Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

https://motorshow1.hu/tesztnap 😏
A Dodor szervezésében a "Tesztnap és grillparti "! 😉
mi lesz ott?
bogyó főz egy nagy kondér kakaspörköltet?
Valaki holnap Kalocsa ? 😏
Amelyikben dpf van az ki fogja szűrni a kormot,és amíg benne van,az hozni fogja az előírt értéket.Amelyikből kiszedik,azt buktassák is meg.Nem bonyolult ez
a végén még sz is kiderül hogy a 18 millás kocsi az lófasz ennyibe kerül a benzines is.....
de a villanykocsi az drága
legalábbis eddig arról volt szó 😂

ez a füstös kocsi tulajok mind hívők, ésszel ezeket nem lehet megtéríteni
na de ha végre szigorodik a műszaki vizsga aztán 100 kocsiból nem kap műszakit 95 akkor majd nem lesz ekkora arcuk
mert ha tényleg elkezdik számolni a dízel korom szemcséit már egy 5 éves kocsi nem teljesíti a normát
egy benzines kocsinàl egy gyűrű csere visszahozza a gyári értékeket majd de a dízeles beszopik
aztán ha üres a kassza akkor majd sorban állnak kint az út szélén a mérő kocsik
Hát,te kezdtél azzal hencegni hogy 18millás autóval jársz.Az hol kapcsolódik ahhoz hogy régen nem mentél el 30km-t mert az 2000forint.Aztán te azért is csak 14et adtál,semmi extra,egy golf kerül annyiba.ezek a tényék,10alatt vannak a mütyűrök meg a fapados autók,10-től indulnak a hétköznapi elfogadható autók megy húszon millióig,aztán efölött jönnek azok ahova te belövöd a bidédet tévesen.
Mondjuk en lapitok,nem adtdm ki 3,5 nel tobbet autora.Azt is csak egyszer.🤣
És akkor mi az a több 100 ezer ember aki pár százezres autókkal jár? betanítatlan munkás? 😁
Igazából ők csak hobbiból járnak ilyen autókkal, valójában szerinted tízmilliós autókat tudnának venni 🤣
Az autóm meg 18 650 000 Ft volt, hogy hogy lett kifizetve, hol kapcsolódik a témához? (amúgy meg valójában kifizettem, csak pár hónap múlva visszaadtak belőle négyet)
http://youtu.be/EDjv6RSmS6Q?is=_3cgITxCChEz-ZQo
Nem,egy batanított munkás veszi a 10milla alattit,10-20között az átlag ember,felette meg akinek már nem számít,ezek a tények manapság. És még mindig ott tartunk hogy az a 18 csak 14volt,nem igaz?És igen,az a helyzet hogy ez az árkategória ami már semmi különöset nem ad.Szimpla autók.
Annyira tudtam, hogy kiforgatod 😁
Nem, benzinessel menni anno nem volt racionális döntés, ezzel meg igen, ennek semmi köze a szarrágáshoz.
Szépen beáraztad az elismerésre méltó autót, de ezt is csak a te színteden... 18 milla? Az semmi, a 30 meg a hasraesős? Egy betanított munkásnak, aki 25 éves swiftel jar, ez a 18 irtózatos összeg, egy nagyvállalkozónak vagy egy sztár focistának meg nevetséges aprópénz - tehát megint csak a te érték ítéleted a helyes, se alatta se fölötte nem létezik semmi... dehát mit is vártam 😁
Aztán milyen volt görögország?Volt tányér dobálás?
