Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem vagy komoly,szoval en tartom hogy sosem volt opcio a te fos aszmád megvetele,elsosorban mert a tied,masodsorban mert egy fos F.
ez tény
de megingathatatlanul tartom magam ehhez
Lusta segg vagy. 🤣
csak ugye a számítások mindig másképp jönnek ki
pl a pipi matematikája olyan hogy mindig mindennel ő járjon jól, szóval pár dolgot simán figyelmen kívül hagy
te meg mindig beleteszel valami ismeretlen mindig változó dolgot hogy még véletlen se érje meg
amúgy én is így vagyok mert nekem meg a lustaság az a szorzó ami miatt szinte soha nem éri meg bármin változtatni
nem kívánok ebbe energiát fektetni mert úgy is kimagyaráznád a dolgot
mr kettősmérce 😂
Mondjuk én sosem számolgattam hogy megéri-e vagy sem,én azt néztem hogy alkalmas vagy sem.
Nincs villany, gőz, gáz vagy bármilyen autóellenes.......számítások vannak amit ezerszer levezettünk......van akinek megéri van akinek nem.
De,az elejetol fogva,nem figyelsz,nezz utána kérlek.
ezeket a karosszéria dolgokat az előbbi 15 éves megtérülési gondolatmenezedben sem említetted
mr kettős mérce
Belinkelnéd kérlek mikor irtam hogy CSAK a gazdasági alapú?
Van egy felszereltség,evjarat,tipus,motor,karosszeria korlát a valasztásomban amit rendszeresen kihagysz,mondhatni elhazudod.
Ebbe az a fos kotla f astrad bele se lett teve,kihullott a rostán.
De meg ha ezeket nem nezzuk egy kobe vesett szabaly van,toled nem veszem meg a legujabb legolcsobbat sem.
Az jó,mondjuk álló szellőztetés van,ami azért jó mert nem forrósodik át az autó illetve a szellőző rendszere,így a hűtött levegő is hamar jelentkezik.Az hogy a nagy melegből egyből egy hűtött autóba szál be az ember,hát.....nem szerencsés.
amúgy a villanykocsi legjobb tulajdonságát ma tapasztaltam meg
voltunk a gyerekkel pár helyen ügyeket intézni aztán a kocsiban végig ment a légkondi és nem kellett 2 óra várakozás után a 60 fokos kocsiba beülni
na ezt egy füstös se tudja......
ez ez igazi kettős mérce
csak gazdasági alapú számítás ahol a fő dolog a megtérülés, ezt nézve neked a villanyos nem éri meg
de amikor az f astra került szóba akkor a megtérülési kalkulátor gyorsan el lett felejtve, pedig a mostani lomod szerintem 100 év múlva se térült volna meg az f astrához képest, legfőképp mert az üzemeltetése sokkal olcsóbb az egyéb fenntartási költségei meg nagyjából azonosak
ezért írom én azt hogy nagyon vicces gyerek vagy te 😂
be kell szépen ismeri hogy ilyen zsigeri villanyautó ellenes vagy, és nem azért mert nem tudnád megvenni, hanem azért mert szereted magad szopatni a limlom kocsikkal és ez a villany verdával nem menne mert magadra gyújtanád az egészet az első kókányolás során
Hat,tenyleg racionalis 15 evre elore kifizetni valamit hogy majd akkorra leszek egálban.Azert egy 16 millios nem tul premium belterű hullafeher badogdoboz akkutartóért nekem meg nem eri meg,meg ugy se ha lenne.
Ezert vettem a német prémiumot.🤣
de legalább nem lesz nagy hőingadozás
lehet elő kell keresnem a pulóvert(gondolkodós) Elég erős vissza hűlést jósol a következő két hétre a köpönyeg (óranézegetős)
nekem ez az aszfaltos kanyargás sose tetszett
egész addig ameddig nem az 50-es robogóval mentem
hát az valami kurva jó volt, én lefelé is többnynire maxigázon menten
montenegróban nincs sok fehér köves aszfalt? az cefet tud csúszni a hajnali párától is
olyan simák azok a fehér kövek az aszfaltban mintha polítozva lenne
szerbeknél régebben sok ilyen út volt
mentek bogyóhoz?
Akár az is racionális lehetne, de te alapból hülye vagy, szóval bárhogy döntesz, hülye maradsz 🤣
Alföldön motorozni?
Most jöttem haza Montenegróból. Napi 6 óra tömény kanyargás gyönyörű hegyvidéken, tökéletes aszfalton tökéletes időjárás mellett.
Ezek után még az Osztrákokat is kétszer meggondolom a hulladék útjaikkal és ronda hegyeikkel 😅
mégsem vetted meg a frutti árú astrát és azóta se vagy boldog
😂
Vagy veszel egy jo benzinest frutti áron es örülsz.😂
Amúgy meg kell téríteni? Leszarom ha neki szar 😁
Lényeg hogy nekem jó. Ha valaki kíváncsi akkor elmondom neki a tapasztalatomat. Ha valaki ostobaságot hord össze akkor kijavítom. De nem akarom én hogy az összes buzinak jó legyen. 😅
Elkerülöm mint vámpír a fokhagymát. 🤣
Nem tudom mit mentegetőzöl. Szarrágó vagy és kész. Olyan nagy baj ez, hogy adott pénzmennyiséget a lehető leghatékonyabban akarod elkölteni? Ha van egy takarékosabb kocsid, akkor simán mehetsz többet azonos költségen. Mindenki ezt szeretné. Aki meg drágábban akar keveset menni az ugyan nem szarrágó de erősen hülye.

Másik hogy dízelnek csak a traktorokban, teherautókban, munkagépekben van előnye a fogyasztáson felül. Aki autóba dízelt vesz az mind azért veszi mert a szarrágás csúcsát képviseli, különösen ha használt dízelt vesz, mert még egy újra is sajnálja a pénzt.

Villannyal ugyan szarrágó vagy te is (én is), de legalább okos és előre látó szarrágó.
Persze nem a dízel birtoklása tesz hülyévé senkit, mert volt idő amikor az volt az észszerű sok futásra és takarékos használatra. Egy meglévő jól használható autót semmi értelme lecserélni, kidobni. Azonban amikor valaki a múlthoz ragaszkodik, és a hülyeséget próbálja racionalizálni, az simán ostoba. Manapság a villany nyújtja azt a szarrágóknak, amit régen a dízelek. Megbízható nagy futásteljesítmény mellett is olcsó fenntartás, alacsony üzemanyag költség. Csak ezek mellett még sokkal jobban is megy és jobban kezelhető mint jármű. Persze dízelnél meg ott az egy tankkal nagyobb hatótáv, de igazából senki nem ezért vette, a hogy a Teslát sem az 500LE miatt vettem, ez csak kellemes mellékhatás, de régen apám dízele nem ment el többet mint később a benzines F Astrám, mégis szerettük. Ahogy simán jól használható egy első kerekes 135LE-s villanyautó is ha minden más paraméterében közelít a mostanra már elavultnak számító Teslámhoz.