Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi ezzel a baj? Én minden turáról haza jövök aznap, ami azt jelenti hogy az aznapi 250-350 km etapot levezetésként megtoldom 400 km rel.
Köszi! Olyan igazi nyálfolyós sztrókos beosztás lesz. Gépek olajzása, zsírzása, kenőanyagok mevarongyok kezelése.
Pedig itt az egyik utcabeli azt monnya, hogy a targoncázást nem lehet abbahagyni, csak kihalni belőle. A leierbe tolja már közel 30 éve. Gratula a váltáshoz!
Jó lett. Asszony gyárt rá párnát azt kénymes is lesz.
A libegő rész kész
Holnap kiszintezem a lábait keresek még pár 100+ kilós embert és teszteljük kell-e merevitő a keretnek
Utána azt is lehet festeni
Nincs már portás, securiti van mindenhol. Szatyorvizitor van tojás nincs tojás.
Ha lenne én már ott lennék
Másnapos voltam
Ez a hotel egy régi szoc valami. Este retró disco volt..nagyon nagy bulit nyomtunk
hogy birtal csak 250 et menni a meses nyugaton.
Három nap. Csütörtökön indultam.
Pálya itthon jaja
Kikormoltam a vasat
Na de most végleg eldöntöttem hogy eladom.
Egynapalatt.Ejjha.
Autopalya mint pipinek?
Na most picit hányingerem lett a motorozásból
Debrecen-Sopron....ott alvás a Siesta hotelben. Másnap 250km Ausztria...ma meg haza.
Elég volt egy darabig
Nappali portás állás nincs felétek?
Most értem vissza Zalából, az úton már csöpörgött az eső, de nem törődtem vele , mert meleg vízből készült , fürödni lehetett volna benne.Most azonban rendesen rákezdett!
Ráadásul marad a lótyi ugyanannyi műszakpótlék nélkül, mert annyival nagyobb az órabér.
Én gyorsabban meguntam a 3 műszakot az nem fehér embernek való
És nem ilyen 130 140 ezrekért
Valami fasza nyugis helyet meg elvállalnék akar full nettó 120ért is 7-15 vagy 8-16 hasonló munkarendben
Lehetőleg klímás helyen nyugisan nézelődve
lombfűresszel megoldhato.
Dehogynem.
egen,nem kell tokolni,csak arra kell vigyazni hogy ne csavarozzam a padlohoz.
Rutinbol.
Hosszú, nem fér be a régi helyére a dolgozós kis szobámban. Nekem pont 110 centis kellett, a lehető legszélesebb (60-75 cm) verzióban.
A telepítése miatt téged.
Ráadásul klikkes ha jól látom, szóval nagyon elbaszni sem tudod
A rutin meg az évek?
kiafenet erdekel mi van alul.
ez meg nincs egy 20as .E s kb 20 perc.De ez a yiskes is felora.