nekem a zsiguli se égett be, igaz évente állítottam a hézagot van 3x
sűrűbben kell állítani aztán fasza minden
az opel hidrotőkés azt nem kell állítgatni az audi fingom nincs miféle, sosem volt még vw a családban
Agyaltunk pár hónapja, hogy lecseréljük a vasalót, de rájöttünk, hogy nem találnánk jobbat esetleg ha majd újra tudjuk cserélni, ez már 12 éve újkora óta megvan és tudjuk milyen.
A régi puha szelepülékesek valóban hamar beégtek, nekem volt vagy 5 régi kis tgk gázzal és a zuk-oknak meg a régi vw lt-nek a hulladék 2.0-es motorral amit a legrosszabb porsche-kbe is tettek no azoknak tényleg hamar beégett, de a szintén vacak gazella már sokat kibírt csak az még a gázt is zabálta ellenben a 90-es évektől gyártott járművekben észre nem vehető ha egyáltalán okoz valami kopást hamarabb mint a benyás használat.
sok idióta azt hiszi a gáztól jobban kopik a kocsi
a fos zsiguli is minimum másfélszer annyit elment gázzal de inkább 2x annyit mint aki csak benzinnel járt
de ha nekik úgy a jó akkor gázzal jobban kopik
Nekem az ignácban 520000 van és gázos, állítólag 300000 körül volt egy szelepelés, de más nem, nálam 110000-et ment eddig el, és gázzal jobb mint benyával.
a gáz fasza attól nem kopik a motor
rákérdeztem kb 200 a fúrás+ új dugó meg pár apróság, utána ismét elmegy 200 ezeret
asszony meg vele évi 5 ezeret, ha kibírja 3-4 évig még generál nélkül az már jó
ilyen lesz a miénk is
igaz csak 500 ezer műszakis és benzin-gáz
szóval maga a kocsi csak 300 mert kb 200 a gáz bele
simán elfér benne még egy teljes futómű és motor generál még akkor is 1 milla alatt vagyunk, ennyiért úgysincs jó kocsi
a ceed-ek is lassan 2 millák a 8-10 éves megkíméltebb nem külföldi kivitelek
ez olyan 2000-2003 körüli a4
fingom nincs mikori mert nem érdekel, ha minden igaz 1.6 benzin-gáz
azt tudom hogy karcmentes kasztni, ismerem az előéletét, ellenben közel 400 ezer van benne mint az összes németből behozott kocsiban
Nem baj ha nincs szervó, legalább megtanul parkolni is felesleges kormánytekergetés nélkül
Menet közben szerintem tökmindegy hogy van e szervó.
Feleségem 120-as Skodán tanult.
Kidobálta az egyest, és nem volt alapjárat. Fél kézzel kormányzott, másikkal a váltót fogta, és 3 pedált kellett nyomni a megálláshoz...csoportjából csak ő ment át a rutinvizsgán
ini-ék is csak pompáskodás miatt akarnak megválni tőle persz egy a4 sokkal mutatosabb még az özönvíz előtti időkből is
Aztán benyal egy ilyen 20 éves szart a folszvágen csoportból azt csodálkozik, hogy nemhogy a karácsonyfa alá nem tud majd mitt tenni, de még karácsonyfája sem lesz mert a szerelő vesz egyre nagyobbat
https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/audi/a4/audi_a4_1_8_business_digitklima_vonohorog-14013502
én leszarom már az egészet, az a4 lesz az asszony kocsija, ha elromlik biciklizik, szóval leszarom mit csinál és miért
égeti a pénz már évek óta, és folyamatosan idegel evvel a corsa cserével, mondjuk azt sem értem mi a fasznak hozta haza ha ennyire nem tetszik neki
amúgy nem hinném hogy sok baj lenneavval az a4-el, a motorja alapból kuka közeli, egy 200ast mindig kell a fiókban tartani, többi kacat nem hinném hogy annyira bajos lenne
pedig ezt lealkudnád 30-ra lenne hozzá egy komplett vázad ingyen, motorral, váltóval. Örök élet meg egy nap
Ha a4 vesztek akkor kezdj el valami jó fizető munkahely után nézni a havi nettó 120 nem lesz elég még a szervízére sem
Ini? Miért kisértitek a sorsot?
én nem is akartam vele kínlódni, szinte sehol sem rohad, 150 ezer van benne, még 2-3 műszakit kibírt volna nálunk
csak az asszony beleszerelmesedett ebbe az a4-be, pedig arra biztos többet kell költeni mint a corsára
csak az a baja hogy sosem volt autó formájú autója
a corsa egy pattanás, az astra meg kombi.......
sűrűbben kell állítani aztán fasza minden
az opel hidrotőkés azt nem kell állítgatni az audi fingom nincs miféle, sosem volt még vw a családban