Én már régóta nem tervezek ooyat ahol mindennap máshol szállunk meg mert azok nem szóltak másról mint a koránkelésről és rohanásról, hogy időben elérjük a azállást no meg a koránfekvés max. 1 sörrel nehogy baj legyen. Inkább egy helyen szállunk meg mindenki kel amikor akar nem kapkodós reggeli utána valami 3-400km-es guriga amivel még emberi időben visszaérünk és séta-sör-vacsora szép lazán, ha már a szabadidőm töltöm semmiféle kötöttséget nem szeretnék van abban részem a melóban eleget.
Mennyi, de mennyi értékes időt basztam el a felújításukkal, olaj kevergetéssel a tankolásoknál, szenvedni velük az emelkedőkön...
Ebben nekem is volt részem bőven, de én úgy gondolok erre az időszakra, hogy az út volt ami odavezetett ahol most vagyok.
Motorossá lettem.
Ha azok a régi "szarok" nem lettek volna akkor semmi sem lett volna!
Itt sem lesz több idő, szerda-csüt-péntek-szombat-vasárnap. Kedd délután, este, munka után terveztem lerohanni Fiume-be, hogy másnap már az egész napot a célterületen motorozhassuk. A vasárnapi nap meg a vissza út, szóval nem marad sok aktív idő.
Sosem a nagyon nagy sebességet szerettem. A mostani gépem jóval 200 felett tud, mégsem hiszem, hogy az általam beletett 30ezer kilométerből ezernél több lenne benne pályán. Mindezt úgy, hogy Németben élek, ahol ugye kicsit más a megengedett pályasebesség. Van egy kb 80 km -es bejáratott útvonalam, amerre el szoktam járni, ha kanyarogni van kedvem. Na, itt nem túl sok helyen megyek 120 -nál gyorsabban, de az élvezetes, szó sincs tötymörgésről.
Öreg sámán, 18 évig csak álmodtam négyütemű motorokról, maradtak a kivénhedt 2T lomhadékok. Annyira rájuk untam, hogy le is raktam őket, katasztrófa velük motorozni, így visszagondolva. Mennyi, de mennyi értékes időt basztam el a felújításukkal, olaj kevergetéssel a tankolásoknál, szenvedni velük az emelkedőkön...
No csak azért, hogy ne érezd magad egyedül ahogy olvasom amiket írtál ugyanezeket írtam pár éve hasonló vitákban, én is úgy túrázok, hogy van a cél és odáig a lehető leghamarabb akarok odaérni, hogy ne dögfáradtan kelljen kanyarogni. Sokszor voltunk Senj környékén és eleinte főutakon mentünk végigszopva az összes falut, várost és mire a part előtti hegyekhez értünk a francnak sem volt kedve az amúgy igen jó szerpentinen motorozni és ez főleg a 2-4 naposokra igaz, pályán hamar le Karlobagig és onnan már szép utakon a partra.
Végre, már túl sok mindenben értettünk egyet! Köszi a képeket, igen, ez az a szakasz befelé a tengertől, ami érdekes és látványos, aztán jön a síkság. Koránt sem biztos, hogy ilyen helyeken fogunk járni, először fogok arra járni, nem tudom ezek a képek hol készültek.
"nem mentetek messzire kotla hulladék szoci motorokon," Gondolom te tele voltál csili-vili négyütemű kapitalis, négyhengeresekkel. Mert neked nem azért kellett a motor , hogy járj vele , hanem villogni , mint most a behozott 5-600 ezer km-es BMW-vel! Ezért írtam, hogy különbözőek vagyunk, szerencsére!
Újfent van egy hatalmas különbség közöttünk, én ezeket az utakat már végigjártam Te meg csak tervezed, hogy végigjárd. Innentől kezdve nincs miről beszélni.
De hogy kedvet kapj, teszek be pár képet
Csodálom a türelmedet, hogy ennyi szoci motoros nagy túra után nem gyűlölted mag a 80-90 max 100-as tempót örökre. Meglehet csak én vagyok ennyire türelmetlen. Egy Miskolc-Németország utat ha Mz-vel kéne megtennem, szerintem már félúton felgyújtom a gépet. Régen azt hittem menő és hogy mennyire szeretek szoci motorokkal túrázni, de egyszer csak rádöbbentem, hogy egy időpocsékolás, semmi más.
Ízlések és pofonok különböznek, aki nagyon siet az megy a "sztrádán" mások pedig kolbászolnak erre-arra! Pedig a végén mindenki oda ér, tetszik-nem tetszik előbb utóbb ahová olyan nagyon siet!
Mondjuk spec motorrak turazasnak az ut a celja.
Te max nyaralni mesz sima turikent motorral.
Ami baszott szopas,inkabb kocsival tedd,akkor elfer a gumikrokodil is,a tobbi nyarakoscucc melle.
