Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

haver meg van érte veszve 3 hengeres isuzu motoros Fűlsértő vinnyogó hangja van, mindenesetre tény, hogy jól megy és kevest fogyaszt
Ha abba is az az erőforrás vétek eladni az opel egyik leg betaláltabb darabja. kicsi fentartási költség a-b tökéletes. Pénzt már úgysem adnak érte fillérekből lehet heftelni
A hahun nem talaltam.
Mar azert is le kene csukni hogy bejelentkezett amekkora troll.
asszony utálja, egyik nő ismerős megvette volna de azt mondja nem tud evvel parkolni
nem mintha egy nő bármivel tudna
végülis leszarom, ha nem megy el akkor marad 175-re van meghirdetve ennyi pénz kb semmit sem ér egy normális biciklit nem kapok érte
kibelezem és leadom a vázat és csinálok egy gokartot az alkatrészeiből
cigókkal tuti nem fogok alkudozni-veszekedni
Mi a 4 pont Nem lenne ügyész aki erre vádat emelne
fck
Btk.
....
Nekem anno a Thaliám volt "full-fapad", szervó nélküli. Országúton nem is zavart, de azzal parkolgatni... ….hát izé.
havernak van egy ilyen corsája egyszer vezettem az is szervó nélküli nem vészesen nehéz tekerni
ez a kis corsa ideális kezdő kocsi
nincs benne semmi ami megkönnyíti a vezetést, egyedül a fék ami kiválló rajta
aztán amikor a szaron megtanult közlekedni értékelni fogja a hetes bmw kocsit
sajna ebből még a szervót is kispórolták így a nők többségének nem megfelelő mert azért nem tönnyű kormányozni tökre zsiguli feeling
én is hetvennel szeretek utazni kocsival
Hat egy jó részét nem is értettem, hogy hogy sikerült összehozni
Most genyó leszek: a többségük annyira Tajgetosz-kompatibilis, hogy sajnálni sem igazán tudom őket....
0.30 körül egy ismerős szín: http://youtu.be/1n07GO82X4U
Tényleg baszkikám el is feledtem!
Meg van Dukátti is.....
Na jó, van kompenzáció.
Arra ott a nácibárka.
Tipikus Idióták. Amikor meg meló van akkor van egy használhatatlan kialvatlan emberük. Tényleg sok értelme van.
Nem szereted a szerelőket? Miből élnek meg? Önző vagy.
Nálunk hiába van akár 1-2 óra üresjárat éjjel, rágerjedtek a főnökök, hogy azalatt sem lehet bebólintani hanem éberen kell kinézni az arcunkból.
Idén beújítok egy gombóc szvittyet második verdának ha fiam is levizsgázott.
A 6+2 éjjel az tényleg gyilkos volt de a 2+2 főleg még sunyni is lehet 2-3 órát melóba simán vállalható.
Nincs megfizetve illetve nem is lehet megfizetni a váltakozó műszakot no meg kilépett egy srác így szinte mindennap 12 van, itt már hiába a viszonylag jó lé mert semmi értelme. Visszaülök autóra bár azt is rühellem és még élénk bennem a dolog.