Kuplungal fékezi az első kereket
Nem. Streetfighterkedés nem az én világom. Én mindig paráztam az elemelkedő kerekektől. Azt szeretem ha mindkettő a földön van.
Jawaval egyszer sikerült egykerekeznek egy szépet, de csak azért mert piros lámpától indulásnál elszakadt a kuplung bowden
Pont ezt szerettem az ETZ-ben, azt nyugodt szívvel eldobtam, legfeljebb a fékkart kellett cserélni meg a lábtartót visszarugdalni, azt mentem tovább
Szép burkolt motorommal már én is fosok, nehogy eldobjam
A szétfaragott ETZ-vel tanultunk, se futómű, se fék, se normális gumi, oszt az egyetem kanyarban a fődön húztuk a kiput.
Nem erre vágytunk, de abból főzünk ami vót.
Páran túléltük.
Sosem felejtem el mikor egyszer megjelenő két gazdag pöcs VF750-el........... kívülről előztük őket:)
Pedig még rendes bőrcuccuk is volt.
Csak féltették a lakás árát.
Boldog békeidők!
Én már a szaros életemet féltem, mert a gyereket fel akarom nevelni:)
De a hegyen nem jön szembe a swift:)
Mondjuk az igaz, hogy az ETZ-n marhára ki kellett lógni, térden kanyarodni mert akkor volt stabil.
Az új Hondán nem kell ennyit tornázni, de a rinyacsík ott is elfogy hamar ha kimegyek kanyarogni.
Öreg CB-m is csak egyeneseket szerette, de én nem hagytam magam és csutkára koptattam a lábtartókat
Igaz, komoly tornamutatvány kellett ehhez. Pocsék volt a geometriája, de a dög nehéz bölcsőváz és a pilincka puha futómű nagyon jól vette a szar utakat is a kanyarokban. Valahogy azt is jobban megcsinálta a Honda mint az MZ bármilyen tuninggal sem.
Nem szoktam 200 felett menni tartósan mert fárasztó.
Nem tudom te hogy mész de autók közelébe én elveszem a gázt, nem szoktam olyan sebesség különbséggel elmenni mellettük amivel már nem tudnék lereagálni bármilyen szitut.
Meg azt a tempót ami autópályán izgi, nehezebb kimagyarázni a rendőrnél
Még Jawa350-essel egyszer lerohadtam. Árokparton állítgatom a gyújtást, amikor látom hogy a kamion középre vette a fényvisszaverő bójákat, és egyenesen felém jön, na hát én is helyből ugrottam át a 2 méteres vízelvezetőt de szerencsére visszament az útra így továbbra is megkeserítette az életemet az a szar pedig milyen jó lett volna eladni a biztosítónak.
Volt egy RC 600-am (is), bárhová szenvedés volt vele elmenni ahol sok volt az egyenes, de ha pl. az Alpokban vagy fogarasban, Mátrában már ott voltam akkor végig ált a faszom:)
A Ninja tudta 200sok +-ot, de a szűk kanyarokban úgy kellett berugdosni.
Mindenki másról beszél:)
Nem. Streetfighterkedés nem az én világom. Én mindig paráztam az elemelkedő kerekektől. Azt szeretem ha mindkettő a földön van.
Jawaval egyszer sikerült egykerekeznek egy szépet, de csak azért mert piros lámpától indulásnál elszakadt a kuplung bowden
Szép burkolt motorommal már én is fosok, nehogy eldobjam
Naaaa...hol a hiba?
Nem erre vágytunk, de abból főzünk ami vót.
Páran túléltük.
Sosem felejtem el mikor egyszer megjelenő két gazdag pöcs VF750-el........... kívülről előztük őket:)
Pedig még rendes bőrcuccuk is volt.
Csak féltették a lakás árát.
Boldog békeidők!
Én már a szaros életemet féltem, mert a gyereket fel akarom nevelni:)
De a hegyen nem jön szembe a swift:)
Az új Hondán nem kell ennyit tornázni, de a rinyacsík ott is elfogy hamar ha kimegyek kanyarogni.
Igaz, komoly tornamutatvány kellett ehhez. Pocsék volt a geometriája, de a dög nehéz bölcsőváz és a pilincka puha futómű nagyon jól vette a szar utakat is a kanyarokban. Valahogy azt is jobban megcsinálta a Honda mint az MZ bármilyen tuninggal sem.
Rendőrök soha nem érdekeltek
Nem szoktam 200 felett menni tartósan mert fárasztó.
Nem tudom te hogy mész de autók közelébe én elveszem a gázt, nem szoktam olyan sebesség különbséggel elmenni mellettük amivel már nem tudnék lereagálni bármilyen szitut.
Meg azt a tempót ami autópályán izgi, nehezebb kimagyarázni a rendőrnél
Igaz a futóműve se annyira versenytechnika...
A Ninja tudta 200sok +-ot, de a szűk kanyarokban úgy kellett berugdosni.
Mindenki másról beszél:)
Ha te 200 fölött unatkozol pályán,akkor fasza gyerek vagy
Ugyan úgy előzgeted a kocsikat...csak gyorsabban