Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helyes!!!Az anyjukat nézzék hülyének!
az emberek többségének fogalma sincs az autójáról
akitől vettük az audit az annyira oda volt az autóval hogy milyen fasza, és amit vett helyette nem az igazi mert ráz
az első út után vittem szervízbe hogy dobálják ki azokat a nagyon fasza lengéscsillapítókat mert lófaszt se ér
szóval úgy nagyvonalakban ennyit értenek az autóhoz
pedig nem geciktől vettük mert az asszonyka még sírva is fakadt amikor elhoztuk a kocsit mert annyira szerette
pl azt se tudták hogy ilyen is van a kocsiba:
Ja!
Azt lehet szivatni aki hagyja magát.
Aki kiejti a száján a "rejtett hiba" kifejezést, azzal minden további kommunikációt beszüntetek.
Cigánnyal pedig soha semmilyen körülmények között nem kerülök üzleti kapcsolatba.
És akkor elzavarom a halál faszára.Ugyanis tisztában vagyok a kocsim állapotával 100%-ig.
De mindíg találnak balekot,ebben igazad van...
hát meg ahogy jöttek sorra egymás után az összebeszélt nepperek akik kinézetre lakossági vásárlók lettek volna
Odamegy az első elkezd alkudozni, valamennyit ki csikar. aztán 1 percen belül ott van a második aki már az autó alját nézi azt morog, hogy ez nem ér ennyit sem mert tiszta rozsda az alja a kipufogó is félig le van szakadva. Akkor az előző alkudozó még lentebb viszi az árat, ha a tulaj elfogadja akkor is azt mondja inkább mégsem kell túl sok rajta a hiba, meg elkezd hadoválni minden féle rejtett hibáról és elmagyarázza a tulajnak, hjogy ennyiért senki sem fogja az autóját megvenni. Aztán szépen elmennek az eladótól. ekkor már az eladó összezavarodik, hogy tényleg nem ér annyit az autója eleve egy kisebb árat ír ki rá. 5 percen belül elismétlődik kb. ugyanez másik két beépített nepperrel. De nekik már a lentebb vitt árból kell elkezdeni az alkut. Mindíg jönnek elő új dolgok, már a váz repedését is vizionálják a festés alatt Ezek is szépen elpártolnak. Akkor már az ealdó teljesen nyugtalan, hogy olyan hibákkal van tele az autó amiről eddig Ő nem is tudott teljesen el van keseredve, mert már elhiszi, hogy az autója tényleg eladhatatlan hisz 4 komoly érdeklődő is végzetes hibákat talált rajta. Ekkor jön a neppernek látszó nepper, nyakában a bőrtáskával tele zöld ezresekkel. Érdeklődik az autó iránt és kb. 5 perc alatt feltárja azokat a hibákat amit a másik előző négy "komoly érdeklődő" már észlelt Még tesz rá egy lapáttal a csattogó kardánkeresztel, majd megteszi az árajánlatot az eredetileg kínált ár feléért. ahz eladó meg boldog, hogy megszabadulhat végre a sok sebből vérző zsigulójától
Ilyen és számos ehhez hasonlkó széles trükkök tárháza volt régen az autópiac. Legendák keringtek róla és jaj volt annak aki nem volt járatos e legendákban. Messziről kiszagolták a balekot és rendszerint le is húzták ilyen és hasonló trükkökkel
Pici motoros tema.
Hevik nadrag,eszem megall,a protektor olyan kicsi benne hogy pont azon a reszen nem ved ahol kene.
Ket masik protektor mellette,az egyik egy esest mar elviselt,itt latszik hogy hol.
Nyugdíjjas orvos autója volt
Hogy én ezt mennyit hallottam Kecskeméten
Volt egy öreg paraszt az árulta mindig a képével autóit
ja én is utánna néztem itt a neten
A fényképek között találtam még igazi zsiguli korszakosat is
Azt nem értem a szabadpiacra mi szükség lehet a mai világban?
Az internet előtti korszakban rendben volt. Autó trade meg egy két magazin volt ahol lehetett hirdetni.
Aztán minden nagyobb városban volt autópiac. Emléxem itt kecskeméten is. Ilyenkor kivonult az eladni és venni szándékozó lakosság, na meg a kupecok
Nag
hyon rafkóssak voltak a kupecok bandástul alkudtak,mintha nem ismernék egymást. Gyakorlatilag egy szerepet játszottak a mit sem sejtő eladni szándékozónak. (színházaztak) A szerencsétlen laikus, zsiguliját eladni kívánó embert úgy megvezették, és összezavarták, hogy a végén már boldog volt ha feléért odaathatta az autóját, csak szabaduljon tőle
Nem, a piac működik tele van kereskedéssel és sz-v szabadpiac is működik csak már kevesebben vannak és a kifőzdék-ből is kevesebb van, de azért még lehet nézelődni.
Nem akar ő semmit, meglátta ezt a rést a youtubon és kihasználj a sok hülye meg még támogatja is.
Mellesleg én minőséget adok, ez a sok tiltogatós köcsög meg semmit a hülye dumáikon kívül.
Magáról ír ez a szerencsétlen!
Na látod ez a baj, ezért nincs sehol a videó és a galéria funkció, mert te is ilyen online barátok köztet akarsz.
De ezek többsége itt egy életképtelen homár.
Debrecenben is volt a "zsibi" mellett. Elképesztő hangulata volt, először a nagybátyám vitt el oda, 10 éves lehettem, egy Wartburgot adtunk el. Nagyon szerettem a vásári forgatagot, ahogy az addig ismeretlenek ismerősként beszélgettek, vagy viccesen ugratták egymást és ahol mindig lehetett hallani egy jó történetet, na meg az elmaradhatatlan 20-as kolbász mustárral, papírtálcán. Abban az időben 5 évet kellett várni egy Ladára, így aztán a jobb bőrben lévő használtakra már a bejáratnál lecsaptak. Amikor középiskolás lettem egy hétvégét se hagytunk ki a haverokkal autó-motor piac nélkül, akkoriban fillérekért lehetett venni csepptankos Jawát, az ETZ viszont nagy pénzt ért, az enyém még ki sem hűlt már elvitték, forogtak a gépek, volt választék, aki ott nem talált az máshol sem. Eladni és venni is egy helyre járt az akkori ember és tényleg sokkal egyszerűbb dolga volt mindkét félnek, egyszerűbb mint most, pedig felgyorsult a világ.
létezik még ilyen
Szerintem akkor oda már csak az idősebb korosztály megy nosztalgiázni.
Kifőzdék még vannak és autópiac is, de a motorpiac még 90 körül megszünt.
Akkor válassz másikat...aminek a sugárképe neked jobb.
Lukra futottal?
én autópacra jártam oda Sok hurkát és kolbászt megzabáltam
gondolom nincs már ilyen manapság
Összeérnek a vízsugarak, úgy lett annó telepítve. Asszem 3 méteres sugarú kört bírnak. De hát nem csak egy pontban nyomnak ezek mert akkor mindegyik csak egymás tövét locsolná Maga a szórófej kialakítása olyan(elvileg) hogy terítsen
Ma eszembe jutott, hogy anno a 70-80'-as években volt a nagykőrösin motorpiac szombatonként és, hogy egy időben sokat kint voltam és adtam és vettem is, voltak nepperek bolttal stb. Én jobban kedvelném ha lenne ilyen mint a netes keresgélést, országjárásos lukra futást.