Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A képen egy kétkarú mérleg látható, két oldalán egy-egy edény, bennük víz. Bal oldalon az edény aljához cérnával egy pingponglabda lett rögzítve, a jobb oldalon egy állványról egy acélgolyó lóg bele. A pingponglabda és az acélgolyó azonos átmérőjű. Az edények szintén azonos méretűek, a víz azonos magasságban áll bennük. A rögzítések súlyát, méretét elhanyagolhatjuk.
A kérdés, elbillen-e a mérleg, ha igen, melyik irányba?

A. A mérleg egyenúlyban marad.
B. Az acélgolyó felé billen.
C. A pingponglabda felé billen.
Beüzemeltem volna a sisakon lévő wifi-s kamerát a telefonra csatlakoztatva úgy, hogy közben megy a navigáció és Bluetooth-on a sisakba mondja az instrukciókat. Érdekes módon most, az asztalon működik, de a motoron valamiért nem rögzített semmit, pedig egy faszkalap biciklissel baszakodnom is kellett, így aztán most semmi nincs. Mármint felvétel.
Bezzeg az asztalon összerakva meg igen.
még mindig szenved a pumpás spriccelővel??
😂
ez a legrosszabb amikor a fogyatékosság kitartással párosul.....
Na annak sem örülök,hogy a hülye pumpás passzátodról beszéltünk. Azóta dobálgatja a reklám a PD elemeket 😅
Ezt nekem fordítva mondták 2/3 banánhoz kellett volna 1/3 ad alma. De almát meg pont nem tudtam szerezni. Banán sem úgy volt, hogy amikor kitaláltam, hogy kell lett. Jó rég még tavaly le lett beszélve, amikor lesz szólnak. Nos 2 hete szóltak, hogy most(óranézegetős) menjek ha kell, mert holnapra már nincs.(Kezeit széttáró) A banánnak nincs sav tartalma. Ezért raktam hozzá hektónként 200 gramm citromsavat.(Kezeit széttáró)
Azt kell mondjam amit a többiek is szokták neked mondani amikor ráunnak a veled való társalgásra. Egy bizonyos szint felett nem megyünk egy bizonyos szint alá 😆 Én már elhagytam az óvódát veled elkentétben.
Ja a PD passzátod meg pumpás 😅
alma pálinkából csináltam anyósnak meggylikőrt 😁
a meggy pálinkának sincs szinte semmi íze de a meggy sokkal drágább mint az alma(amit ingyen szehettünk a földről), szóval alma+20% cukorból lett csinálva
az édesség meg az aromák úgy is elviszik a cukorcefre enyhén kaparós ízét
Bizony. Az alma semleges, ahhoz minden adhato, iznek meg kevés banán. Rengeteg pálinka készül igy.
a füge is kurva jó ízű mégis olyan volt a pálinka mint amit a levágott fűből főztek volna
pedig a második keverést még meg is forráztuk és leszedtük a bőrét, de akkor is szar volt
a banánpálinka meg olyan volt mint gyerekkorunkban a banán illatú tusfürdőnek
szóval olyan undormány gelj, 2/3 alma 1/3 banán szerintem élhetőbb lenne
Még mindig nincs pd passatom,sosem volt.Te hülye,ha pd szerinted pumpás azért amiért,akkor a cr is pumpás és az összes többi is az.
Nem keresgélem a te kedvedért se elő a PD TDI is videókat petyától. Majd megnézed ha akarod. A te pasztád az pumpás az én pözsom meg cr-es. Ezt minden csoporttársad tudja az oviban 😅
Baszki pipi,ne alkatrész nevekre keress rá,hanem egy komplett autóra ahol "pumpás dízelnek"emlegetik,te is egy komplett autóra írtad.Erőlködsz itt hogy bizonygasd az igazad,mert olyan hülye vagy hogy azt hitted a PD. az pumpás dízelt jelent,de nem,nagyon nem.De azért csak erőlködj......
Amiről ő itt beszél,na az pont a pd-ben nincs benne.A másik,ha te ezt pumpának hívod,akkor teljesen értelmetlen volt a "pumpás dízel"kiemelés,mert ha te ez muatt hívod pumpásnak,akkor minden dízel "pumpás dízel",igen a te pözsód is.
Egyébként a dízeles ember is pumpáról beszél. Van egy vagy két rész amiben kifejezetten olyan pdtdi passzátot újítanak ami neked is van. Ott is pumpáról beszélnek. Szóval én inkább hiszek Lázár Petinek aki ebbe született bele mint egy okoskodó tűzoltónak 😆
Rajtad kívül ezt nem hívja így senki. menj fel a rancing bazárra van 63 hirdetés mindenki pumpát emleget 😅
De nem ez a baj. Hanem az, hogy közel az 50 hez te még mindig itt tartasz 🤣 Szerintem téged a környezetedben nem vehetnek komolyan.
Ez ilyen dedós tempó 🤣
Mert mindenki elbassza a cefrézést. Ehhez kell adni savat az a titka. A banánnak nincs sava. Meg vigyázni, hogy ne ecetesedjen meg amíg készül a cefre. Meg penész se legyen rajta. Mert akkor az lesz a végeredmény amit írtok. Gondolkozzatok már. A banán egy nagyon jó illatú gyümölcs. Mitől lenne szar belőle a pálinka? Mert zellerből is csinálnak pálinkát. Na az szar 😆
Ez 342 kg nettó 230 kg banán. Mennyi pálinkát adott?
Ez így igaz, 3éve én is csináltam, frissen még elmegy de a hogy öregedett úgy lett szár, ment a csatornába
És akkor most mire gondolsz,hívjuk TPPDTDI-nek?Vagy még soroljuk oda az egr-t is?Egyébként nincs 1.9passatom.
Tandemszivattyú lesz az inkább,persze hívhatod te tandempumpának is,mert hát ennek semmi köze a pdtdi elnevezéshez.De egyébként egyre jobban tetszik ez a pumpás dízel elnevezés.Nem lepődnék meg ha egy két cigány így hirdetné a szemetét.
erre gondoltam szerintem a te pumpás dízel pasztád is 1,9-es ugyanez a motor van benne. (gondolkodós)
1600-700 forintért főzik literjét. Akik ráadásul oda se égetik. Tudod mikor veszkődnék ilyennel 😅
Van abba egy tandem pumpa is ha jól rémlik(gondolkodós)
Ez is kerül saját magamnak 10 ezer per liter. Mondjuk attól függ mennyi lesz belőle 😆 Állítólag a banán nem ad sokat. Házibarkácshoz azért sok a 4 hektó lé. Mire a nagykuktába belefabrikált rézspirálon a gáztűzhelyen lecsöpögtettjük nem lesz elég a hétvége 😅