valami gond csak lehetett mert úgy meg volt tépve hogy a csavar már kézzel nem tekerhető vissza csak kulccsal
gondolom szivárgott a használt tömítés miatt aztán addig húzták amíg elállt a szivárgás, csak az már akkor ált el amikor az alu igazodott annyit hogy szerintem még egy erősebb meghúzás és ott marad a csavaron a menet
és hullámos lesz mint a rackabirka szőre , bár ez beigazodik
mindemellett az alumíniumot jobb szeretem, egy alu blokkhoz pont jó az alu tömítés, mi a szarnak 3 féle anyagot összetársítani
A zzr lssan gumicserés, eddig pirelli angel st lett kétszer is felrakva, az jónak tűnik. Érdemes kipróbálni az angel gt-t?
Tapadás fontosabb mint a kopás, az eddigi elfogadható mértékű volt valami 8 ezer felett ment el a hátsó
Én a transit olajszürövel jártam igy tegnap. Szervizben volt az elöző csere, a szűrő semmivelönem indult meg. A végén egy 2 collos csőfogóval birtam nagy nehezen letekerni, de azzal is erőlködni kellett egy teljes fordulatot, aztán inkább a közcsavarral együtt jött ki a szűrő. Nem hiszem hogy az előirt nyomatékkal lett meghúzva. Faszok azok mind.
a mandarin meg narancs csak elkurvult
akárhogy is nézzük valami elrontott fakó szín amit egy jó dumával el kellett adni mert bekevertek 2-3 hektót és sajnálták kidobni
a disznóóol mellet tárolt ktmm motorok kb ilyen színűek amikor már 10 éve szívja a szinét a nap
de attól még lehet jó a motor, nem mondom hogy nem hiszen nincs tapasztalat
Tüv bevizsgált, a cegnel dragabb markas nyomatek kulcsal összedugtam leellenőríztem ott kattan le ahol kell.
gondolom szivárgott a használt tömítés miatt aztán addig húzták amíg elállt a szivárgás, csak az már akkor ált el amikor az alu igazodott annyit hogy szerintem még egy erősebb meghúzás és ott marad a csavaron a menet
mindemellett az alumíniumot jobb szeretem, egy alu blokkhoz pont jó az alu tömítés, mi a szarnak 3 féle anyagot összetársítani
A road5 be viszont eddig nem tudtam belekotni.
Tapadás fontosabb mint a kopás, az eddigi elfogadható mértékű volt valami 8 ezer felett ment el a hátsó
tuti egy mutans fajta mert pirosabbak szoktak lenni.
akárhogy is nézzük valami elrontott fakó szín amit egy jó dumával el kellett adni mert bekevertek 2-3 hektót és sajnálták kidobni
a disznóóol mellet tárolt ktmm motorok kb ilyen színűek amikor már 10 éve szívja a szinét a nap
de attól még lehet jó a motor, nem mondom hogy nem hiszen nincs tapasztalat