Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

minek motoroznak ott ahol a swity fordul?
Előbb írta... nem dolgozni ment, pénzt költeni ügyvezető
Dolgozni?
Dolgozzanak a szegények
Motorosok rémálma! Hátrafelé szerintem rágurul az egyikre.
A rohadt kurva anyját, megáll a nyomorék ahelyett hogy adna egy kurvanagy gázt annak a fosnak...
Hú bakker!
Nem veszed figyelembe, hogy olasz moccanytúja van...
Mennyien élik itt az életük.
Ebben van igazság, 17-18 évesen egy 125-ös, 26 lovas 2T géppel is majdnem kinyírtam magam.
Hadd menjen! 70 évesen már a nyugdíj sem az igazi!
Én ennél kicsit szerencsésebb voltam, de meggyőződésem, hogy ha anno olyan motorom lett volna amire vágytam, már az emlékem is megfakult volna.
Sok a volna, de így adja:)
A sebességekkel főleg lakott területen vigyázzatok, most már civil autóból is mérhetnek! Azt a pénzt inkább benzinre bsszátok el!
Akkor azok, és annyi volt a lehetőség. Álmodozni szabad volt, ha rosszkedvet akartam magamnak! Kb 26 éves voltam mikor egy a nyugaton élő ember gyerekei idejöttek a nagybácsihoz! Két igen fsza motorral Elgondoltam: mikor lesz nekem ilyen??! Aztán mire 53 lettem lett!
Csak vicceltem, 30 elmúltával élem meg azokat a dolgokat, amikre a 20-as éveim elején kellett volna időt szakítani. De talán annyi előnye van, hogy nem akarok a leggyorsabb lenni az úton és senkivel sem versenyzek.
Amúgy meg milyen vénségedre?
Nyugdíjba ne vonulj már baszdki! :D
Én élveztem a dolgot, nyilván Z kawákról meg CB hondákról álmodoztam, de az MZ-el is qrva sok élményben volt részem.
Nem beszélve arról, hogy mennyivel izgalmasabb volt egy ETZ-vel 140-el,mint később a Ninja-val 200+-al:)
Igen az MZ-ím akasztották az órát,mondjuk egy nyár, egy blokk:(
Ja és a pályákat elkerültem.
Pár hete , hogy ment előttem egy autó (BMW) de nagyon füstölt, viszont fújt az útra merőlegesen a szél , és az elvitte! Ám amikor az út elkanyarodott, és pont abba az oxigéndús levegőbe értem, no akkor otthagytam. mert ami sok az sok! Én azzal a motorral (Pannónia P21) el jártam a Balaton mellől Miskolcra dolgozni! Átlagban két-három hetente jöttem haza. Nekem megfelelt! Vigyáztam rá, és karbantartásról sem feledkeztem el! Kedveltem . Akkor annyi volt a lehetőség. azzal kellett megelégedni. És mindig szerencsém volt, egyszer sem estem el, és nem törtem össze egyiket sem. Vagy két hete egy tolató fellökte a szr autójával a letámasztott motoromat! Szerencsére semmi baja nem lett. De mondtam neki hagyja abba a vezetést! 76 éves volt a se lát se hall autóvezető . Mostanában nappal reflektorral járok, van, hogy villognak a szembejövők. De hadd villogjanak! Bár aki nem lát az a refit sem fogja meglátni!
Még nem estem át ezeken a tapasztalatokon. 5 napba bele fogok préselni 2000 km-t úgy, hogy pici városnézés és pancsolás is legyen benne. Lehet a végén egy feszült és rohanvást csinált emlék lesz, benne van a pakliban. De nem tudom meg ha nem csinálom végig.
Lehet negatívan látom, de ez csak a sztori mosdatása, ha így fogjuk fel (mármint pozitívan). Mennyi tapasztalattól és élménytől fosztott meg a göthös és lassú motor, ha belegondolsz. Most meg vénségemre mehetek az első nagy motorommal az ismeretlenbe.

penzt koltok.
neeeeeee
dolgozok.
Minek mégy olyan messzire?
Itthon már javul