Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyszer már adtam rólad látletet, azt hittem, hogy elgondolkodsz és elmész segítséget kérni. Hát, vagy nem mentél el, vagy nem jó pszichiátert választottál, vagy…
De megint: a gyerekkori komplex traumád miatt, amit a szüleidtől kaptál verbális vagy fizikai formában (komplex PTSD-d van), az érzelmi szabályzásod zavarokkal küszködik, hovatovább állandósult. Ezt hívják – és ezt bevallom, meg kellett néznem a nej iskolai vackai között – affektív diszregulációnak. Ezért a beérkező verbális ingereket te fenyegetésnek érzed, hiszed beléd égett, hogy a faterod üvöltözése után jött a pofon vagy a fakanál, vagy esetleg szexuális bántalmazás. Amikor nálad ez a kognitív szabályzó eléri a maximumot, működésbe lép – nem nálad, amúgy mindenkinél, csak nálad kóros mértékben és szinten – az ún. „maladaptív” mechanizmus, ami egy agresszív, támadó válaszkommunikációban jelenik meg. Nálad szerintem egy ügyes és rutinos agyturkász torzult interperszonális viselkedésformát is diagnosztizálna, ami irdatlan bizalmatlansággal és/vagy ellenségeskedéssel is jár. Ez automatikus reakció, ez okozza (-hatja) azt, hogy amikor ez az automatizmus beindul a fejedben, nem tudsz, nem vagy képes érdemben válaszolni, hanem amit tegnap írtam, belekötsz a szavakba, baszakodol, mert így gondolod legyőzni az amúgy nem létező ellenséged, ami csak a fejedben van, egy elképzelt támadó formájában. A verbális támadást egy virtuális ellenségnek hiszed, ami – mondom megint – mindenkinél megvan valahol, de nálad minden mértéket nézve kórosan alacsony szinten.
Ezt tette veled anyád- és apád, esetleg az öreganyád, amikor nyaranta leadtak téged oda „nyaralni”.

Amikor először írtam ezt neked, megfogalmaztam konyhanyelven, most a nej segítségével vittem bele tudományt is, így ha megnézed a számodra ismeretlen szavak jelentését, talán segítséget fogsz kérni egy szakorvostól. Féltem a gyerekeidet tőled.
Ja, nem is.
Javaslom jelentsd fel.Téged úgyis csak ez éltet mert egy megkeseredett balfasz vagy.Az a tipikus barom akit mindenki rühel.Szóval nem a hátamögött egy fórumon kell keménykedni,sunyi módon szidni,oda kell állni te gyáva féreg .
Én pl. a zsírdisznókat tiltanám be (eutanázia), mert zavar a látványuk és a kipállott hajlataikból áradó bűz, nem mellesleg a zsírdisznók általában a "testképzavar" miatt jellemzően antiszociálisak is, vagy csak szimplán bunkók.
Amikor valaki házat felújít, vagy efféle tevékenységet végez, pont leszarom, mert én is nyomtam a munkát, amikor én építkeztem. Igaz, reggel 8-ig nem zörögtem, szögtelenítettem, odaközelítettem a téglát, stb, és nyolckor indultak a gépek. De lehet, hogy 07:50-kor.
...mert szokás szerint balfasz vagy még olvasni is. Ezért vagy csak sorompóállító.
De mondom, napközben nem is zavarna még vasárnap sem, de egyesekkel elszaladt a ló, de nagyon.
És hozzám ne is alkalmazkodjon, elég, ha csak a rendelethez alkalmazkodik, az nekem elég.
Csak neked direktben az EGYIK szomszédom, a kép a kerítés függőleges vetületében lévő fényképezővel készült.
Ugyanez a szomszéd a garázsépületem fölé engedte az almafáit, és egyszer átjött szólni, hogy bár nem tisztje, de jóindulatból szól, hogy szerinte érdemes lenne kitisztítanom a csatornát, mert tele van falevéllel meg mással (rohadt almával mellesleg).
Ugyanez a szomszéd volt az, aki hétvégén kora reggel felébresztett, hogy baj van, nem folyik el az utcai árokban a víz, és kiderült, hogy magyarázatilag én vagyok mondjuk a 20-as házban lakó, ő a 18-as, de a víz a a 16-os és az ő, a 18-as ház közötti árokban állt meg.
Ne csodálkozz - te sem, más sem - ha véleményem van az emberekről, ami nem humánus keretek között fogalmazódott meg bennem.
És még azért tudnék mesélni... pedig ez nem rossz környék elvileg.
akkor tiltsuk be az utcákon az autóforgalmat is hétvégén mert engem meg az zavar,
sőt a repülőforgalmat is mert hangosak, főleg éjjel, nagyon tud zavarni a csatornaparton
tiltsuk be a kutyákat is mert ugatnak, dugni is csak szájpecekben lehessen, meg az összes gyárat tiltsunk be ahol 50 decibelnél nagyobb a zaj
az elmúlt pár évtizedben az emberek egyre idiótábbak minden zavar mindenkit, mindet tiltsunk korlátozzunk....
