Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vasarnap, 06:40, valaki most kezdi a funyirast, remelem a kurva anyja sirjarol vagja. Aztan jon az apja, a felesege sirja is.
Igen, errolbeszeltem,igy lehet veled csak vitazni, hogy barmit mond az ember, te csak mellebeszelni tudsz.
És ez kéne hogy érdekeljen engem?Nem hinném.
Azt tudtad, hogy kínának kábé 5000 éves folyamatos történelme van? europa ezt csak messziről ugatja...
Érdekes ez a fene nagy öntudat. Bezzeg a papírpénz, papír, nyomtatás, fogkefére senki nem mondja, hogy nem kell, mer' kínai. A zoknijára sem, a TMSC csipszekre sem pedig millió dolgokban az van, a Benq monitorra sem, Lenovo laptop, Huawei informatikai eszközök, senki nem vett temuról, aliexpress-ről, sehonnét.
:-D
Húzogathatod a magadét, nem változtat semmin. Már elbaszták azok, akiknek a nép (az istenadta nép) hatalmat adott.
Basszák meg a kínaiak a kajájukat!
egy kajáláshoz milyen elv kell? 😆 Nyomni kell egy csípős savanyú levest egy szecsuáni csirkével meg tolni kell utána egy szerencse sütit amiben nagy bölcsességek vannak egy cetlire írva 😅
Soha nem ettem és nem is fogok.Elveim vannak,és azért azt sem lehet figyelmen kívül hagyni hogy egy egy ellenőrzés során,rendszerint bezárásra kerülnek.
nem szereted a kínai kaját?
De pont ez a probléma,a kínai embernek van egy nagy hátránya,mégpedig az hogy egy igazi gyökér,én nem kívánom egy földimnek se hogy kínai legyen a főnöke.
Nekem nem baj hogy olcsóbb,nekem teljesen mindegy hogy mennyi a kínai.
Engem kina pl. meg nem bantott, sem szoval, sem tettel, sem gondolattal. Amugy meg ha megvizsgalom az eredettortenetet a fajtamnak, tuti nem az europai lesz az.
A kozos, vagy kozeli lakohely nem feltetlenul a sajat fajtam.
Na na, csak akkor fogyasztók egyáltalán ha van a fogyasztásra pénzük.
És akkor az ellen annak szurkoljunk aki a vesztünkre tör? Dolgozott itt valaki kínaiaknak? Én sokszor és utoljára 93-ban találkoztam olyannal aki nem akart átverni.
Mindenkinek címeztem aki így tesz, az, hogy az esélyek mik attól én még a magaméhoz húzok.
amúgy
egy magxon gyenge eu kinek lenne jó?
óriási vásárlóerő és 95% birka nép akik szinte bármit bevesznek lázadozás nélkül
ideális fogyasztók
Akkor vedd ugy, hogy a vegjatekot lathatod.
Már nem létezik a birodalom... az EU 30 éve volt erős - ma már csak abból él - még.
Ha a "sajat fajtam" kirabol, akkor en is elgondolkodom, hogy ki a sajat fajtam.
Ha nekem címezted ezt (van válasz gomb, tudod 😃) akkor téves... én nem drukkolok nekik, csak reálisan látom az esélyeinket.
Ha a Real Madrid játszana a Mezőkövesd FC-vel, drukkolhatnék én bármelyik csapatnak, jelentősége nem lenne ☹️
A birodalom bukasan van a hangsuly.
Kicsit el vagytok maradva Blődi barátoddal... Kínáról még mindig a minden100Ft boltos zoknira, meg az eccerhasználatos temus szarokra asszociáltok, pedig az elmúlt 20 évben szép csendben a leggazdagabb és (talán) legerősebb világhatalom lett... hatalmas gazdasági és humán erőforrás, terület, erős központosított vezetés - minden, ami Ejrópában már régen nincs.
Értem én értem illetve mégsem, miért drukkol valaki a saját fajtája ellen? 🤔