Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ez ez ez... erre nincsenek szavak gondolom akkor a csapatnak a hétvégi motorozás is azt jelenti hogy kerestek egy 5km hosszú egyenest és ott húzzák a gázt oda-vissza
Szép estét...
Mi ?
ez eleg szanalmas.
Az utolsó pár száz kilóméter volt nagyon fasza a hegyekben.
Bár én nem ragaszkodtam a pályázáshoz,de a többiek igen..öten voltunk.
Ez ugye csak vicc ?
Jaja..
Debrecenből végigmentél pályán Montenegróig? M3-7 aztán a horvát pálya ?!
Háát igen, ez szép kis gyönyörű.
Még az a szar, hogy jó is.
Nekem a ZRX 1200R ilyen szerelmem, de bírom.
Hagyd magad az árral sodródni...
pl ez egy ékszer: https://www.motorcyclespecs.co...

múltkor egy hondát láttam-néztem(pontos típust elfelejtettem) amikor haver vette a tdm-et, majdnem elcsábultam......de sajnos a józanabbik eszem volt pont velem
Attól is függ milyen motorral...
Mi most megyünk nemsokára a Tokodi borútra,direkt pályán megyünk Pestig hogy kiélvezkedjük magunkat. Az átlag 200 körül van,de ha a forgalom engedi természetesen belefér a 300 is. Ok csak 220Km kb amit pályán megyünk...
De Montenegró picit tényleg uncsi volt már pályán...
Ebben egyetértünk.
Nekem volt pár.
nekem nagyon tetszenek a sornégyes lég-olajos gépek a 80as évekből
csak nemigen tudnám hol használni őket, de mint tárgyak nagyon szépek
Amíg a lábam át tudom emelni a KTM marad és a két XT is, csak az a sornégyes utcai történet lett elengedve!
én elvagyok az aszfalton, de csak ilyen sokadrendű utakon, de ott is csak ilyen maxi 60as tempókkal nézelődve
a földutakon is ki tudják nyírni a parasztok az embert, többször jártam már úgy hogy kijöttek elém
Senki nem nevet ki szerintem. Nem tudunk mit csinálni... menni kell akinek menni kell, nem csak ez a hobbi rizikós... nejem nem tudom mennyit fizetne ha végleg letámasztanám... de szerintem nincs az a pénz.
Nevessetek ki,de ezek miatt nem merek már érdemben utcán motorozni (mióta először felsírt a kislányom).
Ugyan az XT-vel elpirickázok ,de nem sokat és azt sem gyorsan (XT550 1983:).
A hegyen nekimegyek bármilyen sáros,meredek feljárónak ,ha ötször visszaesek akkor megyek hatodjára,de az aszfalton fosok.............na!
Naja. 120-nál már úgy libeg az egész, tényleg semmiség 200 felett menni ahhoz képest bármelyik mostani vassal
Mégis kurva jó volt.
Persze, szoptam meg szereltem én is, de a végén mindig jó lett a gép és többnyire inkább csak motoroztam.
És soha nem a motor volt a lényeg. Bármivel lehet élvezetesen menni. Ha széthajtottam akkor sem volt baj, simán úgy fogtam fel, hogy megtaláltam a gyenge pontot, most majd megcsinálom erősebbre
És soha nem a motor volt a lényeg. Bármivel lehet jót motorozni, egyáltalán nem a sebességen múlik az ember boldogsága.
Ha 2-4 napom van akkor nem megyek messzire. Ez olyan mazohista húzásnak tűnik.
Vagy ha már mindenáron, akkor tényleg futón vinni a motort.
Nem tolat! Visszalökte a motor becsapódása, és az irányjelzője sem villogott balra, pedig nem nácibárka, szerintem egy vén retyemók reflexmentes zombi!
Szerintem is az út a lényeg.
200 is unalmas autópályán. Inkább a 90-en kanyargós utakon.
Ha úgy gondolod unalmas az út akkor kerülőn kell menni.
Biztos, ami biztos: még vissza is tolatott!

http://youtu.be/f2UN1gx9lg0;feature=youtu.be&t=19
HálIsten szerencsére nagyon nagyon kevés a hasonló eset mostanában velem. Csodálkozom is a napokban történt baleseteken.
Egy hasonló volt, nrjem jobbról fordult ki egy csaj balra féktávon belül. Megfordultam hogy megpofozom, még utol sem értem de már húzodott le hogy bocs bocs nem láttalak, ilyen is van néha...