Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem a zsiguli se égett be, igaz évente állítottam a hézagot van 3x
sűrűbben kell állítani aztán fasza minden
az opel hidrotőkés azt nem kell állítgatni az audi fingom nincs miféle, sosem volt még vw a családban
Agyaltunk pár hónapja, hogy lecseréljük a vasalót, de rájöttünk, hogy nem találnánk jobbat esetleg ha majd újra tudjuk cserélni, ez már 12 éve újkora óta megvan és tudjuk milyen.
A régi puha szelepülékesek valóban hamar beégtek, nekem volt vagy 5 régi kis tgk gázzal és a zuk-oknak meg a régi vw lt-nek a hulladék 2.0-es motorral amit a legrosszabb porsche-kbe is tettek no azoknak tényleg hamar beégett, de a szintén vacak gazella már sokat kibírt csak az még a gázt is zabálta ellenben a 90-es évektől gyártott járművekben észre nem vehető ha egyáltalán okoz valami kopást hamarabb mint a benyás használat.
Full fapad nem kell mert majd szerintem a nammam is használja majd szervó nélküli meg kizárt, elég volt anyós corsája.
Troll? Az te vagy te pech
sok idióta azt hiszi a gáztól jobban kopik a kocsi
a fos zsiguli is minimum másfélszer annyit elment gázzal de inkább 2x annyit mint aki csak benzinnel járt
de ha nekik úgy a jó akkor gázzal jobban kopik
Nekem az ignácban 520000 van és gázos, állítólag 300000 körül volt egy szelepelés, de más nem, nálam 110000-et ment eddig el, és gázzal jobb mint benyával.
a gáz fasza attól nem kopik a motor
rákérdeztem kb 200 a fúrás+ új dugó meg pár apróság, utána ismét elmegy 200 ezeret
asszony meg vele évi 5 ezeret, ha kibírja 3-4 évig még generál nélkül az már jó
400 és gázhasználattal?
Szerintem üljetek még le beszélni róla
ilyen lesz a miénk is
igaz csak 500 ezer műszakis és benzin-gáz
szóval maga a kocsi csak 300 mert kb 200 a gáz bele
simán elfér benne még egy teljes futómű és motor generál még akkor is 1 milla alatt vagyunk, ennyiért úgysincs jó kocsi
a ceed-ek is lassan 2 millák a 8-10 éves megkíméltebb nem külföldi kivitelek
ez olyan 2000-2003 körüli a4
fingom nincs mikori mert nem érdekel, ha minden igaz 1.6 benzin-gáz
azt tudom hogy karcmentes kasztni, ismerem az előéletét, ellenben közel 400 ezer van benne mint az összes németből behozott kocsiban
De hát ez nagyon ócska - ez még a single frame (gyk. özönvíz) előtti....
20éves autótól? Naná, roncstelepre való.
Többsége olyan hogy ha fizetnek érte, akkor nagy durcásan elviszem.
Annyi a titka, hogy álló helyzetben nem tekerjük a kormányt.
Nem baj ha nincs szervó, legalább megtanul parkolni is felesleges kormánytekergetés nélkül
Menet közben szerintem tökmindegy hogy van e szervó.

Feleségem 120-as Skodán tanult.
Kidobálta az egyest, és nem volt alapjárat. Fél kézzel kormányzott, másikkal a váltót fogta, és 3 pedált kellett nyomni a megálláshoz...csoportjából csak ő ment át a rutinvizsgán
ini-ék is csak pompáskodás miatt akarnak megválni tőle persz egy a4 sokkal mutatosabb még az özönvíz előtti időkből is
Aztán benyal egy ilyen 20 éves szart a folszvágen csoportból azt csodálkozik, hogy nemhogy a karácsonyfa alá nem tud majd mitt tenni, de még karácsonyfája sem lesz mert a szerelő vesz egyre nagyobbat
https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/audi/a4/audi_a4_1_8_business_digitklima_vonohorog-14013502
én leszarom már az egészet, az a4 lesz az asszony kocsija, ha elromlik biciklizik, szóval leszarom mit csinál és miért
égeti a pénz már évek óta, és folyamatosan idegel evvel a corsa cserével, mondjuk azt sem értem mi a fasznak hozta haza ha ennyire nem tetszik neki
amúgy nem hinném hogy sok baj lenneavval az a4-el, a motorja alapból kuka közeli, egy 200ast mindig kell a fiókban tartani, többi kacat nem hinném hogy annyira bajos lenne
ennyi kibaszott sok van itt nálunk, de az astra se kevesebb csaka lom f astrából van 500, a g-ből meg 1000
b corsa csak 200 van a c-ből van több 370
ezért nem is kell. nem ennyire szabadulni akar mindenki, csak mindenki vágyik a szerinte jobbra és szebbre. Nálunk pl. sok ilyen corsa fut a környéken
pedig ezt lealkudnád 30-ra lenne hozzá egy komplett vázad ingyen, motorral, váltóval. Örök élet meg egy nap
Ha a4 vesztek akkor kezdj el valami jó fizető munkahely után nézni a havi nettó 120 nem lesz elég még a szervízére sem
Ini? Miért kisértitek a sorsot?
szerintem nem lesz könnyű eladni.......
Ennyire szabadulni akar tőle mindenki?
ja 1500 corsa vár csak, a gazdájára
én nem is akartam vele kínlódni, szinte sehol sem rohad, 150 ezer van benne, még 2-3 műszakit kibírt volna nálunk
csak az asszony beleszerelmesedett ebbe az a4-be, pedig arra biztos többet kell költeni mint a corsára
csak az a baja hogy sosem volt autó formájú autója
a corsa egy pattanás, az astra meg kombi.......
oda még lusta voltam feltenni

tárcsafékes, agyváltós(minimum 7 sebességest) trekkinget beszámítok-ráfizetek