Törődik a faszom, én csak szimplán aggódom... nem miattad, miattunk 🤣
Ui: 20 mp alatt elutaltam, nem kellett újra beírni, benne volt a számlaszám az előzményekben 😁
Heves és Tenk között az út mellett egy kis facsoportban szinte fulltájmban kinn dekkol egy nyuggerkorú rendőr valami civilkocsival és boldogan rámér mindenkire. nagyon szorgalmas a kisöreg. de még Dormándnál is láttam már esetenként, küldek is már onnan sárga papirt nekem is . mondjuk az ottaniakra rá is fér, mert a lakosság 100%-ban dzsipó koszlidércekből tevődik ki, csak kapják a drága fotót az arrajáró idegenek is
Baszki ha tanár lennék nem mondhatnám azt, hogy reménytelen vagy. Mert tanárként nem degradálhatnám a cizellált lelked az igazsággal 😆 De nem vagyok tanár (meghajlós) Így nyugodtan mondhatom, hogy egy reménytelen agyhalott vagy 😅 PD TDI ből a P betű a pumpe. Mi a faxomat jelenthet ez németül? 😆 Nemsokára elkezdek sörözni a szomszéddal. Meg tőlünk néhány tüskét is annak ellenére, hogy ez az írígy zotya nem küldi el a pálinkás készletet 😆 Ne várd meg, hogy a délutáni foglalkozás után válaszoljak 😅
Te még az ai segítségével is hülye vagy.Javaslom írd be a google fordítóba!De tudod mit,segítek.Ez a közvetlen fordítása,a magyar köznyelvbe úgy szerepel hogy adagolófúvóka.Sehol nincs pumpa,max a csomagtartóba.
Baszki pipi ha nem tettel volnaki szaros fenykepeket tuti kani dögrvő morénak neznelek ilyen nyelvjarassal,a kanalas rikárdók nyomjak igy a hahu hirdetesben. 🤣
Ui: 20 mp alatt elutaltam, nem kellett újra beírni, benne volt a számlaszám az előzményekben 😁
Azt nem értem ha mindig ott van miért nem tette be valaki a wazéba.
Szóval pumpa-fúvókás passzát?
Akkor viszont nehéz ügy(kezeit széttáró) 😂