Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Poroszlónál fos, de a többivel nem volt gondom. Ott mondjuk olyan nyomvályú van hogy nem tudtam sávot váltani
200-al én sem. 140-150-el még kezelhető. Pont az a jó benne, hogy mindig van valami amit meg kell oldani, figyelni kell, nem unatkozok mint pályán.
Előzni, szemből rámelőző román, elém kiforduló papa, trafipax a bokorban, szóval mozgalmas na
Azért gyorsabb mert Püspökladánynál van a radarunk, és Debrecentől még vissza is kell jönni.
Kocsival pályázni szoktunk, mert azzal valóban halál, de motorral élvezem a 4-est.
Picit eltévedtetek
Egy szóval nem írtam hogy nem szeretem a kanyarokat!
Szeretem az egyeneseket és a kanyarokat is...
De ha ennyire kanyargunk,gyorsan fotózza már le mindenki a gumikat,illetve a térdkoptatókat...nézzük meg azt a kanyartechnikát
Én olyanról is tudok akinek a túra az 400méter volt, és csak oda...de azt iszonyat gyorsan
Mások vagyunk, de alapvetően egyetértünk, én is a kanyarokat szeretem.
Nézd...ha túra motorom lenne,kerülném a pályákat nagy ívben ha lehet. De sportmotorral buli...
Te nem vagy olyan lusta mint ini és a végén még elvinnéd
ez a legjobb benne,hogy nem tudod mi jon a kovetkezo kanyar utan.Izgi.
Ott van a profilképeimnél.
Ez a K, nekem az F van.
Annyi hogy nem dupla kipu, hanem oldalanként egy, két dugós féknyereg, nem egy, nem cső kormány, hanem bilincskormány, a tank is más, mondjuk az szerintem autentikusabb, mert ez inkább az amcsi motorokat majmolta. A blokk ugyan ez.

Amiért nem kell neked, mert kurvasokat kell vele dolgozni
A 4-es gyorsabb?
Izgalmasnak izgalmas,mert életveszély néha. De 2 kilóval ott nem merek közlekedni,mert sok a kamion,kocsi,román....és az út is fos.
Olyat is olvastam már itt hogy valakinek az volt a túra hogy az M6-ot oda vissza biztos velem van a baj hogy motoron az egyeneseket utálom a legjobban
Ha így néz ki érdekel
Jó, hát ha időre megyek akkor néha én is feltévedek, de ha tehetem inkább kisebb utakat választok lehetőleg kanyargósakat.
De pl. Debreceni irányon inkább a 4-esen szoktam menni, mert az izgalmasabb, és gyorsabb is többnyire.
Szeretem azt is...
De szeretem...ugyan úgy imádom a kanyarvadászatot is,csak annyira nem merem mint pályán. Mivel nem járok a hegyekben minden nap,így óvatosan kell kezdeni ha felmegyünk. Lehet kavics,kátyú,olaj...stb...
Ja, persze, jó. De meg lehet unni azt is.
Ne vegyél ktm-et... nem való az egyenesekre, azok ak kanyar kell.
Jaja...fárasztó a nagy tempó. De még belefér.
Pl nyáron Balcsiátúszás,aztán meg vissza debibe...motorral pályán
Mindennap motorral kozlekedek,ha nem esik.

Hetvegen hazimunka van.

A legtobb hegyi csikicsuki kis sebessegu hajtus,azt nem szeretned sporttal.........gyanitom.
Mond nekem is:)
Azért gecigyorsan menni jó, ha még vannak is akkor még izgalmas is:).
Nyilván bringája válogatja.
Mondtam hogy kapsz egy 81'-es CB750-et ingyen, de nem kellett
Sok olyan sportmotoros ismerősöm van aki amatőr pályaversenyeken indul, nem is rossz eredményekkel, de amióta ezt csinálják leszoktak a közúti motorozásról.
Annyira úgy sem lehet menni mint pályán, közben meg sokkal veszélyesebb.
Néha kell ezt is, de már az M3-ason végig menni is unalmas volt...ráadásul a 200-as tempó miatt nem volt elég a benzin így meg a tankolással semmit nem nyertem csak jól elfáradtam
Ha autópályán megyek, akkor is azt szeretem ha van egy kis forgalom és van folymatosan feladat, kerülgetni az autókat, kivédeni a hülyeségeiket, mert ha üres az út akkor komoly kockázata van annak hogy elalszok
Neked is:)
Sokat gondolkodott a csapat az úton...de úgy döntöttünk,hogy minél hamarabb érjünk le,aztán ott lesz öt napunk gurulgatni.
Mi nem csak hétvégén motorozunk mint az itteni motorosoknak a 90%-a,hanem minden nap. Hétvégén pályázni szoktunk ha az idő is engedi.
De egyébként mint ahogy írtam,nem minden motorral gáz az autópálya. Én elhiszem hogy egy túramotorral kínlódás vánszorogni 140-el,de mi élvezzük ha néha meg lehet küldeni a vasakat. Autóúton nem nagyon tudjuk kihasználni.
Ok Montenegro picit sok(k) volt,de ki lehetett bírni.