Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

neked jó mert akkroa vagy mint a tacskó ülve, 190 centivel meg 150centi kerülettel sokkal szarabb a választás
mondjuk a buzi transporterben akkor sem fértem el amikor alig voltam 110kg egyszer mentünk egy ilyennel erdélybe hát az nagyon gáz volt
igaz akivel közösen ültünk a jobb oldalon az meg 205 centi volt, a biciklin kívül semmi sem okozott volna akkora szenvedést mint a t3
ha sírtál miért adtad el?
ami nekem egy kicsit is hiányzik nem adom el, ha sírnék utána(ami mondjuk elképzelhetetlen egy tárgy miatt) azt biztos nem adnám el
Nekem 2,2-es szívó dízel volt.
Még a csúzlis indítású.
Saccolni sem merem,hogy mennyi volt benne.
A kasznit rendberakattam,telibefújták oszt go.
Én még beletekertem 300000 km-t gond nélkül.
Tényleg nem ment sehová,de SOHA nem volt semmi baja és rohadt kényelmes volt.
Nem beszélve arról,hogy 1977-es léttére négy tárcsafék,kormányszervó,központizár és semmi nem nyekergett,ciccegett benne!
Sírtam mikor elvitték!
Valami gyári hibásat foghattál ki Ennyit nem költünk el 20 év alatt egy hájeszre
ugyanazok a méretek
én meg a 4-ik hájeszt nyüstölöm huszon jópár éve. Én 170 vagyik tökéletes kényelem számomra
Albertnek megvolt az elso motorozasa
Nekem egy Transital az egy seggel történő menet 902 km volt Csíksomlyóra. Aztán vissza. Én azért nem vagyok rá büszke, mert egy nyugdíjas nő akivel együtt haladtunk, egy Favorittal a hátam mögött ugyanezt megtette oda-vissza konvojban.
Én azért hiányolom még.
A pakolhatósága miatt örökké fog hiányozni. Amikor eladtam 145 ezer körül volt benne, 2000-es évjárat, mondhatni családi autóként egy fitying sem volt rá költve a kötelezőkön kívül.
Mondjuk hazudok, mert két első lengéscsillapító, a dióda hídban egy dióda és egy kutyacsont vagy mi volt cserés, de a 20 év alatt egy összesen volt kb 50-60 ezer forint okosba'.
Kuplung gyári, fék gyári, a rozsdát láttam rajta kezdődőt.
Ezért cseréltem le, mert úgy éreztem, most fog kezdődni a költekezés nemsokára.
Szép a DAF
A Thaliába beülni sokkal jobb volt, de hamarabb elzsibbadtam benne, mint az elsőre kényelmetlenebb (nek tűnő, kemény) Yarisba.
ez benzines volt automata váltós nagyon tuti a dugóban, az volt a peca kocsink
gázból megevett 15 litert trabantos tempó mellett, na de hát a hobbira mindig volt pénz
Abban 30 ezer van
En annyit tudok hozzaszolni hogy a mostani ulessel konnyebb kiulni,a tapadoson szenvedes volt.
En annyit tudok hozzaszolni hogy a mostani ulessel konnyebb kiulni,a tapadoson szenvedes volt.
bratyónak volt 123-as 2 tonna volt a dög, szívó 2,0 dízel, nem ment sehová
Csak az irányjelző kapcsoló volt nagyon gáz
Igazából alig láttam olyat belőlük amelyiknek a szintezője tökéletesen működött volna
a DAF-ot?
egy ismerősnek van egy lom 123as merci, annak az ülése elég fura ilyen epedás rugós valami ellenben bazi nagy és nagyon kényelmes még 30+ évesen is
jó nagy zsírseggem van de ezen nem csak kényelmesen elfér hanem még 1-1 tenyérnyi hely van is oldalt
A kemény ülés szerintem is mindenen jobb. Motoron is a süppedős öreg szivacsos ülés sokkal sokkal hamarabb kényelmetlen lesz mint egy keményebb.
Ez nem teljesen igaz: anno a Thaliám puha ülésében sokkal hamarabb elgémberedtem (200-250 km alatt), mint utána a Yaris szűk, kemény tömésű ülésében. Ez utóbbival mentem 680 km-t is egy nap, bár a végére teljesen "lerokkantam". A Ceed az kényelmesebb az előbbieknél: nem is annyira maga az ülés, hanem a beállítható, kényelmes üléspozíció miatt (Yarisban közel voltak a pedálok, nemigen lehetett nyújtott lábbal vezetni).
Ráadásul mivel össze voltak kötve egymással így ha az egyik kerék valamire ráment és megemelkedett emelte a többit is egy kicsit emiatt nem billegett annyira a kocsi
Én egy bx19-en tanultam vezetni hát nagyon trágya volt utánna a Wartburg
Akkoriban szerették. Csak idővel alkatrészt nem lehetett kapni hozzá.
Valóban a légrugó mást jelent, ezekben hidro-pneomatikus volt a rugózás.
A hidraulikában volt egy gáztartály ami a rugózást, a hidraulika meg a magasság állítást és a csillapítást biztosította. Zseniális volt.
A BX? Az jó is volt. Abba én is szerelmes voltam.
Ha jól emlékszem a megbízhatóságával sem volt gond. Néha a gázgömböt kellett cserélni rajta, ha elfáradt.
Basszus, azon minden szervó hidraulikával ment. A fék is. Olyan érzékeny volt hogy először lefejeltem a kormányt....aztán bekötöttem magam és óvatosabban fékeztem