Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de gondolom ott is inkább azért, mert b.sszák kitakarítani a zsákfuratot Rongyal, dróttal át kéne törűgetni, minimum a végén kifújni kompresszorral
Ha egy ilyen felsőfuratba csak akár az esővíz bennemarad már akkor szét tud repeszteni, mert a víz csak egy darabig nyomható össze
De általában bennehagyják az olajsarat, meg agyonkenik zsírral, utánna meg ki mit bír alapon hosszabbítóval két kézzel rászaggatják , csak utánna jön a rácsodálkozás
Holott előtte kéne
akkor nem gazdagszok meg Én még csak krovafejű nyomikulccsal találkoztam
Régen vannak ilyenek.
Tsanyi nagy vásárló erővel rendelkezik
Tudod mennyi eldurrantott zsákfuratot láttam már motor blokkokban? Főleg az agyon tákolt kis köbcentis endúrókon
De inkább a sziloplaszt miatt
Keni mindenki bőszen és a megkötött is benne van meg a friss is aztán egyszer csak feladja a blokk öntvény
Zsírozva 2 évet is kibír
Cserébe ha zsákfuratba tekered be a zsíros csavart akkor hidraulika hatás miatt kitolja a menetet, még nyomatékkulccsal is

Na az ilyenek miatt nem kéne olyanoknak szerelni akiknek nincs érzékük hozzá, mert millió ilyen apróság van amitől nem ment meg a nyomaték kulcs sem, csak a szupererő amit én csak simán gondolkodásnak hívok.

Ez most kinek, miről kinek?
Ne legyél zotya
Egyszerűbb lett Tegnap boltba menet láttam egy szép Kavaszakit a járdán parkolni! Tetszett!
hát ha megígéred, hogy a világon mindenkit ráveszel, hogy minden egyes csavarkötésnél használjon nyomatékkulcsot akkor befeccölök egy olyan gyárba ami villás nyomatég kulcsot fog gyártani Ugyanis millió helyre nem fér oda a krovafej
Már érzem is a gazdagság szagát írok is a találmányi hivatalnak leszabadalmaztatom a nevemre
tényleg majd el felejtettem
Hát ez attól függ mit jelent a csók Szerintem azt, hogy fater volt a dékán, meg a városi képviselő testület elnöke az nem nevezhető csóknak
Egy gyönge kettessel átmentem a diplomavizsgára nem mentem el csak fater leadta az adataimat A nyelvizsgát meg bepapírozták mintha lenne.
Szerintem ezek nem előnyök mert, végigküzdöttem a 4 évből felet
mindenki így csinája kivéve sanyit Neki van nyomatékkulcsa
Pálinkás szép napot motorosok! Allah növessze hosszúra és keményre igazhitűek! Itt most beborult!
bezsírozva
Főleg, ha nincsen be. zsírozva! Mert az acél(Fe) és az Al között víz hatására (galvanikus) elektromos feszültség fog keletkezni. No az majd rendbe teszi!
Azért azt tasi sem tudja, hogy az acél csavar az aluval simán összerohad egy év alatt is akár, és azért olyan nehéz megindítani, nem azért mert túlhúzták.
Igazából tényleg mindenhol elő van írva az ajánlott nyomatékok.
Viszont ez nem azt jelenti hogy csak nyomaték kulccsal lehet lehúzni.
Ahol számít ott igen. Meg azoknak akik rutin nélkül, kitépik a menetet az olajleeresztőből, mert a hosszú krovával jól meghúzza nehogy kiessen.

Pl. a kerékkulcs azért olyan rövid, mert azzal az erőkarral, egy átlagos ember kb. jó nyomatékkal fogja lehúzni. Ezért nem szabad meghosszabbítani, mert akkor tuti túlhúzza.
Megjegyzem az összes gumis túlhúzza, mert van hozzá rutinja, hogy ne tépje ki a menetet, az meg nagyobb gond a pontatlan nyomatéknál, ha kiesik a kerék.
Nem baj, az. Hülyéken tud a magunk fajta ügyes ember a legnagyobbat akasztani
Minden fejezet elején.Csak tényleg leszarjuk.Mert a csuklóban a bugi.
Utána meg a tasi morcog hogy agyontépett csavarokat talál mindenhol.
Van neki rendes Hondája is
Meleg van, meg esik az eső, aztán hideg van, és különben is...
Inni igen, de annyira azért nem egyszerű, hogy a mezőgazdaság működni tudjon.

Bár azért ezt a problémát én sem értem. A víz nem fog elfogyni. Mennyisége állandó, az óceánok és egyéb vizek párolognak és só mentes víz formájában hullik az égből.
Gondot csak az jelent, hogy nem ott és annyi hullik ahol szükséges, de ezen nem segít semmit ha én itthon nem vízzel húzom el a WC-t.
Kb. ugyan az a gond, mint amikor a menzán a szar kaját azzal akarták megetetni velünk, hogy "edd meg mert afrikában éheznek" reflexből válaszoltam, hogy tessék az övéké lehet.
Ez nem teljesen igaz. Rengeteg hely van ahol nincs előírva, a másik meg az hogy akkor egy munkafolyamat megkezdése előtt egy ember csak a millió nyomaték felhajtásával foglalatoskodik. Vannak helyek ahol szükséges a nyomaték tartás, de annál sokkal több helyen elég a józan paraszti ész. Mint régen. Csak lassan teljesen lehülyül az emberiség. Ezelőtt 30 évvel amig a kinaiak nem törtek be monden piacra nyomatékkulcs is alig volt még kisebb mühelyekben is, mégis müködött a világ.
De legalább a nyomatékkulcs gyártók megélnek az emberi gyarlóságon nagyon sok ilyen példa van az életbe, amiből kitanultak az emberek és a tudományos megoldásokban biznak csak.
Te is úgy csinálod ezt, hogy amikor roppan a menet, akkor visszatekered fél fordulattal?
Hát elég szar úgy szerelőnek lenni, ha valaki képtelen a villáskulcsot normálisan használni.