Poroszlónál fos, de a többivel nem volt gondom. Ott mondjuk olyan nyomvályú van hogy nem tudtam sávot váltani
200-al én sem. 140-150-el még kezelhető. Pont az a jó benne, hogy mindig van valami amit meg kell oldani, figyelni kell, nem unatkozok mint pályán.
Előzni, szemből rámelőző román, elém kiforduló papa, trafipax a bokorban, szóval mozgalmas na
Azért gyorsabb mert Püspökladánynál van a radarunk, és Debrecentől még vissza is kell jönni.
Kocsival pályázni szoktunk, mert azzal valóban halál, de motorral élvezem a 4-est.
Picit eltévedtetek
Egy szóval nem írtam hogy nem szeretem a kanyarokat!
Szeretem az egyeneseket és a kanyarokat is...
De ha ennyire kanyargunk,gyorsan fotózza már le mindenki a gumikat,illetve a térdkoptatókat...nézzük meg azt a kanyartechnikát
Én olyanról is tudok akinek a túra az 400méter volt, és csak oda...de azt iszonyat gyorsan
Mások vagyunk, de alapvetően egyetértünk, én is a kanyarokat szeretem.
Ott van a profilképeimnél.
Ez a K, nekem az F van.
Annyi hogy nem dupla kipu, hanem oldalanként egy, két dugós féknyereg, nem egy, nem cső kormány, hanem bilincskormány, a tank is más, mondjuk az szerintem autentikusabb, mert ez inkább az amcsi motorokat majmolta. A blokk ugyan ez.
Amiért nem kell neked, mert kurvasokat kell vele dolgozni
Jó, hát ha időre megyek akkor néha én is feltévedek, de ha tehetem inkább kisebb utakat választok lehetőleg kanyargósakat.
De pl. Debreceni irányon inkább a 4-esen szoktam menni, mert az izgalmasabb, és gyorsabb is többnyire.
De szeretem...ugyan úgy imádom a kanyarvadászatot is,csak annyira nem merem mint pályán. Mivel nem járok a hegyekben minden nap,így óvatosan kell kezdeni ha felmegyünk. Lehet kavics,kátyú,olaj...stb...
Sok olyan sportmotoros ismerősöm van aki amatőr pályaversenyeken indul, nem is rossz eredményekkel, de amióta ezt csinálják leszoktak a közúti motorozásról.
Annyira úgy sem lehet menni mint pályán, közben meg sokkal veszélyesebb.
Néha kell ezt is, de már az M3-ason végig menni is unalmas volt...ráadásul a 200-as tempó miatt nem volt elég a benzin így meg a tankolással semmit nem nyertem csak jól elfáradtam
Ha autópályán megyek, akkor is azt szeretem ha van egy kis forgalom és van folymatosan feladat, kerülgetni az autókat, kivédeni a hülyeségeiket, mert ha üres az út akkor komoly kockázata van annak hogy elalszok
Sokat gondolkodott a csapat az úton...de úgy döntöttünk,hogy minél hamarabb érjünk le,aztán ott lesz öt napunk gurulgatni.
Mi nem csak hétvégén motorozunk mint az itteni motorosoknak a 90%-a,hanem minden nap. Hétvégén pályázni szoktunk ha az idő is engedi.
De egyébként mint ahogy írtam,nem minden motorral gáz az autópálya. Én elhiszem hogy egy túramotorral kínlódás vánszorogni 140-el,de mi élvezzük ha néha meg lehet küldeni a vasakat. Autóúton nem nagyon tudjuk kihasználni.
Ok Montenegro picit sok(k) volt,de ki lehetett bírni.
200-al én sem. 140-150-el még kezelhető. Pont az a jó benne, hogy mindig van valami amit meg kell oldani, figyelni kell, nem unatkozok mint pályán.
Előzni, szemből rámelőző román, elém kiforduló papa, trafipax a bokorban, szóval mozgalmas na
Azért gyorsabb mert Püspökladánynál van a radarunk, és Debrecentől még vissza is kell jönni.
Kocsival pályázni szoktunk, mert azzal valóban halál, de motorral élvezem a 4-est.