Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pont ezért van villanyautónk.(meghajlós) A fillérbaszás jó dolog. Pláne amikor az orrod alá dörgölhetjük, hogy te fele ennyit sem autózol mint mi azt is qrva drágán 😅
tulajdonképen nem feltétlen bánnak fondorlatosan a szavakkal. A maguk hazudtak reggel délben este és éjszaka szint minden hozzászólásban benne van. A viszontválaszok meg többnyire úgy kezdődnek, hogy" Már megint hazudik" 😅
a régi időkben a hazugságot nem mondták ki nyíltan(kezeit széttáró) Csúsztatásnak és ködösítésnek mondták cizelláltan 😅
ez a sulyokos dolog szerintem most újra lesz gombolva. Kezd kínossá válni bütyöknek ez a fenyegetőzés. Szerintem ellaposítják ezt a dolgot azt sulyok marad. Egyébként teljesen mind1 eddig azokat a törvényeket írta alá csont nélkül amit a fidesz kreált most meg azokat fogja amit bütyökék(kezeit széttáró) Viszonylag súlytalan az ember mint ahogy a hivatala is. Én tulajdonképen be is szántanám felesleges.(kezeit széttáró)
Nekem nagyon tetszik. 😅 Leckészteti a bandát. És egész jó humorérzéke van 😆
Egyrészt te sem állsz ott mellette, hogy tömi e a zsebét a pénzzel másrészt ami késik nem múlik. 😅 Mi is volt múltkor az a 90 milliós tősdei visszaélése? Vagy kényes témákat ne bolygassunk? igaz is az orbáni 80-100 ezer milliárdhoz képest az a 90 milla még borravalónak is kicsi 😆
Heti 100? Akkor heti 30000$-t keres? Az nem rossz. 🤑
azért itt vannak egészen sántítós dolgok. A gázszerelő éves 20 millás bevételből 2009-2026-ig hogy lett a világ leggazdagabb 1000 embere 1700 milliárdos magánvagyonnal? Baszki végig lehet követni a szálakat. A 20 millós forgalmából mennyit takarított meg és azt, hogy forgatta tovább, hogy ilyen szépen kikerekedett az összeg 16 év alatt. Szóval itt gondolkodás nélkül először azonnal zárolni mindent. Itt már önmagában az összeg az ami alapos gyanú a bűncselekményre. ez évente átlagosan 100 mrd nyereség 💪 Baszki ezt már kimagyarázni se lehet 😅 De ugyan ez lézerjaninál is és a feltaláló rogán tóninál. Szíjártó petya feleségének a cégét is lehetne firtatni. Igaz petya állítása szerint nem is tudja mennyit keres az asszony meg hát egyébként is szóra sem érdemes az az éves 2 milliárd haszon amit megtermel a nej 🤣 Istenem 200 embert lehetne azonnal előzetesbe tenni. Majd ha ez megvan szépen lehet vizsgálódni. utána már nem kell kapkodni az előzetesbe töltött idő úgy is beleszámít a tényleges börtönbüntetésbe 😅
gyerek is panaszkodik örökké mert olyan heti 100 ezer a bukó az olcsó dollár miatt
mondom neki mindig lehet elmenni a merci gyárba 3 műszakba dolgozni ha nem tetszik a dolog 😂
elég jól kilátszok a gazból nem rejtőzök
én leszarok mindent és mindenkit, de ha ilyen mértékű változás történik akkor annak adnék még 4 évet
de 99,99% biztos vagyok abban hogy 4 év múlva se kell elmennem szavazni
Nekem nem esik jól, most épp 25ft bukóban vagyunk. 🙄
29 ig? 🤣
Kizart.
Ahh,modt csak rejtozködsz. 🤣
Na de akkor ez meg csak szimplán fillérbaszás volt.
Mi történhet, legfeljebb kivárja Andi a széket, na bumm...
Ez jó nagy hülyeség... sose megyek csak azért, mert ingyen van, mindig kell legyen értelme... csak sosem fog vissza a költség, ami anno azért előfordult néha. Elmegyek 50 km-re lőtérre, 30 km-re a kedvenc sajt manufakturámhoz, meg ilyenek. Anno nem mentem pl. 10-15 eFt-nyi sajtért 2000 Ft benzinnel, hanem kivártam, míg elhozza valaki.
torockai is tud jókat mondani
szektás akkor leszek ha a fidesz vezérkar fejenként 10+ év börtönt kap és legalább 5000 milliárd kimentett vgyont visszaforgatnak
addig nekem a jelenlegi kormány is macskajancsik gyülekezete
Gondoltam hogy jo szektáskent csak a bütyökig jutsz el.🤣
ennyire azért nem követem az eseményeket
csak jópár short videóban hallom hogy nagyon fondorlatosan bánnak a szavakkal
mindenféle különösebb csúnya szó nelkül elküldik egymást a véreres faszba 😂
A szűcs gabor siman ledumalja bütyököt is,csak vagy 20 kene belole.
Akkor lenne fasza adok-kapok,a tiszabol bütyök viszi a show-t,bar ketlem hogy sok jokepessegu kozuk valaki csak megkozeliti,mondjuk azt se feltetelezem hogy bütyök engedne hogy abbol a 140 bol valami fajejtol jobb legyen.Azok csak szavazogepek,ha lenne is eloben osztja ki oket mint a házelnok asszonyt.
A rost andi szivta meg legjobban.
Egy fia bizottsagi hely se ment neki,pedig abban van a penz rendesen,es ő volt listan a masodik.
Neki lehetett beigerve a koztarsasagi elnoki szek,erre a sulyok nem megy el basztatasra,hallott mar ilyet valaki?😂
de azért valljuk be hogy viccesek tudnak lenni
Ket honap abszolút filmszinhaz volt meg csak.🤣
soha nem voltam semmilyen párti mert kutyaütő mind
emiatt nincs semmiféle párt függőségem mint nektek
én egyiktől se kaptam semmit se....
ha ez a peti gyerek meg meri kotorni ezt a nagy kupac szart amit a vityáék csináltak akkor a ti szemetek is kinyílik majd
ha meg meri tenni
eddig senki sem merte

bár ez a szem kinyílás lehet akkor se jönne meg.....
pl mindenki természetesnek vette hogy a fradi megérdemel 90 milliárdot az adótokból
ha ez természetes akkor a többi pénzkimentés is az lesz majd....
és hiába mondjátok hogy majd lop a kisgyerek is, mert még nem lopott amióta hatalmon van
Hát hogyne😀baszki te tényleg tiszás lettél
Ezt én is igy látom......
Gondold át, ne dölj be a tisza szektának.......töled sokkal okosabbak elemzik nemzetközi szinten is.