Baszki a pumpa dűze dízel. Ami neked is van. Vagy minden szót ki kell írni, hogy értsük mit akarunk mondani? Ésatöbbi nem jó stb. nek? Ne legyél már ovis 🤣
vagy azt is kiírjam, hogy mit kérdeztél? Vagy érted úgy is ha csak annyit írok, hogy: He? 😅
Szerintem arra gondolt, hogy olajat pumpálnak egy hengerbe, meggyújtják, az ellökött egy vasat és azzal hajtották a kereket... valami elavult múlt századi technika, elmaradott népek még ma is használják 🤔
Nos,eleg hulye ez a szakalmetal,kuldott kettot,hetfon meg a maradekot,de egyenkent irja a szamlakat.Igaz ez a ketto 3433.- ba kerult,a harmadik meg 3947.-.
Kivancsi vagyok a maradek öt mikor rs mennyiert jon.
Bar meg olcsobb mint a bardi.
Az a baj hogy a demokracia ideje van es vadmarhsk is beleszolhatnak,igen sok akadaly van meg egy tetves zebra felfestesben.
De mint mondtam az internet koraban mindenki szakerto es mrgfejtik hogy mit miert nem lehet/lett megcsinalva.
Ja,hat a lánchidat is a lölö rakta oda hogy lopjon,de sz erzsebet hid is csak par eves.
Te ezt direkt nyomod hogy kotozkodj vagy tenyleg felhulye vagy.
Egy folyohidat szerinted ugy epitik mint shogy pipi a csale keriteset?
mincs olyan hogy 50-100 évre szóló fejlesztés
azok csak szavak szintjén vannak
amiről jó sokat lehet beszélni de nem kell csinálni semmit mert ugye 100 év az sok idő
olyan van hogy 2-3 ország eltervez valamit aztán közösen megfejik az úniót és ha megvan a zseton akkor elkezdik csinálgatni, de a kész kivitekezés még akkor se biztos hiszen déli szomszéddal pont van ilyen projekt
szóval amit írsz csak egy nagy átbaszás amit a hívők csont nélkül beszopják 😂
Egyébként lesz csipogó, az jelezni fog - meg villogtat 4 db 90W lézerdiódát is, biztos ami biztos 😁
Itt van a garázsban, csak kiba lusta vagyok felszerelni, eddig 150 ezrembe került ez a lustaság.
Ma már 105. Ez az erős és csendes villanyos hátránya... tartanám a 105 maxot, de egy pillanatra nem nézek oda, már 110. Határolót meg nem állítok be, mert akkor nem tudok előzni.
50-100 év? ...pád faxa... 😁 M9 híd 23 éve készült el, az se vezet sehova, semmit nem váltott ki. Ott is az volt a duma, hogy a készülő M9 pálya hídja lesz, abból meg ugye nem lett semmi.
Pentele - M8 dettó.
Ne legyé má Zoli, ott semmi sincs... se település, se munkaerő, lent van a határnál, egyébként Duna-Dráva Nemzeti Park... ott sose fog iparvidék kiépülni.
Arra már rég rájöttem, hogy nagyon szeretnek hidat építeni, mert az nem baxxa úgy fel a prolikat, fel se fogják a nagy számokat, azt se tudják, hogy egy hídnak mennyi az ára, 3 milliárd, 30 vagy 300, az nekik mindegy, mert a híd ugye nagy, az IQ-juk meg kicsi.
A Dunán Dunaújváros meg a határ közt van 20 km-enként egy híd, fele nem vezet sehova.
Megint fizettem egy 50-est, a kibaxott semmi közepén, Heves és Teng között, kint a foldeken átvezető út. Belátom, különösen veszélyes hely, hisz legalább 4 autóval találkoztam negyed óra alatt, és iszonyatos 109-el mentem.
Továbbra is a jókurvaannyát az összes elbújós sünnek... ment a waze, nem jelezte, de nem is láttam a mérőhelyet, mint ezek szerint más se. Villogni se villogtak, egyrészt fasz a népség manapság, másrészt 5 perc / 1 autó jött szembe, vasárnap késő délután.
lennének fontossági sorrendek. A négyszeresen túlárazott mohácsi híd nem ép prioritás. Legfeljebb csányi úrnak. A fontossági sorba a mohácsi híd valahol a végén helyezkedne el a százból. Aztán az 1 es és 2 számú főutak rehabilitációja is megérdemelne már egy sűrgősséget. Annyi autópálya 100 év múlva sem készülne el amivel ezeket ki lehetne váltani. A mohácsi híd helyett lehetett volna a gyorsforgalmi utak építése mellett párhuzamosan felújítani a főutakat is. Tiszta sor, hogy minden utat egyszerre és azonnal nem lehet elkészíteni de a sorban tuti nem a mohácsi hídnak kellett volna következnie.(kezeit széttáró)
vagy azt is kiírjam, hogy mit kérdeztél? Vagy érted úgy is ha csak annyit írok, hogy: He? 😅