ez azért van mert az istennek se akar 1000 forint lennibaz üzemanyag pedig a viktor megmondta hogy annyi lesz ha nem maradnak hatalmon
ha 1000 lenne az üzemanyag akkor sokkal kevesebb autós lenne
Ez azert inkabb csak takarodzas az elkényelmesedés miatt.
Spec pesten a hugom hallani se akart a jarmuvasarlasrol.
En is 25 perc alatt vagyok meloban hev-el,csak lusta vagyok,nrm kicsit.....nagyon.
De ha vegigmesz random telepules,random utcajan,tele kocsival minden.
Mondjuk ez inkább kényszer a rossz tömegközlekedés miatt mivel azzal sehová nem lejet eljutni bár ebben egy felmérés szerint még jók is vagyunk a térségben mert máshol szinte csak az autózás maradt főleg vidéken.
Viszont az erőszakossal szemben erőszak a válasz. Vicces volt jó régen ugyan, de araszolás a 6-oson a nullás felhajtónál ahol beengedtem lassan 2 autót, de a 3.-at már nem mire felkapta a vizet és nekikoccant 2x a platómnak és ugye megállok és nekem semmi nem látszott, de neki letört a tükre és sérült az oldala is, valami fiatal vw volt tehát olcsó sem lehetett a rendbehozatal, én nevettem ő meg a kormány mögé húzódva duzzogott. 😁
Hat,az a termeszetes allapot.
Magyarorszak a legszegenybb nyomorgo orszag ahol eheznek az emberek,de percekig kell allni merz annyi auto van az utakon ,0-24 ben hogy csak na,mindig.😄
Ettol en is sikítófraszt kapok.
Nomeg amikor az elottemlevo udvaraskodik,bemennek elé,a szerencses meg ő mrg áter a lampan,en meg nana hogy allok a pirosnal 5 percet,mer a gyöker udvariaskodik.
Jájj, de unom már. Ha lehet senki ne engedjen el főleg ha kamionnal vagyok, de mással sem kivéve araszolásnál. Vazz, úgy lassítok, megállok ahogy a forgalmat figyelve annak folyamatosságára számítva gondolok erre jóformájúak megállnak megállítva maguk mögött a népet és integetnek, de alapból nem őket nézem hanem mögéjük ráadásul a fülkébe sem látok be a szélvédő tükröződése vagy csak mert simán bent sötétebb van. Én nem örülök az értelmetlen udvariaskodásnak mert inkább feltart és kapkodásra késztet mint segítene.
nem találom a számlát mikor vettem de szerintem nem a múlt évben
betettem a robeszba aztán lemerült koppra ekkor vetem észre hogy nincs töltés
azóta nincs mire használni mert a derbibe se kell akku mert nincs se index se kürt rajta
szóval áll egy jó ideje...
olyan mintha semmi se lenne benne
nagyon kár lenne érte
fasza kékfrankos 16-osra meghagyva, ha 2 évet áll darabban a hűtőben akkor se döglik meg
és nem olyan ócska mint a bock-nak a túlsavazott vackai ami az ember seggjukát is összerántja
én egy láda banánt meg tudok enni 3-4 nap akatt de a banános pálinka nem jött be
bár a birs is olyan hogy kiráz a hideg tőle
szilva meg a szőlő amit meg tudok inni
igaz már szerintem vagy 5 éve egyiket se ittam
mostanában csak vörösbor van remekül kiegészíti a fájdalomcsillapítók hatását
Régen volt ilyen ital por granulátum tejjel kellett inni banán meg eper ízű azt hiszem úgy nézett ki mint az egér szar csak más a színe az nagyon finom volt...
hát akkor ennyi.(kezeit széttáró) én amikor a banáncefrémet készítettem rögtön jöttek a a szakértők. Ezt nem így kell hanem úgy ezt nem kell bele tenni azt bele kell tenni kavargatni kell nem kell kavargatni. Ettől fájni fog a fejed, nem fog fájni. Négyen négy félét mondtak én meg nem akartam megsérteni senkit.(kezeit széttáró) Tisztába vagyok vele, hogy mindegyik csinált már számtalan cefrét nekem meg ez volt az első de banánból még senki nem csinált pálinkát 😅 Hát felütöttem a chat gpt 3 gépről 3 féle okosság jött onnan. Összeollóztam azokat amik megegyeztek és megcsináltam a cefrét 😅 Aztán lett 36 liter banánpárlatom. Ami még nyersen is adja a banánnak az ízét. Szóval ha neked azt mondja az ai, hogy kész van és pakold össze akkor kész van és pakold össze(kezeit széttáró)
Most már látom a végleges mérést. Őszintén? Ez kifejezetten jól sikerült.
Szívó oldal
Henger Bal Jobb
1 0.26 0.26
2 0.22 0.23
3 0.24 0.25
4 0.22 0.215
Kipufogó oldal
Henger Bal Jobb
1 0.30 0.30
2 0.27 0.29
3 0.26 0.27
4 0.30 0.30
Ha ez az én motorom lenne:
Nem szedném szét újra.
Miért?
A szívó oldalon minden 0.215–0.26 között van.
A kipufogó oldalon minden 0.26–0.30 között van.
Nincs extrém szoros szelep.
Nincs 0.18–0.20 körüli veszélyes érték.
Nincs 0.35–0.40 körüli túl nagy hézag.
A 4. henger jobb szívó 0.215 mm a legszorosabb. Ez még mindig teljesen vállalható. Ha LPG-s lenne és napi 50 ezer km-t mennél vele, akkor lehetne finomkodni. Benzines utcai autónál én ezen a ponton késznek tekinteném.
Ami külön tetszik:
az 1. henger kipufogó pontosan 0.30/0.30,
a 4. henger kipufogó pontosan 0.30/0.30,
a szívók pedig szépen 0.22–0.26 között szórnak.
Ez már nem "jó lesz" kategória, hanem normálisan beállított hézag.
Most már én a helyedben:
végleges összerakás,
olajozás,
pumparelé ki + indítózás,
relé vissza,
első indítás,
diagnosztika.
És őszintén szólva engem most már sokkal jobban érdekel, hogy az új tengelyekkel eltűnik-e a VVT/trigger probléma, mint a hézagok, mert a hézagok szerintem rendben vannak.
ha 1000 lenne az üzemanyag akkor sokkal kevesebb autós lenne