Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"...egy 90-es évekbeli autó sokkal könyebben vezethető..." Helyesen értelmezve: egy mostani autó vezethető sokkal könyebben mielőtt valamelyik okoska jönne belekötni
Bár gino-t rég nem láttam ólálkodni
miért csak 3 hengerrel több
Egyébként te valamit most eltitkolsz ini itt 4-5 kilákról beszél akit lazán kiizad bárki azt nézegeted is ezeket az özönvíz előtti szarokat , múltkor még arra panaszkodtál, hogy kenyérből nem eszel eleget. Bejött a traktorozás vagy valami más is van?
hát azért nem mondtál újat Pont ugyanez van autóknál is Azért szar lenne ha 20-25 év alatt visszafelé fejlődne és autóknál nem azt a sok tök felesleges parasztvakítást mondom amit belezsúfolnak az ilyen olyan szenzor, meg ne aludj, meg követési sávelhagyási meg millió faszom. Egszerűen egy 90-es évekbeli autó sokkal könyebben vezethető, jobb szervó, úttartás, csendesebb, stb. Nagy különbség van. Azt, hogy motorikusan írod a lobbanékonyságot, ezzel nem feltétlen értek egyet két különböző típust hasonlítgatsz semmi értelme. A gyorsulás és a sebesség a 90-es évek autójaiban és motorjaiban is ugyanúgy megvolt Lehet esetleg több üzemanyaggal érted el. A 300 km/h az most is annyi és akkor is annyi volt Kiváncsiságból megnézem egy kawa z1000 sx top sebesség videót(többet is) Oké, hogy a lóerőt hagyták annyiban mint a zx 9-ben volt de igazság szerint többet vártam. Ennyit tudott a b-m mind végsebességre mind gyorsulásra(lehet picit többet is) pl. egy korszerű minden bizonnyal sokkal jobban kezelhető és irányítható ezres motorba tehettek volna több dinamikát
Nem vagyok megszállott csak tetszik a bordázott léghűtéses henger
4-500 fele már vannak nagyon szép példányok külföldi papírokkal szóval a vételár nem egy olyan hogy be tudná bárki kiizzadni
Hanem ami utána jön az a gáz
Plusz a sornégyhez sok szerelési tapasztalatom nincs ami meg van az annyi hogy kurva nagy szopás az egy hengeres endúróhoz képest
Én betettem alátétet a kuplung rugók alá, soha nem csúszik meg attól az 1mm-től.
Előtte én is cserélgettem rugót, tárcsát, lamellát, olajat, de csak minimálisan javult, aztán azt mondtam ha MZ-be jó volt, itt is működni fog...működött
Ez egy ilyen állatos nap.
De gondolom ez nem háromlábú sün, és nem is az út széléről figyel.

Mentettem már én is sünt, meg teknőst is a Hortobágyon motorozva.
Mindkettő csóró kis hülye. Azt hiszik a tüskék, meg a páncél megvédi az autóktól.
Van, rendelhető minden. Eredeti is, utángyártott is főleg a népszerű, elterjedt típusokhoz, de kicseszett drága.
Oldtimeresek megszállottak. Nem szabad bekeveredni közéjük, mert akkor véged.
ugy vagyok vele mint a doglott bálnával,amig nem elethalal nem boncolnam mert ramrobban a sok mocsok.
Én erre a retro érzésre tartom az MZ-ket.
Nem a szerelés a hobbim, hanem a motorozás. A szerelés csak a velejáró volt, de amikor többet kéne szerelni mint amennyit motorozni tudsz egy motorral, akkor el kell engedni.
Egyetértek, ezért vettem új motort én is. Elképesztő tudásbeli ugrás. Ha teljesítményben nem is, mert kb. ott van az új Hondám is, mint a régi, valamint a régi +100ccm-el nyomatékosabb picit, de dinamikába, kezelhetőségben, futóműben, stabilitásban, fékben elképesztő minőségi ugrás van.

Szerettem a régi Hondámat, sokat motoroztam vele, és akkor azért még nem volt olyan kirívóan elmaradott, meg viszonylag gazdaságosan sikerült is működésre bírnom a gányolásból eredő károk elhárításával.
