Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig tudhatná ha már látott olyat, hogy egy idő után a húzással csak a menet fog tönkremenni, a szivárgás marad.
Nagyjából igy vagyok én is, de preciziósabb helxekre kell az.
Nekem is van legalább négy csak a kezem közelébe, jó ha van a háznál.
Nem kell mindenhez nyomatékkulcs, bebaszna ha egy olajleeresztőt nyomatékkal huznék sose enged és meg sincs tépve.
Tévedni az enyém sem szokott - viszont volt hogy rossz nyomatékra állítottam be....
nekem a csuklómba van beépítve, sosem tévedett még
Lehet az alátét árán spórol, a nyomatékkúcsra.
13 ert mar tok faszat kaptam.
Tüv bevizsgált, a cegnel dragabb markas nyomatek kulcsal összedugtam leellenőríztem ott kattan le ahol kell.
Pedig nem kerül olyan sokba a nyomatékkulcs!
valami gond csak lehetett mert úgy meg volt tépve hogy a csavar már kézzel nem tekerhető vissza csak kulccsal
gondolom szivárgott a használt tömítés miatt aztán addig húzták amíg elállt a szivárgás, csak az már akkor ált el amikor az alu igazodott annyit hogy szerintem még egy erősebb meghúzás és ott marad a csavaron a menet
Azt felcsiszolod vízpapíron oszt mehet is vissza, sok 20 forint egy sör.
nem tudom mi a gond, amíg nem lóg ki körbe a hatlapfejű csavar alól, addig jó
ezt sem izgatta, amíg a szomszéd kutyától nem látta, hogy félni kell
és hullámos lesz mint a rackabirka szőre , bár ez beigazodik
mindemellett az alumíniumot jobb szeretem, egy alu blokkhoz pont jó az alu tömítés, mi a szarnak 3 féle anyagot összetársítani
Elol most is az van a hondan. Gumi, nem eresztt, egesz tartos. Mint az UHT tej.
A road5 be viszont eddig nem tudtam belekotni.
Igy van, csak a vassal ellentétben ezt melegités után vizbe kell nyomni
ki lehet lágyítani, ha pont nincs másik
A zzr lssan gumicserés, eddig pirelli angel st lett kétszer is felrakva, az jónak tűnik. Érdemes kipróbálni az angel gt-t?
Tapadás fontosabb mint a kopás, az eddigi elfogadható mértékű volt valami 8 ezer felett ment el a hátsó
Én a transit olajszürövel jártam igy tegnap. Szervizben volt az elöző csere, a szűrő semmivelönem indult meg. A végén egy 2 collos csőfogóval birtam nagy nehezen letekerni, de azzal is erőlködni kellett egy teljes fordulatot, aztán inkább a közcsavarral együtt jött ki a szűrő. Nem hiszem hogy az előirt nyomatékkal lett meghúzva. Faszok azok mind.
Lehet hó végén keverték ki a színt azt valamire nem került már.
Frászt, most is lattam ilyen seszinu paradicsomot.
tuti egy mutans fajta mert pirosabbak szoktak lenni.
Mi ezzel a baj? Nekem egy olajcsere után ilyen volt, túl erősen húztam meg?
Tényleg színtévesztő vagy!
a mandarin meg narancs csak elkurvult
akárhogy is nézzük valami elrontott fakó szín amit egy jó dumával el kellett adni mert bekevertek 2-3 hektót és sajnálták kidobni
a disznóóol mellet tárolt ktmm motorok kb ilyen színűek amikor már 10 éve szívja a szinét a nap
de attól még lehet jó a motor, nem mondom hogy nem hiszen nincs tapasztalat