Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezzel pont ugyanígy vagyok én is. A legfiatalabb autóm 2,5 éves volt. Az asszonynak is kb ilyen időset vettem. 5,5 miller helyett 3,2ért 32 ezer km-errel. Még új szag volt bent
monthattad volna hamarabb is már mindegy
Addig van mig mindenki ugy szavaz ahogy en akarom.
Hagyd már békén. Neki szar. Elnyomják és nincs demokrácia...bármit jelentsen ez.
30-as hibára dob. Az még orvosolható. De sok pénzt nem szabad áldozni a gépek faragására. Nézni kell, hogy mennyiért vetted és mennyit dolgozott. Ha elérte a 6-8 éves kort bologan lehet ebrudalni kifelé. Ahogy megcsináltatod 2 hónap múlva előjön más. utánna megint két hónap múlva megint valami más. Aztán azt veszed észre, hogy már a gép árának a felét ráköltötted szerelésre. Na azt a pénzt kellett volna megsporólni bele az újba. tudom mit beszélek már jártam így. És kiterjesztett garanciát sem fogok venni még 5 forintért sem mert az az igazi átbaszás
okosan beterelték a népet a deviza hitelbe.... nem is vett fel senki forint hitelt... én is utána vettem fel, sokkal jobb feltételekkel
Pont ezt várom, hogy szaré húgyé vásárolhassak fel csókos lakásokat Egyébként az, hogy ezzel sokan be fognak dőlni az boritékolható volt Nekem van időm kivárom amíg pár millerért 80 100 nm házakat lehet venni azt kiadom
Anno egy bankos csaj mondta hogy a beszivott torleszto ellenere is jobb ajanlat volt a regi forintos helyett.O is devizaban vette fel.
Nem más történet A béremelésnek nagy árfelhajtó hatása van. Ez a mérhetetlen infláció ennek a következménye. Aztán a faszán megemelt fizetésed reál értéken nem éri el a 3 -4 évvel ezelöttit
Ez így igaz Viszont most nem az alulfogyasztásban látom a hibát hanem a robotizációban. Vannak a környékünkönk kis közepes üzemek akik 100 dolgozót foglalkoztattak. Most meg 3 ember nyomkodja a gombot meg van egy takarító. Még a raktározást kamionpakolást is robot végzi. Sokkal hatékonyabban amire ember bármikor is képes lehetne. Aztán szépen nem kellünk sehová A gépek megcsinálják a munkánkat. Aztán nem lesz fizetőképes kereslet, mert aki nem dolgozik nem tud vásárolni sem. És bumm ez a gazdasági berendezkedés megbukik robotostúl lapostelefonostúl. hihetetlenül felgyorsult most ez. Kíváncsi vagyok a felépülő bmw gyárban mi lesz majd a létszám? 3000 helyett 300 fő?
Ok szívesen vettek volna fel deviza hitelt..... forintban
A halado nyugaton minden berles es lizing.
Az, hogy nem kényszerül rá az ember pallérozni az elméjét a technikai fejlődés következménye. Szépen lesorvad az emberiség előszőr agyban, majd fizikálisan. Pl a saját számomon kívül én sem tudok egyetlen egy telefonszámot sem. A tekerős időszakban kb. 50 ment fejből. Nem vagyunk már rákényszerülve megjegyezni semmit Elég ha el tudsz böngészni a lapos szarodban ott van minden. Mi a fasznak van még egyáltalán oktatás? Számolni nem kell tudni, mert elvégzi egy gép helyettünk. Elég volna elemi 2 osztály ahol megtanítanák a gyerekeket írni olvasni telefont használni. A mai világban semmi másra nincs szükség
Vagy ha te mész egy jobb, többet fizető munka után, és nem vagy egy helyre kötve...
Albérlet akkor nem gáz, ha stabil. De azok a haverjaim akik albérletben laknak 2-3 évente költöznek, mert vagy odaköltöznek a gyerekek, vagy eladják alóluk, vagy csak sokkal többet akarnak. És általában az albérletből már hitel törlesztőt is lehet fizetni, arra meg legalább van esély hogy a tied lesz előbb utóbb.
"demokráciában, szabadságban, "
Mondj már egy helyet a bolygón ahol ez megtalálható!!!
Huhh,most vettel autot,dolgozol,motorral turazol erdelybe,a kornyekre,sajat motorral,barmikor mehetsz akar papua ujgineaba is,europaban szemelyivel,barhol barmikor barmiert tuntethetsz,ha ket hetig orditod az O1G.t akkor se visz el a fekete auto,alapithatsz NGO t partot barmikor,meg akkor se basztatnak ha nonemu paradicsompalantanak gondolod magad,vagy elveszed a szomszed lovat.
Mar bocs de hulyesegeket beszelsz,picit megartott az index.
Nálunk a családi összejöveteleken is ez megy
Meg ha évente kb. 3-szor összeülünk a haverokkal pókerezni akkor is ez van. Egy hétköznap este nem bírnak este 8-tól éjfélig meglenni, hogy két osztás között ne a szarjukat nyomogassák. Ahelyett, hogy beszélgetnénk, meg apránként berúgnánk a szar pálinkától Ha meg mondom, hogy kapcsoljátok ki a telefont erre az időre akkor meg megy az ajvékolás Ki a faszommal lehet csetelgetni hétköznap éjfélkor? Mi lehet az az elengethetetlenül qrva fontos nélkülözhetetlen dolog? Szívem szerint bezúznám az összeset a picsába. Aki nem bír 4 órát meglenni a szarja nélkül az beteg
Nem baj ha az ember tud olvasni, hát ha még értelmezni is
A keleti szélén na de most tavaris igyi szuda... és meg leszünk mentve
Ugyan ez.
Én is elolvastam és nem voltam hajlandó felvenni, pedig nagyon utáltam az 1szoba konyhát.
A Chrome szar - de ebben mi az újdonság?
szélvédő ragasztó
Tévedsz: nem optimista vagyok hanem elkeseredett. A hátra lévő pár évemet szerettem volna békében, demokráciában, szabadságban, szerény jólétben leélni.... ...na, ez tuti nem fog összejönni, hiába élek az Európai Unió közepén...
itt felénk az elmúlt 10-12 évben kb minden szar lett
10 éve még ért a házam 15 millát most feléért se tudnám eladni még 10 év és kb ingyen se kell majd senkinek sem