Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valójában igen... nem basztattak ennyit a gyorshajtással, nem volt elsőbbsége a gyalogosnak😃, meg a pofádat is járathattad a kocsmában🤣 feketén meg bartelba melózni is könnyebb volt, meg sódert, betont, téglát bármikor lehetett szerezni folyékony fizetőeszközért 🤣
Akkor marad a kézigránát 😅
😆
ahhoz jól kell céloznod. Szinte csak a fejlövéstől döglik meg azonnal a hal. A testéhez képest kicsik a létfontosságú szervei ha megsorozod gépkarabéllyal és nem találod el a fejét jó eséllyel símán elmegy még az 50 méterre lévő 20 méteres nádfal kellős közepébe amit soha a büdös életben nem találsz meg. Esetleg 2 nap múlva amikor feldobja a rothatdásból származó gáz de akkor már kevésbé fogyasztható és fényképezkedéshez sem mutatja már a legjobb formáját 😅
A halőrök basztatására is megoldás egy pisztoly 🤣 (bár lehet a TEK-el aki ez után kivonul, már nem állnék le párbajozni)
Egyszer horgásztam még a kommunista rendszerben. Akkor nem volt ennyi hülyeség. Beballagtam a parton a vegyesboltba, vettem egy jegyet, és horgásztam a padláson talált vacak bottal a kikötő mellett. Senki nem basztatott, mert a vegyesbolt tulaja volt a halőr is, így tudta hogy nekem van.

Komolyan eljutottunk oda hogy a kommunista diktatúrában szabadabban éltünk?
F Astra tényleg az. Én is csak azért adtam el, mert foglalkozni kellett volna vele. Fél millából lehetett volna új autó. De pénzen van időm nincs szóval azt mondtam szenvedjen vele más.
Viszont Zotya mindig úgy vesz autót hogy berhelni kell, szóval neki van rá ideje. Ezért is érthetetlen miért nem élt egy ilyen nagyszerű lehetőséggel 🤣
Szerintem akkor jobban égett volna, vagy nagyon gyorsan eloltották. Így a 12V-os akku hibája, vagy más rövidzárlat. szokott kinézni, nem az üzemanyag ellátás okozta tűz.
Nekem a lapka a csésze tetejébe volt rakva, azt nyomkodta a vezérműtengely. Az alsó felét csiszoltam aminek annyira nem kell keménynek lenni, de a kéregedzés is tized mm nagyságrendű. Pár századot leszedsz az még nem számít. Eleve gyárilag is így csinálják.
Miért mi a baj vele? Hengerfejet is síkoltam már kézzel és jó lett 😁 egyszerűbb és gyorsabb is volt mint kivenni az egész motorblokkot egy apró hiba miatt.
Precíziós műveleteknél mindig a mérés és a korrekció a lényeg, nem az eszköz. Az eszköz csak gyorsíthatja a műveletet.
Igaz én még tanultam azt, hogy annak a gépnek a szánját, amivel síkba marják a hengerfejet, hogy kell kézzel pontosra alakítani.

Ezeknél a lapka csiszolgatásoknál csak az szokott a gond lenni, hogy ha az edzett felületet szedik le, aminek kopásállónak kéne lennie.
Ezt én is csináltam a Hondán. Márványlapra csiszolópapír, lapkát felraktam a vibrációs csiszolóra, és lehetett vékonyítani.
Faszom fog komplett lapkakészletet megvenni. Szereztem bár bontottat, és azzal lehetett gazdálkodni.
Nem véletlen hogy inkább a hátsó vagy 4 kerék hajtást preferálják a villanyautókban. Ráadásul villanymotorral ez olcsóbb is.
Csak ugye amikor van egy gyártósor meg alkatrészek a fronthajtásra, akkor az jár a legkevesebb beruházással, ha a benzinmotor helyére teszik a villanymotort is.

A legnagyobb idiótaságot a Honda követte el. Középre berakta a villanymotort, kardánnal hajtott hátra. Aztán csodálkoztak hogy drága, nincs hely a kocsiba, és nem veszi senki. 😅 Pedig nagyon jól nézett ki a Honda-e, csak rendes villanyautót kellett volna tervezni, nem a régi hülyeségekhez ragaszkodni.
Még 160-nél is elég jól ugrik. Az enyém 180-190 környékén kezd lomha lenni.
plusz még a halőrök is basztatnak mindenért is
pl mekem kellett egy jelzőfény a kocsira pedig az úttól 2 méterre állok a derékig érő gazban
plusz amit elhozhatsz egyre több kirlátozás van, de evvel egyidejűleg egyre kevesebb a hal
szóval valamit nagyon nem jól csinálnak....
Miez? Tesla? 🤣
Hát ezek a horgászok tényleg buzik. Mi ez a túlkomplikált faszság?
Bonyolultabb horgászengedélyhez jutni, mint fegyvert szerezni legálisan. Szerintem egyszerűbb ha fogom a pisztolyom és lelövöm a halat 🤣
https://www.origo.hu/gazdasag/...
Pedig te a világ legjobb autóját kínáltad neki fillérekért 😆
Magam is így tudom. Cirka 60 Rockwell keménységűre vannak kéregedzve, legalábbis azok, amiket a motorokhoz használunk. Az Opeléről nem tudok részleteket, ahogy a köszörűs kolléga olasz hézagolóiról sem.
Nem megfutott mint a bmw?
Hát.....itt is az akksitól indult a baj,szóval itt is az amper volt a hibás.
csak a volkswagen 😂
a villanykocsi meg szar mert kigyulladhat
Igazabol nem,kb 3-4db van limiten kivul,azt meg rohogve birom,ugy hogy a gyakorlatilag 99% os gyari allapotu tengelyeket vettem osszesen 42e ert postaval.😂
A leghokibb esen tengely kerul ennyibe darabja.
Es meg mindig nem kell ha fizetsz se az a leélt szetgyapalt,szetfosott ulesu szarrakásod.😂
Ha jol tevedek ezeket a hezagolokat kéregedzik,ha lecsiszmákolod pont szepüfölődik a szekep meg a csesze kozt,de majd tuti kijavitanak.
Figyelj, öt perc alatt megcsiszolta, nem kellett 2000-ért megvenni darabját... ez jó órabér, nem? 😁
Igazából mi azzal a baj? ha meg tudja mérni pontosan (nem colostokkal 😀) akár jó is lehet.
látod baszki, egy kibaszott nagy sóher genya vagy, de mégsem kellett az igazi spórolós kocsi
az ostoba büszkeséged miatt most ismét barkácsolhatsz/költhetsz 😂