Csak elsőre kell psziho.
Fegyvert sem kell 5 évente műszakiztatni. 10 évre adják, de csak eladáshoz kell, vagy ha fődarabot cserélnek rajta (pl. a csövet) de akkor meg a fegyvermester intézi a papírozást is. Eladáskor meg a lövészklub intéz mindent.
Egyetlen dolog amit évente kell az a sportorvos a versenyzéshez.
A fegyver szekrény egy gagyi lemez öltözőszekrény normál hengerzárral. Elvileg évente egyszer megnézik a rendőrök, de ezzel sincs sok dolog.
Hasonlóan jók a tapasztalataim a Skyrich-el. Nekem 3 éve van a Hondában. Hozzá nem nyúltam azóta, se töltés, se kiszerelés.
0 fok környékén már kicsit gyengén forgatta a motort, de beindult utána meg már nem volt gondja.
Mar hetek óta olyan hogy 3-4 inditasbol egyszer nehezen ugrik be,aztan meg siman.🤔Gondoltam az ac szuro lehet tele,mert pont mintha nem lenne benzin benne.🤔
7 ev utan kiüteses gyözelemmel nyiffant meg a gyari,tavaly leallitottam,ujra meg egy nyekk nem volt.
Most fura mert van ac berreges,hervadtan teker-teker de nem ad gyujtést neki,mintha direk csinálná,mérve meg 10v-ra esik le a fesz,most egy lidlis toltővel egy óra alatt feltöltött ugy hogy 10 percel a max előtt még csak felig volt teli a töltő szerint.
motorba a gyári yuasa sokáig jó volt, aztán volt banner, exside, noname, noname, jó ha 2 szezont elmentek, pedig kezelgettem inteligens ctec- töltővel. most ez a kínai kage, ez még reményen felül bírja. am akartam azt a lítiumos skyrich-t venni de vagy 2mm-el nagyobb edényméret miatt nem fért be a helyére
Régen az exide egy jó márka volt, de mostanában mindenki panaszkodik rá. motorumba is két évet birt ki, nem veszek sose többet olyat. igazából a bmw-be is a legolcsobb noname-t vettem meg, úgy voltam vele, hogy nem veszek 50-60 ezrekért, mikor 18-ért is van, de kibírt ez is hat évet, azzal adtam el... 😄
Fegyvert sem kell 5 évente műszakiztatni. 10 évre adják, de csak eladáshoz kell, vagy ha fődarabot cserélnek rajta (pl. a csövet) de akkor meg a fegyvermester intézi a papírozást is. Eladáskor meg a lövészklub intéz mindent.
Egyetlen dolog amit évente kell az a sportorvos a versenyzéshez.
A fegyver szekrény egy gagyi lemez öltözőszekrény normál hengerzárral. Elvileg évente egyszer megnézik a rendőrök, de ezzel sincs sok dolog.
Szóval nem győztél meg. 😅