Na de nem érek rá hülyékkel vitatkozni ma peca holnap meg viszem főzetni a négy hektó banáncefrémet 😅
Hát pipi,az a helyzet hogy nekem sincs már pd autóm,de zavar az emberi tudatlanság,én csak segíteni akartam.Egyébként ha már a vízpumpát emlegetted,az sem pontos kifejezés,egyrészt már nem víz,hanem hűtőfolyadék,másrészt az sem pumpál hanem örvényszivattyú elvén működik.
Akkor véletlenül sem közelítsz az 50 felé(gondolkodós) Bár lehet nem éred meg addigra elhal az utolsó agysejt is 😅
Kíváncsi lennék a te autódat hogy fordítot,Hdi:hulladék dízel,vagy az éppen mi nálad?
Én még csak 45 vagyok
neked mind1 nekem mind1 de vannak agyhalottak és oldtájmeristák akik még mindig ilyennel járnak azok ezt sértésnek veszik 😂
Hát te is jó nagy hülye vagy,ismered a pumpák működési elvét egyáltalán,és egy dízel autóét?
baszki nagyon szánalmas, hogy te itt tartasz 50 felé közelítve 😂
Jaj pipi,te még mindig tök sötét vagy.Akkor lígyszives üsd a nagy ai-ba hogy pumpe-düse,nézd neg hogy mit fog írni,biztos nem "pumpa dízelt"
a pdtdi úgy nyomkodja befelé a cuccot mint a bicikli puma a levegőt
az hogy ezt szivattyúnak hívjuk vagy pumpának szerintem kb mindegy
legfőképp hogy a pumpa szó is a németektől származik.......
Jaj ne(fejét fogó) Te nekem ne próbáljál segíteni légyszíves. Magadon se tudsz 😅