Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zoli, én nem vagyok vészesen alacsony (177 cm) - hanem rossz a derekam, nem bírom a lábamat áttenni egy magasabb ülés fölött. Rühellem a mai motorépítési stílust, hogy azt a qrva utasülést az egekig felemelik. A Gs500-os is néha gondot okoz.
Szép szobor.
R 1200 R-el már mentem és egy irtózatosan jó motor!!
Nem bírtam belekötni!!!!
De. Kicseszett forró.
Ezért is nehéz dolog a póló rövidgatya kombó
Es meg estig csavarnak. . .
Olyan vagy mint az ideges nő akit dugnak és elkezd panaszkodni hogy "most vagy dugja be, vagy húzza ki, de ne toszigáljon már ennyit"
A legszebb V blokk a motortörténelemben s nem mellesleg kúrva jó is!!
A gyári kormány ami nem tetszik,de egyszer valszeg veszek egyet

http://youtu.be/kEY3Ps-zTfA
Ez valszeg a te hibad, de nem vagy egyedul.
Amugy csak tudas kerdese.

http://youtu.be/kRFyw57o_Ic
Én levegősre álltam rá.
Jóval olcsóbb kompresszorral együtt is, és nincs gond a krafttal.
Bár a csövekken mindig átesek ez meg az akku gép előnye.
Akkusból nincs ütőműves, csak szimpla fúró, csavarozóm. Arra jó hogy gyorsan ki lehet pörgetni a csavarokat, meg vissza, de nyitásra meg lehúzásra nem.
Te grafitos zsírral szereled a csavarokat? Érdekes, én Loctite menetrögzítővel szoktam a GS500-on (annyira vibrál az a sz@r, hogy nem véletlenül van a szervizkönyvében is mindenhová előírva.
Csak "próbáltam" - a szomszédom fiának van egy GS1150 ADV-je - na nem bírtam felmászni rá üléspróba céljából sem....
Még egyszerűbb ha krómacél csavart teszel bele! Csak az egy kicsit drágább!
Zsírnál (szilikonguminál) még az sem kell. Simán nyomatékkulccsal húzva is kiszedi a menetet.
Olaj, valóban nem annyira problémás, de azt is érdemes kifújni a zsákfuratból.
Nem baj Laci, majd ha több sütnivalód lesz akkor ez nem okoz Neked sem gondot!
Már a többiek elég jól leírták. Lehet zsírozni, csak vékonyan és ki kell fújni sűrített levegővel.
Én grafitos zsírt szeretek ilyenre használni. A zsír nem bír sokat nedves környezetben, de a grafit ott marad, és könnyebb szétszedni utána, de ettől még összegyógyul a két fém, csak nem annyira.
Jó kompresszióval, megfelelően kikopott, szinte ellenállás nélküli csapágyakkal szélcsendben, kiforgatja magát óra szerint 140-ig, ez igaz.
Neeeeemár!
Vezettél már boxer bömbit?
Szerintem teljesen jók az MZ, Simoson gyári szerelős videók.
Spec szerszám csak gyorsítja és könnyíti a munkát jórészt, nem kötelező használni.

Pl. Jawahoz csináltam én is blokk széthúzó szerszámot, mert nélküle szopás, de az is csak egy L vas, meg három csavar.
MZ kúp lehúzó is praktikus, de ez meg 500forint volt a Zichy utcában, szóval az ember megvette ha szerelni akart.
Csak arra gondolt, hogy nem tudni kinek válaszoltál.
Ez Zoli szokása, és igazából kontextus nélkül én sem értem mit akartál mondani.
Ezért élmény most a Hondácska nem gond ha előzni akarok!!
A VS 1400 Intruder rohadtul tetszik csak még nem érzem magam elég öregnek
A gyári ETZ-m mutatója lement 140-ig,ez kb. 125-130-at jelentett a valóságban!
A szétfaragott szaraim ütközőig visszafordították a sebességmérő mutatóját!
Ha egy motoros megöregszik, akkor vagy csopperre, vagy boxer BMW-re, vagy Babettára ül át....
Vadi uj volt.Pesten vettem,14.400Ft volt ha jól emlékszem.Vonaton "hoztam"haza,levizsgáztattam.3hónap alatt mentem vele pontosan 8634km-t,mikor "elém lépett"egy villanyoszlop