Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Saját magával nem rohad össze, csak kicsit veszti a fényét. Aluval együtt van gond.
A saválló amúgy tök felesleges. Nem is nagyon árulnak normál csavarboltban.
Az öcsém 16 éves, nagyobbik "kisfia" kb. 190 cm, és még növésben van!
Gyújtás kapcsoló és alapjárat sem volt a Simson gépemen, alapjáratot tudta a csuklóm, ha rúgtam-húztam ment, ha elengedtem leállt és kész.
Én az egész gyújtás kapcsolót kibasztam az elektronikból
A kürt gombra állt le a világítás direktbe ment és a töltés meg a féklámpát működtette
Vészesen magas sem Ezek a mai gyerekek úgy nőnek mint a fosóparé
A 177 cm-del egy általános ballagó 8-ban a tornasorban igen csak az utolsók között lennél
és hol volt még a loctite amikor az első gs-ek legördultek
óra szerint, mert akkor még nem volt gps-ünk Az én 250-em is vitte a 140-et, most azért kíváncsi lennék egy gps-sel mérve. Az n-es simóm óra szerint csak 72-őt ment azt is megnézném, hogy ütné-e a 60-at. Ellenben a simóim közül azt szerettem a legjobban Nem hagytam el, meg nem törtem bele a gyújtáskulcsot az oldaldeklibe, a leállításhoz, meg a lámpakapcsolgatáshoz sem kellett hadonászni a seggem mögé-alá a balkezemmel, csak megynomtam a kompresszió gombot, egy racsnira indult stb.
viszont állítólag kevésbé volt nyűgös fajta A p20-ast azt szidták
az nem rossz szám Annyit a második legerősebb párt sem ért el
Pont azt tettem Miből gondolod, hogy felhorkantam
Csak érdeklődtem, hogy ez mi vagy kinek szól
Felhorkanni te horkantál fel
Az a2 rozsdamentes az a4 a saválló
Az a4 nem rohad be a savas esőben sem az se csak a vizet bírja
Amúgy az a2 csavarhoz is az a4 anya az ajánlott
A videóban lévő fekete-króm, sallang mentes, fehér betűs gumikkal, na az tényleg szép dög. A blokkja sem csúnya, el lehet nézegetni ezeket a szép V2-ket. Ma egy régi, gyerek kori kedvencemet pillantottam meg az utcán és újra elvarázsolt, egy Moto Guzzi California 1100, kapásból klasszikusra sikerült, nem kellett mű klasszicizmust bele vinniük a taljánoknak.
Élőben is szépen szól és tényleg lökdösi magát jobbra álló helyben gázadásra a gép.

http://youtu.be/5VNxiBCdOvM
Csak ott ahol berohadhat.
Nekem Hondám van, az nem rezonál
Egyetlen helyre van előírva menetrögzítő, a vezérmű tengelyen lévő lánckerék csavarjait kell rögzítőzni.
MZ-nél is csak azokat a csavarokat rögzítőzzük, ami forgó mozgást végez, illetve ahol kritikus, ott lemezes biztosítás van.

Jawa volt ilyen szar nekem, ami szétrázta magát. De azon a rögzítő sem segített, csak lassította a szétesést.
A műanyag betétes önzáró anyák váltak be ott, illetve a blokk felfogatások alá beraktam egy gumilemezt és azzal meg is szűnt a probléma hogy picit tudott mozogni.
Arra cseréltem az MZ-imben az összes csavart, mert a gyári elég puha és vacak.
A2-es acélra.
De ez is beleköt. Csak az nem úgy rozsdás, hanem ilyen vékony fehér oxid réteg keletkezik rajta.
Persze sokkal jobb mint a gyári, mert nem kenődik el a feje, szóval nem okoz gondot megindítani normális szerszámmal.
Ennyi!
Volt sok ilyen haverom akinek még 160-at is ment az ETZ-je. Aztán kezébe nyomtam a GPS-es telómat és mondtam neki hogy mutasd!
125 volt a legnagyobb sebesség amivel visszahozták.
Nekem a pálya ETZ-m (garantáltan tudja a gyári teljesítményt) is csak 125-el megy, igaz rövid áttételt használok, de hosszúval sem menne sokkal többet. 130 még hihető.

Aztán persze ha csinálnak rá rezonátort, kicsit módosítják a vezérlést, az égésteret, akkor talán 140, de nekem már 120-nál is halálfélelmem van azon a szaron
En is arrol beszelek, nem veletlen hogy a german vonal nem tud motor kinezetet tervezni, a KTM ugyanaz csak modernben.
Minden tervezojuket statarialis kivegzesre kene vinni.
A japo se egy hude, de ott veletlen neha becsuszik a pervez ki vakarekoknak.
Az olaszok meg kisujjbol kirazzak a legjobbakat.
https://m.youtube.com/watch?v=...
Jó biza próbáltam én is fasza naked a gyorsváltóval!
Nekem a "rozsdás" tetszett, a 20 éves R850R.
Kupec gepe ki nezetre egy hányás, allapotra nem az. De neki tetszik.
Kupec régi R850R-je nekem is tetszett (kinézetre, stílusra), én ezeket a műmájer, tankszerű GS ADV-ket rühellem kimondottan (meg a jellemző tulajdonosi körét...)
Illetve az órák rugója is kigyengült idővel
Fekete transzporter TEK rendszammal, kellett bizgatni a renccert.
oldaltámaszon szépen fellépsz a lábtartóra és már át is tetted lazán a lábad
Vegyél BMW-t
Apropó, F2 hova tűnt? Lement a térképről és nincs térerő?