Vagy más miatt vannak a szerszámon piros pöttyök! Egyébként nem zavar különösebben. Dolgoztam olyan alakkal akinek sztem elmebeli gondjai voltak. Nem kicsit , nagyon! Már ő is a múlt!
lazítani mindig ütvecsavarhúzóval lazítok meg kb mindent, negyede kulcsnyílás megy vele tönkre mint kézzel izmozva
meghúzás már inkább kézzel, bár ha sok hosszú csavar van lehet érintőre húzni gépel is egy csattanásig, utána kézzel legalább még egy negyed vagy több fordulat megy
Az eleje odakeveredett valahogy , elküldés után láttam! De én ilyet , hogy valaki egy fél mondat miatt azonnal felhorkan, csak a cigányoknál láttam! Ha nem értesz valamit kérdezz rá!
Gondolod Laci, Elég vagy 4-5 fordulatra behajtani és mindjárt látod mennyire lötyög mennyire szorosan illesztve vannak azok a menetek??! Még életemben nem találkoztam olyannal, hogy a menet alatti zsír-olaj nem engedte betekerni a csavart! De ha ti mondjátok biztos!
Ha én leszel a miniszterelnök megígérem bevezetésre kerül, minden csavart, anyát csak nyomatékkulcsal szabad meghúzni. Lesznek erre szakosodott embereim.
Akik mégsem tesznek így azokra ráküldöm a lófej elhelyező brigadot.
neked mi bajod öreg? 1000 éve itt vagyok az sm-n, most kb. ezt úgy írtad, mintha ma regeltem volna
Raktál fel egy hozzászólást:
"Egyszerűbb lett Tegnap boltba menet láttam egy szép Kavaszakit a járdán parkolni! Tetszett! "
Hát lehet, hogy hülye vagyok mint ahogy írod de akárhogy szerettem volna kihámozni mit takar ez az egy mondat nem tudtam, mert nem vagyok kódfejtő és rébuszokban sem vagyok jó
"Egyszerűbb lett" mi lett egyszerűbb??? Az oké, hogy láttál tegnap parkolni a járdán egy szép kawsakit én örülök De nem hivatkoztál kinek írtad, ha meg mindenkinek nekem valahogy nem jött le, hogy mit takar ez a mondat Nagyjából egy semmiből jött semmi mondat de ha körülírnád engem érdekel
Én még csak az 56.-at taposom, de már eljutottam idáig. Csak a saját sz@rjaimat szerelgetem, azokat is csak muszájból. (Ma két asztali PC-t építettem át: a dolgozós gépemnek vettem edzett üveg számítógépházat, a régi - márkás - kuckóba meg neje gépét pakoltam át.) Ilyen az új, kellett az új asztalomra: http://youtu.be/hj0sFxi7eyY
A Haynes konyvek ezert is zseniálisak.
A vazban van egy menet,amibe egy tavtarto perselyt kell tekerni,ebben a perselyben van egy kereszt nut, majd asszem 2 Nm es megtekerve fekszik fel a blokkra.Ebbe megy atmenoben a blokktarto.
A haynes eleve úgy indit hogy egy 3mm vastag xy meretu laposvasat hegessz ra egy 10 es anyara es ezzel tekerd be a perselyt,a gyari celszerszam helyett.
az a baj hogy alig van értelmes szerelős videó a neten
mert vagy olyan van ami a gyári szereléshez nagyon közeli, vagy épp gyári videó( pl a gyári simsonos videók) vagy a full kókány szarok,
namármost a gyári szerelési technológia a sok célszerszám miatt kb kivitelezhetetlen otthon, mert nem fog az ember beruházni 20 féle motorhoz 300 célszerszámot
a full kókány meg már nézve is bizarr....
néha látni azért olyat hogy csináljunk célszerszámokat "gombokból" pl szar fém kuplung lamellából fixálót stb, ezek érdekesek és hasznosak
Találva érzed magadat?? Vagy mi a bajod?? Ha engem valami -valaki nem érdekel, akkor levegőnek nézem! De nagyon merész vagy így névtelenül ! Iskolázottság meglátszik a hsz-okon!
meghúzás már inkább kézzel, bár ha sok hosszú csavar van lehet érintőre húzni gépel is egy csattanásig, utána kézzel legalább még egy negyed vagy több fordulat megy
Ezen kívül bármit is megtudok ígérni!
de egy behajtógép tuti kidurrantja
azok baszki olyanok mint a hegylakóban a hallhatatlanok: csak egy maradhat
Akik mégsem tesznek így azokra ráküldöm a lófej elhelyező brigadot.
Raktál fel egy hozzászólást:
"Egyszerűbb lett Tegnap boltba menet láttam egy szép Kavaszakit a járdán parkolni! Tetszett! "
Hát lehet, hogy hülye vagyok mint ahogy írod de akárhogy szerettem volna kihámozni mit takar ez az egy mondat nem tudtam, mert nem vagyok kódfejtő és rébuszokban sem vagyok jó
"Egyszerűbb lett" mi lett egyszerűbb??? Az oké, hogy láttál tegnap parkolni a járdán egy szép kawsakit én örülök
http://youtu.be/hj0sFxi7eyY
de valahogy sosem sikerült......
A vazban van egy menet,amibe egy tavtarto perselyt kell tekerni,ebben a perselyben van egy kereszt nut, majd asszem 2 Nm es megtekerve fekszik fel a blokkra.Ebbe megy atmenoben a blokktarto.
A haynes eleve úgy indit hogy egy 3mm vastag xy meretu laposvasat hegessz ra egy 10 es anyara es ezzel tekerd be a perselyt,a gyari celszerszam helyett.
mert vagy olyan van ami a gyári szereléshez nagyon közeli, vagy épp gyári videó( pl a gyári simsonos videók) vagy a full kókány szarok,
namármost a gyári szerelési technológia a sok célszerszám miatt kb kivitelezhetetlen otthon, mert nem fog az ember beruházni 20 féle motorhoz 300 célszerszámot
a full kókány meg már nézve is bizarr....
néha látni azért olyat hogy csináljunk célszerszámokat "gombokból" pl szar fém kuplung lamellából fixálót stb, ezek érdekesek és hasznosak