Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeretek hát,csak nem megyek feleslegesen,ha ingyen lenne sem tenném,annak semmi értelme.
Ahhoz előbb kéne valami indok.Te is furán néznél ga hirtelen mindenedet zárolnák mert azt gyanítják hogy loptál csaltál,aztán ha bebizonyosodik úgy 4év múlva hogy mégsem,akkor visszakapod
Te ezt sose fogod megtapasztalni mert te sose Fox ingyen autózni 😆 Pedig elmondásaid alapján te még szeretsz is autókázni 😆
Azért a csirkefarhát kommandó lemondana róla,legalábbis egy része
Néha belenézek. Bütyök úgy osztja őket majd be szarok a röhögéstől 😆 Egy valamit azért hiányolok. Eltelt egy hónap és még senki nincs börtönben. Rogán, lázár mészáros már kezdhetné a sort. Utána még vagy 100 at be lehetne varrni. Pénzt se vették még el senkitől(szemeit körbeforgató) Én azonnali hatállyal minden pénzt és ingatlant zár alá vennék. Majd a kivizsgálás után kiderülne kell e valamit visszaadni. Bár szerintem nem(gondolkodós)
Szerintem 1000 forintos üzemanyag árnál semmi nem változna.(Kezeit széttáró) Manapság az autókázásról mondunk le legkésőbb.(Kezeit széttáró) Te se járnál bringával a csatorna partra mert 1000 lett a gázolaj (kezeit széttáró)
Igen,és innen jön a hamis matek.Mikor jön a villanyos hogy egy év alatt ennyit meg annyit megspórolt mert x ezer km-t ment a villanyossal,ja,csak éppen annak a felét azért tette meg értelmetlenül mert ingyen van.
Ezt úgy szoktam csinálni, hogy araszolok kifelé a kerszteződésből. Amikor balról ép nincs senki kigurulok abba a sávba qvázi ezzel elzárom az egyik irányú forgalmat. A szemközti sávból legkésőbb a harmadik autó elenged.(Kezeit széttáró)
Engem nem szeretnétek én elég gyakran udvariaskodok a mögöttem lévők kárára 😆
meglátjuk mi lesz a vége
az a lényeg hogy végre visszajöttek a torgyán-féle vicces parlamenti közvetítések
a dumaszínház ezekhez képest sehol sincs
már ezért simán megérte váltani
😂
cirkusz kell a népnek és meg is kapják
A tek be lett szantva,az osszes kapitany megy a levesbe,a kulugynel a 2. turnust csak azert nem rugtak ki mert az elso diktafonra vette,volt olyan aki nyugdij elott volt,valszeg nem a fidesz miatt kerult oda,a mentosoknel is szovivőig mentek,pedig az meg meggyesi-gyurcsany-bajnai-vityat is kibirta,a korhazigazgatok is repultek mar,de mondhatnam hogy a nobeldijas fizikus alapitvanya is ment a levesbe,es meg el se kezdtek.
Az MCC is megerezte,a mol kiegyezett,bar meg nem latom a kisebbek mint a szij meg a garancsi is ki tud e.Ha nem az is megy a levesbe,az ott dolgozokkal egyutt,es akkir meg ott a lölö,azzal mit kezdenek?
Nem olyan mint a Bede hogy eleg lesz 10 nyomozo reggel.
Erdekes lesz ha vele kiegyeznek,mert akkor robban a szekta.
Meg csak most jon az AVH torveny.
havernak a bilken lett munkája kb 1 hónap alatt elcserélte a belvárosi lakást egy kispestire hogy ne kelljen órákat utazni
aki pesten autózik munkába az egyik se normális 😂
vidéken már nehezebb kocsi nélkül
nem erős a forint most van kb jó helyen,
pl a lej is visszaesett 70 alá és előtte 80 volt
már 2010 felé is ilyen 65 körül volt
szóval most vagyunk itt ahol a vitya nélkül mindig is lettünk volna

de ha elkezdik önteni az úniós pénzeket még jobb lesz az árfolyam
Légy ini es henteregj a kanapen inkabb.😂
ha visszaemlékeznél mindig is ez ment
nekem a vasútnál több vezérigazgatóm volt mint részlegvezetőm
4 évente a legfelső polcról mindenki ment a levesbe
se a vámosoktól kezdve az utolsó okmányirodáig voltak "megújítások"
mszp idejében egy pincér volt a szomszéd falu polgármestere mert csak ő volt olyan hülye hogy bevállalta az mszp-t
Nagy összegben fogadnék, hogy fogalmad sincs, pl. miért ilyen erős a forint 🤔
zuhan az olajár.... ezek a kamu emelkedések nem tarthatóak sokáig
nem lennék meglepve ha az usa meg irán ezt nem direkt csinálta volna, kerestek egy rakás plusz pénzt minimális veszteséggel
ráadásul kicsit meg lettek basztatva az arabok mert már túl nagy arcuk volt
pl dubaj is észrevette hogy a kurva nagy volumenű turizmusát kb 1 nap alatt tönkre lehet kúrni
Miért, már javult valami? akkor arról én lemaradtam... egyelőre még csak a nagy takarítást látom pont mint a lengyeleknél pár éve... jó szakember vagy nem, lopott vagy nem, tök mindegy... fidesz éra alatt vezető volt, akkor mennie kell...
jelentősen esik az olajár
ha megnyitják a szorost itt mindenki térdig jár az olajban és kurva olcsó lesz
előbb lesz 500 alatt a benzin mint 1000 felett

azért a fidesz mantra hatása még nem múlt el
ha javul 100 dolog az nem a tisza érdeme de ha 1 valami rosszabb lesz az a csúnya gonosz tisza bűne 😂
na de mindegy most 4 évig a petike @ kell szopogatni mindenkinek ha tetszik ha nem
😆
De akkor legalább a felesleges kiruccánásokat meggondolnák... én majdnem kétszer annyit megyek az ingyen villannyal mint azelőtt benzinnel 🤔 szóval hat ez a dolog az agyra 😁
Lesz ezer vagy több is, majd követi minden.
Ezerszer írtunk erről, fenét mennének kevesebbet a népek, ha 2000 lenne akkor is ugyanannyit kell menni mint most.
Bp. környékén még elmegy bár óbudáról csepelre vagy 18-20. ker.-be eljutni nem kis idő, autóval gyorsabb, de a lényeg a vidék, nálunk reggel és délután 3x jár busz faluvégről a vasúthoz ami óránként jár ugyan viazont 1h45p a nyugati és 1.15 gyál megálló ahonnan még el is kell jutni a melóhelyekre ahová nem is jár semmi kecsó felé meg busz van amivel az iskolások vahy irodisták idejében van járat 3 műszakosoknak semmi, de ez még jobb mint szabolcs vagy bármi, saját jármű nélkül nem megy, míg a szociban volt helyben melóhely szinte minden faluban most nincs.
Majd lesz. Kivezetik a védett árst, azt már vissza sose fogják.
Hormus csak két hétre nyit, eu tartalélok kiürülve, iráni háboru tart, és 80 dollár az ár. Pont, mint amikor bevezették a védett árat. A sok okos nem gondolkodik, saját háztartását sem tudja fenntarthatoan üzemeltetni de a gazdasághoz ért. Aztán most tele böfögi a netet az 1000 ft os árral röhögve. Késöbb is röhögni kell ám majd. Ez nem a tisza érdeme
Nem teljesen