Hát akinek hírérték hogy elmegy 50 meg 30km-t gondolkodás nélkül mert már ingyen van,az konkrétan szarrágás része.Én mindig is elmentem oda ahova akartam soha nem érdekelt az anyagi része,sem most sem 10 sem 20éve.És hát te írtad hogy kétszer annyit mész mert ingyen van,ez igen,konkrétan a szarrágás kategóriája,én ha ingyen kocsikáznék se mennék egy méterrel sem többet,ahova kell,oda meg most is elmegyek.Hiába hencegsz itt hogy 18milliós autóval jársz miközben nemrég még ott tartottál hogy nem mész el 30km-t mert az 2000forint.Na meg aztán ugye az a 18millió neked csak 14volt,igaz,én meg 10ért vettem a passatot,szóval azért annyira ne ess tőle hasra.Szerintem amiről elismerően lehet manapság beszélni az nagyjából 30millától felfelé van,nem egy tizen milliós új autó.
nekem még olyan euróm van amit 300ért vettem olyan 2015 körül
szóval én még jól állok
lej az bukó mert van itthon kb 300 lej amit bőven 75 felett vettem közvetlen a vírus után amikor már lehetett mászkálni akkor voltunk utoljára románba, aztán tök olcsó volt minden és megmaradt ennyi zseton
szóval a lejjel vagyok kb 3000ft bukóban
Most vegyél akkor nyomi, most jó az árfolyam, így az össz euró mennyiségednek lejjebb megy a beszerzési átlagára... már ha érted 😁
fax tudja. Ez szerintem keményebb dió lett mint ahogy elsőre látszott. Szerintem az volt a nagy terv, hogy jól megfenyegetik az ipsét meg lejáratják az meg rohan aláírni a lemondó papírokat. Hát nem így lett 😅 Tomi bácsi nem csinálta össze magát mert őt korrupciós botrányba nem tudják belekeverni 😅 Aztán csak ezért alkotmányt módosítani meg hát elég véleményes egy épen most helyreállt jogállamba 😅 Meg gondolataim szerint már fentről is szóltak, hogy ez így nem lesz frankó. Mint akkor is szóltak, hogy a sógi se lenne jó miniszternek mert hát az eléggé rombolná a hitelességet (kezeit széttáró) Aztán a sógi hogy-hogy nem visszalépett a jelöléstől. Ezt úgy azért brüsszelből súgták, hogy ez lenne a helyes lépés(gondolkodós)
most azt honnan gondolod, hogy lopná a gázolajat? Én nem gondolnám.(kezeit széttáró) Ha így lenne véletlenül akkor meg egyébként ő röhögne rajtunk 😅
Előbb-utóbb úgyis kifúrják valahogy a jelenlegit, ennek a csapatnak az ilyesmi könnyen megy ☹️
amíg nem emelik meg az ipari fa árát nekem nem olyan vidám(szemeit körbeforgató9 Tűzifánál mind1 az belföldön értékesül ás pcit mintha emelkedett is volna. Vagy is inkább tartja a tavalyi árát(kezeit széttáró) A kp vásárlás az merevén bukta lett. 😅 Sajnos vannak dolgok amit nem tudok kint csak kp-ra venni a motorcsónak bérlés az pont ilyen. 😆
Biztos voltam, hogy valami negatívat kihozol belőle a végén 🤣
18 millás új autóval járok leginkább kedvtelésből, és én vagyok a fillérbaszó 😁 nem az, aki 10 éves dízellel jár lopott gázolajjal 🤔
akkor mi ketten már jól megszívtuk a tiszával
vettem múltkor néhány ezer eurót. Most erősen bukó a mérleg 😅
A 410 forintér vásárolt tavaly elfogyott. van egy köteggel amit 390 forintért egy másik amit 375-ért a harmadik meg 365 ért lett vásárolva. Idén csak abból költök amit 365 ért vettem a többihez tuti nem nyúlok fizetek inkább kártyával 😅
elbasztam én is, mert volt vagy 200lejem kpba, nem költöttem el régebben, csomót buktam most rajta, de legalább a légkondikat most olcsón veszem, csak azt kártyáról...
Nekem sem jól jön ez az olcsó euró az export rönköknél (szemeit körbeforgató) most kb. Van egy 4 évvel ezelőtti árajánlatom. ez annyira nem tetszik(szemeit körbeforgató)