Érdekes ez a fene nagy öntudat. Bezzeg a papírpénz, papír, nyomtatás, fogkefére senki nem mondja, hogy nem kell, mer' kínai. A zoknijára sem, a TMSC csipszekre sem pedig millió dolgokban az van, a Benq monitorra sem, Lenovo laptop, Huawei informatikai eszközök, senki nem vett temuról, aliexpress-ről, sehonnét.
:-D
egy kajáláshoz milyen elv kell? 😆 Nyomni kell egy csípős savanyú levest egy szecsuáni csirkével meg tolni kell utána egy szerencse sütit amiben nagy bölcsességek vannak egy cetlire írva 😅
Soha nem ettem és nem is fogok.Elveim vannak,és azért azt sem lehet figyelmen kívül hagyni hogy egy egy ellenőrzés során,rendszerint bezárásra kerülnek.
De pont ez a probléma,a kínai embernek van egy nagy hátránya,mégpedig az hogy egy igazi gyökér,én nem kívánom egy földimnek se hogy kínai legyen a főnöke.
Engem kina pl. meg nem bantott, sem szoval, sem tettel, sem gondolattal. Amugy meg ha megvizsgalom az eredettortenetet a fajtamnak, tuti nem az europai lesz az.
És akkor az ellen annak szurkoljunk aki a vesztünkre tör? Dolgozott itt valaki kínaiaknak? Én sokszor és utoljára 93-ban találkoztam olyannal aki nem akart átverni.
Ha nekem címezted ezt (van válasz gomb, tudod 😃) akkor téves... én nem drukkolok nekik, csak reálisan látom az esélyeinket.
Ha a Real Madrid játszana a Mezőkövesd FC-vel, drukkolhatnék én bármelyik csapatnak, jelentősége nem lenne ☹️
Kicsit el vagytok maradva Blődi barátoddal... Kínáról még mindig a minden100Ft boltos zoknira, meg az eccerhasználatos temus szarokra asszociáltok, pedig az elmúlt 20 évben szép csendben a leggazdagabb és (talán) legerősebb világhatalom lett... hatalmas gazdasági és humán erőforrás, terület, erős központosított vezetés - minden, ami Ejrópában már régen nincs.
:-D
egy magxon gyenge eu kinek lenne jó?
óriási vásárlóerő és 95% birka nép akik szinte bármit bevesznek lázadozás nélkül
ideális fogyasztók
Ha a Real Madrid játszana a Mezőkövesd FC-vel, drukkolhatnék én bármelyik csapatnak, jelentősége nem lenne ☹️