1997 ben a Balatonon voltam 125 -ös ETz -vel haverral, sátorral. 1998 ban 125 -ös ETZ vel megjártam Németországot többször. Mindezt Miskolcról indulva. 2000 ben 250 ETZ -vel ugyancsak sokat jártam Miskolcról az ország túlvégébe, majd Németbe ,Szlovákiába. Ne hidd, hogy rajtad kivul senki nem tett meg nagy távokat Szoci motoron. De veled ellentétben, ha en elmegyek valahova motorozni, abba a lehető legtöbb "élvezetet " igyekszem belesűríteni. Tavalyelőtt Görögbe mentünk haverommal,Horvatorszagon keresztül, pontosan a 8 -as út miatt.Napi 500-600 kilometert 11-12 óra alatt tettünk meg, de eszünkbe sem jutott, hogy pályára menjünk a hamarabb érkezés miatt. Csodaszép helyeken vágtunk át, amiket pályán menve sosem láthattunk volna. De ez a te túrád lesz úgy csinálod, ahogy akarod.
Levi dühödt kinyilatkoztatásaitól eltekintve (amiből azért szűröm a lényeget, mert írhat nem hülyeséget is) ez még mindig tapasztalat csere, semmi vitatkozás. Az én tapasztalatom a falu halmaz, a tötymörgés a pályán kívül, ami a célterületen való motorozástól veszi el az időt. De könnyen lehet, hogy valóban túlértékelem a tengerparti motorozást és mégsem az lesz a túrán a kedvenc szakaszom.
Isten őrizz,hogy vitázzak,de szerintem túlértékeled ezt a parton motorozást amiben amúgy bőven lesz részed!
Persze szép,ez kétségtelen.
Viszont sanszos,hogy a forgalom sem lesz kicsi!
Voltam már főűtvonalakon az ország belsejében és nagyon hangulatos,dimbes-dombos részek vannak,elviselhető forgalommal!
De ha rámhallgatsz ,azt csinálsz amit akarsz!
Megvan, ti valószínűleg nem mentetek messzire kotla hulladék szoci motorokon, ezért élvezitek a nézelődős motorozást, ez lehet az ok. Én már nagyon ráuntam a régi motorjaimon a kódorgásra. A Futura-val végre haladósan mehetek, már az is bosszant, ha 6.-ból vissza kell raknom 5.-be utazás közben.
Teljesen máshogy vagyunk bekötve.
Az első út úgyis Siófok-Fiume pályán lesz. Ha nagyon rosszul fog esni, akkor nem pályázunk, de szerintem áldani fogom az utat, hogy szinte fele annyi idő alatt a parton vagyunk, mintha nem pályán mentünk volna.
Pedig a 700 km-es hazaút fele a pusztaságban lesz igazából, ahol 90-es korlátozás van. Pályán legalább hamarabb túl vagyunk a nem látványos részeken. Mikor nyaralni megyek, ugyan kocsival, de eszembe nem jutna még egyszer végig kódorogni a balkáni országutakon, hiszen a cél a tengerpart, nem az, hogy a szabadságomat a falu halmazokon való 60-70-es tangózással töltsem. Lenne pár szép szakasz a hegyek és dombok között országúton hazaindulva is, de az nem vonz annyira, mint a parton motorozás.
Nem ütném az orrom a dolgodba , de....Levinek van igaza. Ha választanom kellett, hogy 8 órát autópályán, vagy 11 órát egyéb úton megyek, sosem a pálya nyert. Még tavaly sem, amikor 6 nap szardíniai motorozás után leszálltam a kompról Livornoban. Pedig esküszöm, megpróbáltam.... 1,5 óra után lementem a pályáról a faszba...Egyszerűen órákon, sok száz kilométeren keresztül a szalagkorlátot lesni agysorvasztó. Kocsival is, de motoron halálos...
Ebben nekem is volt részem bőven, de én úgy gondolok erre az időszakra, hogy az út volt ami odavezetett ahol most vagyok.
Motorossá lettem.
Ha azok a régi "szarok" nem lettek volna akkor semmi sem lett volna!
De hogy kedvet kapj, teszek be pár képet
Te max nyaralni mesz sima turikent motorral.
Ami baszott szopas,inkabb kocsival tedd,akkor elfer a gumikrokodil is,a tobbi nyarakoscucc melle.
Persze szép,ez kétségtelen.
Viszont sanszos,hogy a forgalom sem lesz kicsi!
Voltam már főűtvonalakon az ország belsejében és nagyon hangulatos,dimbes-dombos részek vannak,elviselhető forgalommal!
De ha rámhallgatsz ,azt csinálsz amit akarsz!
Teljesen máshogy vagyunk bekötve.