Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gekkó?
Hány biosz óráról hiányoztál?
Amúgy a Pártiumba voltunk, nedves időben szinte mindig látunk szalamandrát.
A bohóckodásról meg annyit, hogy ebben a sárban férfimunka vót
Ja meg megkapta a Fábia vezérművét ami jobban nyitotta a szelepeket, így pörgősebb lett a motor, kapott CPI gyújtást, kis kompresszió növelést, karbi tuning, aztán vitte akár a 130-at is Igaz hogy ilyenkor már 150-et mutatott az óra.
Felvettem egy stoppost a Füzesabonynál elkezdi magyarázni hogy neki is volt Skodája, meg milyen szar volt mert 90-nél gyorsabban nem mennek ezek, és állandóan forralta a vizet, ránéz az órára 150-et mutat, többet nem dumált, azt meg nem mondtam neki hogy a fele sem igaz
Úgy mondtuk keresi az utat.
Ja, mint a Porsche Farmotor, hátsókerék hajtás, már csak ilyen
Jó futóművel nem volt vele gond. Jégen egyenesen verhetetlen volt, oda erő nem kellett és a Ladásokat mindig ette a fene, mert nekik nem volt súly a hátsó keréken és nem ment annyira a jeges pályán.
mi ez gekkó, vagy foltos szalamandra? Hol bohóckodtok ti szilvásváradon?
Környezetet szennyezni.
minek?
Én az utóbbi időben sima olajat használtam
Valami híg fost ami épp volt (ingyen)
Pl légszerszám olajat
Nyilván.
Mindig az a vád ér bennünket endurósokat, hogy elijesztjük az állatokat.
Itt a bizonyíték, hogy ez aljas rágalom!
sterimob
mióta megszüntették a gát körbejárhatóságát én már nem veszek gáthajtásit. itt álltalában ezt ellenőrzik. meg néha egy kicsit méricskéznek is, mert mindenhol 40
Parfűm a fuxra?
Tudnátok ajánlani egy jó láncsprayt?
Van most is ilyen kollégám minimum 200 m bordűr az autón krómcsíkból kívül bel mindenhol... meg matricák álbeömlők kamerák lángosos kormányvédő raccing feliratos üléshuzat... nincs vége a lefosottszarnak!
Akkor kell a kamudiffúzorra a tikrács.
és ha levenné a rencámot?
Mindíg imádtam az ilyen átmódosításokat. De a legjobban meg azt, hogy a gazdája elhiszi, hogy úgy szép
van akinem már csak fél 6-ot tud
akkor az már unalmas olyan vezetni mint egy dodzsemet Miért nem farax az elektromosba egy váltót. Aztán elszórakoznál a darakavaróval
3/4-9 az optimális amúgy!
nekünk volt ilyen gép 80-nál dobálta az elejét rendesen.
Az tény hogy én nem 10-2 óránál fogtam a kormányt hanem szimplán superman pózban 12-nél, jobb kezemmel hanyag lazasággal váltogatva ...most már nincs váltó a kocsijaimban.
A régi Skoda klubbon mindig reszelgette mindenki a kocsiját, mert olyan harmat gyenge volt a 120-as, hogy muszáj volt.
Ott volt ez a szó járás, hogy az ilyen olyan cicásítások +10LLE (látszólagos lóerő)
Nem.
Kezit csonkolom nacsága!
Rég hallottam felőled.