Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Cseréld le a telód, mert megint elgépelted a H betűt a HONDA elején
Mikepércsi gyorsulás éjszaka?
Az szééép
Az benne van
Kuplungal fékezi az első kereket
Nem. Streetfighterkedés nem az én világom. Én mindig paráztam az elemelkedő kerekektől. Azt szeretem ha mindkettő a földön van.
Jawaval egyszer sikerült egykerekeznek egy szépet, de csak azért mert piros lámpától indulásnál elszakadt a kuplung bowden
Az RONDA.
A fene a pofádat...tőled nem tudtam aludni!!!
Pont ezt szerettem az ETZ-ben, azt nyugodt szívvel eldobtam, legfeljebb a fékkart kellett cserélni meg a lábtartót visszarugdalni, azt mentem tovább
Szép burkolt motorommal már én is fosok, nehogy eldobjam
De ezt te sem tudod megcsinálni a Hondával fogadjunk
Naaaa...hol a hiba?
Önvezető motor, ez igen
A szétfaragott ETZ-vel tanultunk, se futómű, se fék, se normális gumi, oszt az egyetem kanyarban a fődön húztuk a kiput.
Nem erre vágytunk, de abból főzünk ami vót.
Páran túléltük.
Sosem felejtem el mikor egyszer megjelenő két gazdag pöcs VF750-el........... kívülről előztük őket:)
Pedig még rendes bőrcuccuk is volt.
Csak féltették a lakás árát.
Boldog békeidők!
Én már a szaros életemet féltem, mert a gyereket fel akarom nevelni:)
De a hegyen nem jön szembe a swift:)
Meg en se kellek hozza.
Akkor úgy kanyarodik mint a mozdonyok? Felteszik a fordítóra, átfordítják és megy tovább egyenesen?
Sőtt..kanyar nélkül!
Mondjuk az igaz, hogy az ETZ-n marhára ki kellett lógni, térden kanyarodni mert akkor volt stabil.
Az új Hondán nem kell ennyit tornázni, de a rinyacsík ott is elfogy hamar ha kimegyek kanyarogni.
Öreg CB-m is csak egyeneseket szerette, de én nem hagytam magam és csutkára koptattam a lábtartókat
Igaz, komoly tornamutatvány kellett ehhez. Pocsék volt a geometriája, de a dög nehéz bölcsőváz és a pilincka puha futómű nagyon jól vette a szar utakat is a kanyarokban. Valahogy azt is jobban megcsinálta a Honda mint az MZ bármilyen tuninggal sem.
Gumi nelkul kanyarodok, ezt meg csaknorisz se tudja.
Gondolom hogy nem alap etkó..
Rendőrök soha nem érdekeltek
Lehet nekem jobb a futóművem

Nem szoktam 200 felett menni tartósan mert fárasztó.
Nem tudom te hogy mész de autók közelébe én elveszem a gázt, nem szoktam olyan sebesség különbséggel elmenni mellettük amivel már nem tudnék lereagálni bármilyen szitut.
Meg azt a tempót ami autópályán izgi, nehezebb kimagyarázni a rendőrnél
Szép...de azért más egy ETZ mint egy 150-180 lovas motor.
Igaz a futóműve se annyira versenytechnika...
Még Jawa350-essel egyszer lerohadtam. Árokparton állítgatom a gyújtást, amikor látom hogy a kamion középre vette a fényvisszaverő bójákat, és egyenesen felém jön, na hát én is helyből ugrottam át a 2 méteres vízelvezetőt de szerencsére visszament az útra így továbbra is megkeserítette az életemet az a szar pedig milyen jó lett volna eladni a biztosítónak.
Ott van a profilképemen...és az még ETZvel volt.
Volt egy RC 600-am (is), bárhová szenvedés volt vele elmenni ahol sok volt az egyenes, de ha pl. az Alpokban vagy fogarasban, Mátrában már ott voltam akkor végig ált a faszom:)
A Ninja tudta 200sok +-ot, de a szűk kanyarokban úgy kellett berugdosni.
Mindenki másról beszél:)
Kabánál is gáz..Hajdúszoboszlónál is...
Ha te 200 fölött unatkozol pályán,akkor fasza gyerek vagy
Ugyan úgy előzgeted a kocsikat...csak gyorsabban
Beizgisztem már ezek miatt párszor az árokba