Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudom,ket het. 🤣
a b a jó válasz
mert ha egy bottal fentről belelógatod a pingpong labdát mint a vasgolyót akkor egyensúlyban maradna
de mivel az edény aljára van kötve a felhajtóerő az edényt emeli
persze ha a vasgolyó is bele volna dobva akkor a golyó felé billenne el
Az akkor számítana, ha az is fentről lenne rögzítve egy rúddal
C
Lehet(kezeit széttáró)ennyire nem vagyok 100 %-ig képbe az öreg fekete sisakos halálával(szemeit körbeforgató) A tieddel viszont igen 😄 Aki így szuszog 52 évesen annak tuti 2 hétnél nincs több hátra 😅 Bebaszott a sok szputynik oltás 🤣
Igazából a palpi megvillámozta,abba murdelt meg az öreg kópé.
Véder nagyurat a hetedik részben fia lux szkájvóker lézerkarddal megőlte. Tudom mert láttam.(kezeit széttáró) Ezek már a te utolsó hörgéseid. 😆
Ahh,csak ebedre jott a darth vader,ő tartja a kamerat,kicsit szégyenlős.
Igen,ennyi a lényege.
Nem. Úgy szuszogsz màr mint egy vénember 😆 Szerintem két hét azt helló 😆
Nekünk bulgárba szőlő volt(szemeit körbeforgató) Azzal próbáltuk megállítani a 3 napja tartó fosást 😆
Gondolom ez a hang nem jot jelent?
https://youtube.com/shorts/b3U...
B. 👍
12liter,jó illat, de a íz nem jőtt, úgy mint az epernél
Hagyományosan szölö vagy alma
A pingppng labdában lévö levegö felhajto erejét kihagytad az egyenletböl.....mondjuk ez nálad nem meglepö
Rakija pálinkát jelent. Milyen rakija volt az a kérdés 😂
A. Az acélgolyó tömegét nem méri a mérleg mivel azt az állvàny tartja. A vízkiszorítás egyforma tekintve, hogy a pinponglabda és a golyó mérete azonos. A pinponglabda súlyát mérné a mérleg, mert konkrétan az benne van a folyadékban támasztás nélkül. De a serpenyő nem tud a pinponglabda irányába elmozdulni, mert a belógatott acélgolyóba bekeütközok a jobboldali serpenyő felfelé menet(kezeit széttáró)
Legalább olcsón tudsz venni ha rászorulsz. 🙂
Haver egy hűtőházból rothadásnak indult mangót vett fillérekért tavaly elég sokat, elvitték tőle a belőle párolt nedűt az utolsó cseppig, nem mertem megkóstolni. 😆
Ezt a nemrég elhunyt Eszterházy Péter írta ha jól emlékszem.
A horvátoknál többször ittam és egészen addig ízlett míg egy ivászat során némi mérgezést nem szenbedtem tőle, azt hiszem rakija vagy mi volt a neve, ott mindenfelé csinálják hisz füge van bőven.
"Maga a rövidítés az adagoló-porlasztó egységre utal (Pumpe-Düse), ami a rendszer lelke: ez az elem hozza létre a befecskendezési nyomást, és juttatja be a gázolajat az égéstérbe. A PD elemek mechanikus meghajtást a vezérmű-tengelyről kapnak, elektronikus vezérlést pedig természetesen a motorvezérlő egységtől. Nagy nyomás (max. 2000 bar) kizárólag a PD elem belsejében lép fel."
https://foldjaro.hu/mi-az-a-pd...
" **** válasza:
100%
Maga a "PD" rövidítés az adagoló-porlasztó egységre utal (Pumpe-Düse), ami a rendszer lelke: ez az elem hozza létre a befecskendezési nyomást, és juttatja be a gázolajat az égéstérbe. A PD elemek mechanikus meghajtást a vezérmű-tengelyről kapnak, elektronikus vezérlést pedig természetesen a motorvezérlő egységtől. Nagy nyomás (max. 2000 bar) kizárólag a PD elem belsejében lép fel."
https://foldjaro.hu/mi-az-a-pd...