Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát ennek nem volt szerencsés napja
Úgy indult mire kijött a supermarketból, a helyi erő megbilincselte a motorját mert, rokkant helyen várakozott Miután kifizette az 1200 randot (cirka 50 ezer ft) már módosult tudatállapotban ült fel a bringára. Aztán a sebességtúllépéssel nagyjából a fél kilóméter amíg haladt mindenhol megszegte a szabályt(ez akkor lesz érdekes amikor bemutatásra kerül a videó a hatóságnál, bíróság előtt) Aztán gyakorlatilag egy lazán elhárítható, nem is túl erősfokú vészhelyzetből kihozta a lehető legrosszabbat, hogy karambolozott. A hab a tortán, hogy szándékos rongálás, megfélelmlítés miatt majd őt fogja feljelenteni a feka mama
A mamika kap egy enyje benyjét a szabálytalan sávváltás miatt. A faszi halmozopttan viszi a folyamatos gyorshajtás, szándékos rongálás, megfélelmlítést, aminek nem is lesz kicsi a büntető tétele. A szakértő meg símán kimondja az áment, hogy ez a baleset elkerülhető lett volna, mivel nem tett meg ennek érdekében semmit, az is az ő sara. Azt az időt amit a motor üresen pörgetésével töltött felhasználhatta volna fékezésre, vagy kikerülésre.
Ez van amikor az a fránya fekete macska jobbról-balra megy át

Jaaaj akkor Dugjon egyedül!
Ezt már mi is megírtuk neki, de zokon vette.
50éves férfi. Szóval vagy szellemi fogyatékos, vagy buzi
,,Sziasztok! Szeretnék nagyon motorozni! Olyan kérdésem lenne, hogy valaki utasként eltudna vinni motorozni majd engem? Cserébe üzemanyagot, kajád állom!,,,

Írtam hogy: ,,Nő vagy és ha igen Dugni szeretsz e ?,,
Egyrészt rutintalan. Másrészt szerintem simán nem hitte el hogy külső sávból bekanyarodnak elé balra, és már későn tudatosult benne hogy ez a buzi tényleg elé kanyarodik.
Nekem is volt hasonló. Ugyan így elkezd elém kanyarodni. Gázfröccs, fék, erre megtorpan a gyökér, aztán amikor azt hiszem jóvan észrevett, felengedem a féket, újra elindul pont elém.
Én megálltam tőle 10 centire, de nem voltam békés hangulatomban.
https://darwin.reblog.hu/es-ez... ekkora egy barmot simán lefékezhetett volna, vagy kikerüli.
Fasza!
Én csak ilyet találtam a múltkor Pörböly mellett az erdőben:
Ezen jót röhögtem, kreatív erdőjáró.
94 ezer km-rel vettem át, az előző tulaj addig 2-szer tudott olajat cserélni benne (még a gyári első szervizre sem vitte vissza), az egyiket 41 ezer km-en keresztül rohasztotta benne. Ilyen mentalitású első tulaj esetén abszolút elképzelhető, hogy csapvízzel töltögette és meg is sütötte párszor.
Faszántos, akkor hengerfej tömítés csere is lesz, hurrá...
Nem szabadna csökkennie a vízszintnek.
Ez és a szennyezett víz is arra utal, hogy átereszt a HF tömítés.

Eleve minek tisztítani a hűtőrendszert? Rossz a hűtés? Ez is ebbe az irányba mutat.
A hűtőrendszer nem vízkövesedik el, ha nem csapvizet töltesz bele.

Amúgy tisztíthatod. Nem ez fog kioldani olyat ami gondok okoz.
Vélhetően a tömítés átereszt. Ha szerencséd van elég csak tömítést cserélni, de ha így hagyod lehet durvább károd is.

F Astrának is ez volt a típusbaja, hogy volt egy gyenge pontja a tömítésnek de időben cserélve menthető volt, és az új jó minőségű tömítéssel már nem volt ilyen gond.
Mikor megvettem első volt a vezérlés és vízpumpa csere jó cuccokkal, az élettartama 2/3-adánál jár, még nem szabadna meghibásodnia.
Nálam megsütve nem volt az elmúlt 60 ezer km alatt és olajfolyás sehol nincs a blokkon (előző tulaj nem tudom mit tett vele). Az egyetlen aggasztó jel, hogy olyan 5-8 ezer km-enként a tágulásiban a max jeltől a minimumig fogy a víz, ami egyesek szerint normális, pici kipárolgással, mások szerint egy ml-nek nem szabadna fogynia.
Szóval hengerfejes?
Vagy a vízpumpád szar már?
Nem az átmosástól félnék, hanem ezektől.
Mindenhez is értő szakik, hosszabb külföldi út előtt merjem-e átmosni a Renault hűtő rendszerét, vagy elkezd a tömény fagyálló olyan dolgokat is kimarni, amit nem a hosszú út előtt kéne?
Bele pillantottam a tágulásiba és törmelékes, koszos a vize szegénynek.
Mi is játszottunk ilyet, jó móka.
Oké csak felesleges. Viszonylag kevés vegyipari gépet szerelek.
Igen. Simán így, csak nem kell kurjongatni.
Amikor elmentél egy kő mellett indítottad a stoppert, a másiknál megállítottad.
Nekem az órámon még skála is van ehhez "tachymeter" néven, így át sem kellett számolni, csak leolvasni.
Régebbi kvarcórákon, vagy stopperrel kellett számolgatni, de azért ez nem olyan bonyolult.
3600-at osztani kell a mért másodperccel, és megkapod a km/h értéket.
És SOHA nem használtam Arol 2T-t. Oké egyszer, mert nem volt más a kúton, de aztán oda is adtam másnak mert borzalmas szar volt.
Ilyen 304-est találtam 8-assával. Passz hogy jó e vagy nem.

https://www.ebay.com/itm/M6x30...
Csak vicceltem, mi is csináltunk ilyet, szoci motorokon feküdve, maxon hajtva, bal kézben stopper, jó móka amúgy, átlag 10 km/h-t csalt felfelé minden óra.
Nem sokkal több az a4 mint az a2
Nem könnyű beszerezni főleg vidéken
Neten sok helyen van de alig ahol darabra tudsz venni
Plusz a legtöbb helyen csak vállalkozásra adnak
Szerencsére találtam egy boltot ahol szinte minden van rozsda mentesben bár van amire várni kell
Szerinted miért van a férfiembernek annyi végtagja?
Azért az akkori Arol 2T olajjal nem szívesen hajtottam volna max fordulaton a motort 1 km-en keresztül. De hogyan ment az óra indítása? Az egyik km kőnél álló elkurjantotta magát mikor elhaladtál mellette és a másik km kőnél álló akkor indította az órát és várta, hogy odaérj?
GPS-ünk nem de óránk volt.
km táblák között eltelt időt stopperolva, nagyon pontosan lehetett tudni hogy mennyit csal az óra, csak mivel felfelé csalt ez általában titkos infó volt, jobban hangzott az hogy mit mutat