Eccerű, említettem volt, hogy útközben. Mivel nem Heves volt az uticél, hanem csak útközbeni település a célállomás felé így a napi események közé lett sorolva. Még egy diploma?
Ma megjártam a fejlődő Kecskemétet, ami nem is annyira érdekes, viszont útközben, Hevesen láttam kirakatba téve vagy öt matuzsálemet a ladától a Zaporozsecig, de nem volt időm megállni. Az út mellett épitmény, üveg elsőfallal, benne remekül restaurált autókkal. Elég drága hobby lehetett a faszinak, maga az építmény is biztos volt vagy 10 milla.
Ez nagyon zsír videó Mondjuk nem nagyon értem mit mond, de a krumplipucolás valami zseniális.
Este hét óta gyakorlom kapargászni a krumpliról a héját de nekem nem megy olyan profin mint az öregnek Nyílván a rutin meg az évek
Azért kitartóan gyakorolok hátha én is tudok majd sütni félig lekapart héjú krumliból összeesett sűltkrumplit
Most tesztelem.
Pofaval megszivom nyit, de ugy tunik mintha a vakum resz enyhen "szivárogna" ha nem erositek ra elcsukja a szelepet.
Ez normalis dolog vagy kampo a cuccnak.
Nomeg nem okoz gondot a motor vakumcsovet megcsapolva minimalisan de enged befele.
Mondjuk ez kba 3-4 perc es olaj nelkul max kitekert allapotban lelrgezteto cso nelkul.
az a vicc hogy a több 10 ezres "nagyonbonyolult" cuccok lelke egy 800-1000forintos pic meg pár filléres kacat mellé
sima időzítő csepegtetést egy 30forintos 555 ic-vel meg lehet oldani
de aki nagyon béna egy hasonlóval meg tudja oldani a vezérlést: https://www.hestore.hu/prod_10...
lusta vagyok keresni olyat ami nem csak másodpercekben működik mert van ami akár egy órát is tud
Az a https://www.mccoi.de/
nem vagyok olyan jo elektronikaban hogy egy marek cuccbol forrasszam,programozzam
a scottoiler esystem allithato de se egy kijelzot nem akarok a motorra se annyi penzt belefeccolni.
fene tudja
egy jó automata tényleg gondtalan, ha én csinálnám akkor tuti nem csak időre hanem sebesség jellel is működne, plusz kitalálnék még pár extrát hozzá, eső,hőmérsékelet mittudoménmi érzékelő
aztán ezt mind végig gondolva, mégis csak a pumpa mellett voksolnék
Egyeztetünk, hogy én se dolgozzak!
És már jöhetsz is!
Jó barátom a tulaj.
Minden autó működőképes.
És van még egy-kettő ami ki sincs állítva.
neprajz kutato
bölcsesz.
Este hét óta gyakorlom kapargászni a krumpliról a héját de nekem nem megy olyan profin mint az öregnek
Azért kitartóan gyakorolok hátha én is tudok majd sütni félig lekapart héjú krumliból összeesett sűltkrumplit
Pofaval megszivom nyit, de ugy tunik mintha a vakum resz enyhen "szivárogna" ha nem erositek ra elcsukja a szelepet.
Ez normalis dolog vagy kampo a cuccnak.
Nomeg nem okoz gondot a motor vakumcsovet megcsapolva minimalisan de enged befele.
Mondjuk ez kba 3-4 perc es olaj nelkul max kitekert allapotban lelrgezteto cso nelkul.
sima időzítő csepegtetést egy 30forintos 555 ic-vel meg lehet oldani
de aki nagyon béna egy hasonlóval meg tudja oldani a vezérlést: https://www.hestore.hu/prod_10...
lusta vagyok keresni olyat ami nem csak másodpercekben működik mert van ami akár egy órát is tud
nem vagyok olyan jo elektronikaban hogy egy marek cuccbol forrasszam,programozzam
a scottoiler esystem allithato de se egy kijelzot nem akarok a motorra se annyi penzt belefeccolni.
egy jó automata tényleg gondtalan, ha én csinálnám akkor tuti nem csak időre hanem sebesség jellel is működne, plusz kitalálnék még pár extrát hozzá, eső,hőmérsékelet mittudoménmi érzékelő
aztán ezt mind végig gondolva, mégis csak a pumpa mellett voksolnék