Viszont már gyakorlatilag minden porcikája elhasználódott. Ha rendes munkát akarnék végezni, mindent cserélni kéne....bár belegondolok jó munkát végeztem, mert pont ez történt
Amelyik torpan.
melyiket?
Ja, és állíttasd be a karbit!
Próbáltam, azért is írtam amit írtam.
Nem hinnem hogy sokat tevednék.Meg eleg jo emlekeim vannak a narancsrol is.Azon nem showa BPF volt,az tenyleg sprodebb fapadosabb volt,de a vaz,villaszog stb ugyanolyan.
A hondan pl uj a kuplung de azert neha megcsuszik,magas fokozatban hirtelen rarantod vagy megtorpan vagy csak lassabban reagal.Aprosagok,megszokja az ember,akkor csodalkozik ra mikor atul.
Egyszer probalj ki egy 15 utánait,utcaiban,valami sportosat csak a vicc kedveert.
Ezúttal nem kaptam csekket
Neki a motorral együtt jött az angol felsőbbrendűség érzés is
Ugyanúgy kocog a foga a szar magyar utakon vele mint a többinek, de ugye mégiscsak az angol......
Nekem nagyon bejönnek a léghűtéses sornégyek formailag
Nem is nagyon drágák simán vennèk is fagyizni egyet
Csak az tart vissza hogy ezek ilyen 30 év körüli motorok és tiszta szopás bármit is csinálni velük mert ugye új alkatrész nemigen van hozzájuk a boltban
Nagyon nagy tévedés,de nem vagyunk egyformák!!
Semmi bajom az új motorokkal
A futómű,fék, a kiforrott injektor,stb. mind,mind előnyére válik a kezelhetőségnek s ezáltal az élvezeti faktornak!
De ez csak a felsőkategóriára vonatkozik!
A nem prémium modellek nem sokban különböznek egy normálisabb ,kilencvenes évekbeli bringától!
S bár én is unom már a szegelést,azért jó érzés lesz ódalbarúgni az öreg XT-t s menni vele egy karikát a hűvösben
Főleg úgy,hogy sok munkám van benne.
Eleve kosárból raktam össze és mivel az 1982-es születése okán botrányos elsőteló és fék volt rajta,beleépítettem egy Dominátor komplett elejét
Így már alkalmas az élvezetes és biztonságos közlekedésre!
Na,indulok is!
Nem sok ertelme van ezekkel vackolodni.
2. hete hondazom,ingajarat meloba semmi extra, most mondom proba a regi borruha hogy passzol a szükéhez (istenkiralyul nezek ki meg kell mondjam)
Es te jo eg mekkor kulonbseg van mukodesi komfort, kenyelem, kanyarkepesseg robbanekonysag teren az ujnak, azt nem is lehet mondsni, 10 skalan kb 15 os.
A ven üszök csak a futottak meg kategoria.
Olyan pipinek valo bogarászni autopalyara bakancsban.
Estére minek borotválkozni, vagy asszony odabújós lesz
Én hajtom. Arra való. Ha jó munkát végeztem akkor bírnia kell. Ha szar, akkor meg jöjjön ki a hiba
De hajtásból eredő hibám nem volt a Hondával. Simán csak km alapú elhasználódással meg az előző tulaj gányolásaival, meg a méregdrága beszerezhetetlen alkatrészekkel küzdöttem.
Most hogy van e-bay milliószor egyszerűbb a dolog, de amikor kezdtem még semmi ilyen nem volt. Már az is nagy kunszt volt, hogy tőlem 100 valahány km-re találtam egy olyan Honda szervizt akinek meg voltak a mikrofilmek a motoromhoz...aztán küldtek egy olyan fékkart, meg légszűrőt, ami pont nem az enyémre való
Azóta már megvettem tőlük a mikrofilmet is amikor selejteztek, mert így kicsit egyszerűbb.
Az első motor volt mi csendesen járt , mert illesztett alkatrészek voltak a precíz gyártású blokkban.Jó éjt! Megyek borotválkozni!
Nekem ilyen hülye ingerem volt, hogy amikor ráértem és kedvem is volt akkor szereltem. És egy egy ilyen motorban sok munkám benne van, és nem hajtom " csutkagázzal" Ezért féltem.