Zoli, én nem vagyok vészesen alacsony (177 cm) - hanem rossz a derekam, nem bírom a lábamat áttenni egy magasabb ülés fölött. Rühellem a mai motorépítési stílust, hogy azt a qrva utasülést az egekig felemelik. A Gs500-os is néha gondot okoz.
Én levegősre álltam rá.
Jóval olcsóbb kompresszorral együtt is, és nincs gond a krafttal.
Bár a csövekken mindig átesek ez meg az akku gép előnye.
Akkusból nincs ütőműves, csak szimpla fúró, csavarozóm. Arra jó hogy gyorsan ki lehet pörgetni a csavarokat, meg vissza, de nyitásra meg lehúzásra nem.
Te grafitos zsírral szereled a csavarokat? Érdekes, én Loctite menetrögzítővel szoktam a GS500-on (annyira vibrál az a sz@r, hogy nem véletlenül van a szervizkönyvében is mindenhová előírva.
Zsírnál (szilikonguminál) még az sem kell. Simán nyomatékkulccsal húzva is kiszedi a menetet.
Olaj, valóban nem annyira problémás, de azt is érdemes kifújni a zsákfuratból.
Már a többiek elég jól leírták. Lehet zsírozni, csak vékonyan és ki kell fújni sűrített levegővel.
Én grafitos zsírt szeretek ilyenre használni. A zsír nem bír sokat nedves környezetben, de a grafit ott marad, és könnyebb szétszedni utána, de ettől még összegyógyul a két fém, csak nem annyira.
Szerintem teljesen jók az MZ, Simoson gyári szerelős videók.
Spec szerszám csak gyorsítja és könnyíti a munkát jórészt, nem kötelező használni.
Pl. Jawahoz csináltam én is blokk széthúzó szerszámot, mert nélküle szopás, de az is csak egy L vas, meg három csavar.
MZ kúp lehúzó is praktikus, de ez meg 500forint volt a Zichy utcában, szóval az ember megvette ha szerelni akart.
A gyári ETZ-m mutatója lement 140-ig,ez kb. 125-130-at jelentett a valóságban!
A szétfaragott szaraim ütközőig visszafordították a sebességmérő mutatóját!
Vadi uj volt.Pesten vettem,14.400Ft volt ha jól emlékszem.Vonaton "hoztam"haza,levizsgáztattam.3hónap alatt mentem vele pontosan 8634km-t,mikor "elém lépett"egy villanyoszlop
Nem bírtam belekötni!!!!
Ezért is nehéz dolog a póló rövidgatya kombó
A gyári kormány ami nem tetszik,de egyszer valszeg veszek egyet
http://youtu.be/kEY3Ps-zTfA
Amugy csak tudas kerdese.
http://youtu.be/kRFyw57o_Ic
Jóval olcsóbb kompresszorral együtt is, és nincs gond a krafttal.
Bár a csövekken mindig átesek
Akkusból nincs ütőműves, csak szimpla fúró, csavarozóm. Arra jó hogy gyorsan ki lehet pörgetni a csavarokat, meg vissza, de nyitásra meg lehúzásra nem.
Olaj, valóban nem annyira problémás, de azt is érdemes kifújni a zsákfuratból.
Én grafitos zsírt szeretek ilyenre használni. A zsír nem bír sokat nedves környezetben, de a grafit ott marad, és könnyebb szétszedni utána, de ettől még összegyógyul a két fém, csak nem annyira.
Spec szerszám csak gyorsítja és könnyíti a munkát jórészt, nem kötelező használni.
Pl. Jawahoz csináltam én is blokk széthúzó szerszámot, mert nélküle szopás, de az is csak egy L vas, meg három csavar.
MZ kúp lehúzó is praktikus, de ez meg 500forint volt a Zichy utcában, szóval az ember megvette ha szerelni akart.
Ez Zoli szokása, és igazából kontextus nélkül én sem értem mit akartál mondani.
A szétfaragott szaraim ütközőig visszafordították a sebességmérő mutatóját!