Nálunk erősen tiltott hétköznap 18-06.-ig, szombaton 12 után és vasárnap teljes tiltás bármilyen hangos tevékenységre. Van ihyan, hogy megszegem vagy mások is, de csak pár perc flex vagy hasonlóra, általában betartják a népek.
Csak hogy nem csak ez a két véglet létezik,a barátság meg az átverés.Lehet tisztességesen is viselkedni az üzleti életben is,attól még nem muszáj barátnak lenni
Mert,mi van vasárnap?Szombaton jobb lett volna?Fogadd el,nem fog a világ hozzád alkalmazkodni.
Ha te fel tudnal kelni ilyen koran dolgozni, akkor nem lennel ekkora zsirdiszno, hogy par ht-honap mulva a maradek csaladod forgasson az agyverzes utan, meg amikor kipallik a picsad a pelenkatol.
Ne vasarnap te kocsog sorompoallito kozpenztolvaj.
A tobbi nem zavar.
Uzletben nincs baratsag, nekem eleg, ha tisztesseges. Az allitasodat nem cafolom, de a teny az teny, engem a sajat fajtam mar tobbszor baszott vagy probalt atbaszni.
Hogy nezek ki? Nem kinai szarmazaknak az biztos, 185 magas, valaha szoke, de a zold szemem meg megvan. Az en velemenyem az, hogy mert a kinai az egy geci, nem jelenti azt, hogy nyugat ejropai nem az, mert annak meg a balkan vagyunk. Tehat itthon mi vagyunk elonyos helyzetben, itthon mi irjuk a jatekszabalyokat. Kulfoldon ok, de legfeljebb nem megyek oda. Ha itthon atvernek, akkor mindig ktton mulik a dolog, aki teszi, meg a hatosag aki hagyja.
En tgnap vagtam le delutan 18 korul. Es nem is haltam bele.
Engem érdekel a történelem és igen valóban régebb óta van írott történelmük viszont amiért a világuralom a fehéreké lett és nem az övék az a rossz bezárkózáspolikájuk volt na meg az a fajta keleti uralomforma ami lehetőleg minden egyéni kezdeményezést és ne feledjük, hogy volt egy mongol vérfrissítés amikor leigázták kínát és agészen a császárság végéig az uralkodók az ő vérvonaluk volt tehát azért annyira egységes és folytonos birodalom nem volt az.
Így van, eddigi vezetőink egy tál lencséért eladták magukat, de van ébredezés és majd kiderül, hogy még időben vagy sem? Örök példám a 2. vh előtti japán birodalomépítés, akkor is minden fogadóiroda rájuk tett és mi lett a vége?
Pedig az elveknadhatnak egyfajta iránymutatást és büszkeséget, én kedvelem azt akinek vannak és tartja is magát azokhoz amennyire lehet.
Igazit még nem ettem így nem tudhatom csak az itthon árult gluténbombákat és mert a glutént élvezem azért az itthonit megeszem. 😁
Mondjuk még nem találkoztunk így nem tudhatom, hogy nézel ki. Dolgozz nekik csak pár napot esetleg üzleti kapcsolat..........nem telne sokba a véleményváltozás. A tisztességtelenség magasiskolája, ezek még egymást is átverik 1 jüanért nem még azt akiket embernek sem néznek azaz a fehéreket, elismerem van egy jogos gyűlöletük a múlt miatt viszont az nem lehet az érdekünk, hogy nagy bűnbánatunkban alázatos szolgáik legyünk.
meg az olyan hülye fasz mint ő
igaz ők nem emberek.....nemzetünk rákos sejtjei csupán.....
én már nyírnám a füvet 5-kor ha a a freelac lenne a szomszédom
persze előtte 4-5 ig lombfúvóval felszárítanám a harmattól, mert vizes füvet szar vágni

nekünk a szomszéd egyik nap fél9 felé kezdte nyírni este, aztán addig tologatta amíg látta a gép elejét
ha meg gazos a kertje, akkor az a bajod, hogy miért nem vágja le. kétfajta ember van. a koránkelő meg a semmirekellő
Aztán mikor nyírja,délután kettőkor a 40fokba?Ostoba barom,kurvaanyázni tudsz,de gondolkozni nem.
Ebbe szerinted mi a mellébeszélés?Elhangzott egy kérdés hogy tudtam-e hogy kínának és európának mekkora történelme.Erre a válaszom hogy kéne hogy érdekeljen,vagyis hogy kéne hogy számomra befolyásoljon bármit is?Semmi közöm hozzá hogy mi volt több ezer éve.
Fura. Mert itt 06:46 van(kezeit széttáró)