Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindegy... akkor is egy hulladék
Cáfolom Hidd el édesanyám nem értett a szereléshez én is csak kb. olyan 12 éves forma lehettem amikor megvette. Igaz évi 6000 km-er átlagban nem sok, de soha nem kellett hozzányúlni Az a néhány olajcsere volt benne ami szükségeltetett. tudom nagyon rossz hirük volt pedig a mienkel soha semmi probléma nem volt Ahogy cseperdtem elértem a 17-et lett egy wartyogóm a 2t-s. Hát amikor átültem anyám dácsiájába az egy megváltás volt Aztán egy hiba lett rajta majdnem, szt is én b.sztam el
Mondta anyu végét járja az akkumlátor adott pénzt vegyek bele cseréljem ki. talán az egyetlen típusú autó amire fel lehet fordítva is kötni az akkumlátort Hát én felkötöttem. Eddig nem is volt a baj csak amikor adtam a gyújtás rá kipróbálni Elfüstűltek a kábelkötegek a másodperc tört része alatt az akkumlátorig. Azonnal levettem a gyújtást nagyon büdös sűrű fehér füstje volt. Megtelt vele a fülke meg az egész garázs is pillanatok alat. Na ekkor egy fél órát szellőztettem azt azon rimánkodtam, hogy anyu nehogy most jöjjön erre. Megfordítottam az akksit most már helyes pólussal. Hát nem reménykedtem, hogy lesz valmi, mert összeolvadtak mindenféle piros, fehér kábelek, már közben azon gondolkoztam kivel lehetne ezt megcsináltatni stikába ócsón. Beültem a verdába, beletettem a kulcsot fújtam egy nagyot, elmormoltam egy imát, majd elfordítottam
És Láss csodát adta a gyújtást, már indítottam is Jó esélyel a veeztékek külső része olvadt csak össze, a drótok nem érintkeztek egymással Hát nagy volt a megkönnyebbülés
Bemegyek anyu kérdehzi:
- Na ki tudtad cserélni az aksit kisfiam?
- Persze anyu szép volna már ha 17 évesen nem tudnék két csavart meghúzni
Másnap amikor ment vele mondta, hogy olyan fura égett szag van az autóba
Mondtam neki az új aksik mind ilyenek, szellőztetni kell egy kicsit azt pár nap múlva eltűnik a szag
Így is volt
Kiegyenlítőtartály vagyis üveg.
Egy iparihulladek volt.... garázsban volt a mienk is... a románok meg minden szart megvettek alkatrésznek mert chau alatt és után olyan hiány volt mindenből...
Vagy az a hűtővízé volt?
Ablakmosó folyadék tartálya az általad linkelt hirdetés egyik képén.
ezt most nem tudom hová tenni?
Az 5 literes uborkás üvegen a mai napig szét röhögöm magam....
De hát ebben még digitklíma sincs!
Akkoriban ez volt az alaptétel: "Daciát csak használtan szabad venni, amikor az első tulajdonos már befejezte a gyártását!"
https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/dacia/1310/dacia_1310_1_3_tx-14043440
Én a dácsiával meg voltam elégedve. Összesen 10 db találtam a hahun. Mondjuk szerintem 1,2 milliót nem adnék érte, hogy ez ráadásul csak egy 4 gangos tx-es
Nekünk szerintem megvolt vagy 10 évig. Garázsban tartottuk, nem rohadt és soha semmi baja nem volt. Kényelmesebb volt mint a zsiguli és kevesebbet is fogyasztott. Emléxem 155 ezerért vettük újonnan. A románok már éveken kerszetül ostromolták anyámat, hogy adja már el nekik végre Ezek járták a városokat, ahol megláttak egy dácsiát becsöngettek. Aztán egyszer csak olyan jó árat kínáltak érte (225 ezer) hogy azt nem lehetett elszalasztani. Mondjuk egy megkímélt darab volt kb 60 ezer km-errel.
Emléxem arra az időkre gyakorlatilag 3 év alatt a románok az összes dácsiát hazahordták. Már kifutóban éltük a warthburg, traban, zsiguli, zasztava korszakot dácsiából egyetlen egy darabot sem lehetett látni. Ha csak valami garázs mélyén ott nem feljetett, mert a nagypapa közben meghalt de az utolsó darabig eltüntették innen, írmagja sem maradt
Ez egy sárkány b+

Az iróniát nem tudom hitelesen áttolni
oldspice
kispolák csak '87-től volt vizes, de az már nem ia a klasszikus 650-es volt, hanem 700-as....
A skodilla, meg a kispolák mind vizforralós volt
fater vett egyszer tévedésből új daciat, tlx-et... 1,5 év múlva, mikor szétrohadt, elcserélte faanyagra
b.szod mit vinnyogsz? Kettőből eltaláltam nem
Ne értsük félre egymást Gyerek voltam amikor volt egy ilyen családi autónk de én útáltam. Pláne ahogy anyám vezette. Hátúl ülve elviselhetetlen zajok jöttek
Az 5 gangos tlx-es dácsia megváltás volt utánna
Erdélyi cimborám apja hordta be az autókat nyugatról.
Előszeretettel a VW-ket, ott ment olyan módszer, hogy alkoholos filccel színezték a TDI betűit, ha már a gyárban ezt elmulasztották
Ennek a neve "csiribiri tuning"
Az a Tescos laser blokkoló
Néha frankón vissza akarom tenni 2-be kanyar előtt de már kezdek leszokni róla, ahogy a kuplungra is viszonylag ritkán lépek