Fura mert kécskén amikor még megvolt a nyaraló és átlógott a nem kis meggyfa a szomszédba mindig feljelentették miatta. Az önkori mindig büntetéssel fenyegetett pedig sose mondtam a szomszédnak, hogy ne vágja le ami átlóg 😆 Egyszer fater megelégelte a basztatást elmentünk egy fűrésszel kötéllel. Reggel 8 tól délután 3 ig vágtuk a fát kötélen ereszgettem le az ágakat. Már a fa korona nélkül volt csak annyi lett volna lentről csinálok egy végvágást és elfektetjük a törzset. Édesapám úgy elfáradt azt mondta hagyjuk a oicsába a borostyán elvégzi a többit. Hát nem így lett 😆 10 év múlva ugyanakkorára visszanőtt és újból kezdődtek a feljelentgetések 😆 Majd egy vihar egyszer csak rádöntötte a nyaralóra sajnos a mienkre 😆
Mesélj még 😄 25 évig a nejed mászott a csatornát takarítani mert te szédülsz egy sámlin 😆 Ezért akarod mindig a vonattal elüttetni magad mert a kötélhez minimum sámlira kéne állni 😆
Majd megkérdezem a gyerekeidtől - ha vannak - hogy te kedves voltál-e velük, de nem a te mentálisan sérült, abuzált elképzelésed szerint, hanem az elvárható módon.
Nyugodjál meg,attól megnyugszol.Még talán van időd arra hogy ráébredj,úgy is lehet élni ha kedves vagy a családtagokkal,anyóssal,szomszéddal,munkatárssal. Hidd el,sokkal jobb.
épp tegnap gyomirtóztam le a cigók akác susnyóit, ameddig elért a spriccelő addig kipusztulnak a fák
így nem basszák össze a kerítésem
kb 2 méteres sáv van ahol nincs zöld rész
amúgy az a vicces hogy ha a kocsidra rádől az a cseresznye fa akkor az önkormányzat nem fog fizetni, de kivágni nem vághatod.....
Nem az övé, épp mostanság jött elém a törvény, minden átlógó ágon levő termés az a fa/bokor tulajdonosé és csak a leesett termés a telek tulajé, ráadásul az átlógó ágat sem vágathatom se csak akkor ha bizonyítom, hogy rendkívül (nem csak kissé) zavaró a telkem használatában, van 2 fánk a ház előtt, cserkó, meggy amit gondolom elődenk ültettek és amit gondozni kötelességem cserébe a termés az önkorié kivágni még ha veszélyes akkor is engedéllyel, vicc amilyen törvényeink vannak.
amíg volt a kertben nagy fa addig minden ősszel takarítottam a csatornáját lombhullás után
nekem a másik portán pöcsig érő gaz van, a vadkendert le szoktam gyomirtózni épp tegnap permeteztem le
akinek nem tetszik az megkapálhatja bármikor
Látod, hiába beszélek, hogy a gyerekeket add be valami nevelőotthonba, te meg kezeltesd magad. Egy rendezett életmód elvárása nálad a terrorral ér fel. Pár perce írtam, hogy addig költözz el a gyerekeidtől (ha vannak), és ha persze a tieid, amíg még nem okozol nekik a mentális problémáddal először lelki, aztán meg testi, abúzus-jellegű sérüléseket.
Na a szomszédod egy természet szerető ember. Lehet kérte a kertjére a natura 2000 es besorolást. Az almának meg örülj. Ami átlóg az a tiéd. Úgy is ilyeneken tengeted az életed 😆
Ne magadból indulj ki!Neked van bajod az egész világgal.Az én gyerekeimet félteni?Hát nem én tartom terrorba a családot a samponok miatt........Itt akinek orvosi segítségre volna szüksége az pont te vagy
3 házzal arrébb valamit bőszen vágnak láncfűrésszel, először azt hittem fűkasza de nem , fűrész
elég előre gondolkodnak a téli tűzrevalóval 😂
amúgy bent alig hallani mert zörög a légkondi
pl ugyanúgy kaszálhatod-legeltedhetet a natura2000 rétet pár plusz szabály mellett
így nem basszák össze a kerítésem
kb 2 méteres sáv van ahol nincs zöld rész
amúgy az a vicces hogy ha a kocsidra rádől az a cseresznye fa akkor az önkormányzat nem fog fizetni, de kivágni nem vághatod.....
nekem a másik portán pöcsig érő gaz van, a vadkendert le szoktam gyomirtózni épp tegnap permeteztem le
akinek nem tetszik az megkapálhatja bármikor
elég előre gondolkodnak a téli tűzrevalóval 😂
amúgy bent alig hallani mert zörög a légkondi