Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az egy rakat fos
Sehová nem jó, nekem az van az lc4-en de ha nem lenne pénzbe a másik már kidobtam volna a kukába
Continental TKC 80 Twinduro
úszva bulibb.
Szárnyak...
Floridába eljutni jó nagy úszók kellenek a gixxerre.
Florida,Montenegro...meg hátra van idén
Akkor mozdulj,ne csak sopronból 250,csapj a közepibe.
Így van! Nádudvar,Böszörmény,Nánás,Fülöp,Újváros...mind 10-20 km szoboszlótól és thermálvizes strand. Nincs tömeg ...
Van kiadva...
Ez a vadkelet és a Duna-Tisza közének déli régiójának egy furcsa, modern kori bája. Míg ott éltem, mi is ezt csináltuk, Kecskemét-Kiskunmajsa-Cserkeszőlő-Tiszakécske, mindent szétfürödtünk, de valamiért a kietlen sivatag mégsem volt az én világon.
Mármint Hajdúszoboszlóról beszélek.
Mindenki csak azt ismeri, de minden környező településen van termálfürdő.

Nekünk ugye Püspökladánynál van az egyik radarunk. Szoktuk azt csinálni hogy bemegyünk az ottani strandra, és fillérekből nyugis helyen úszkálunk, meg pancsolunk egyet.
Hagyd, bölcsész...
Simán kicsapódik a kupakra belülről.
Kiegyenlítő tartálynál csak az látszik, ha a szép rikító zöld, kék, pink, fagyálló beszürkül, és esetleg a felszínén is úszik egy vékony réteg olaj.
Siófok nagyon élhető ám valójában, nyáron 3-4 hónapig egy 1 milliós nyüzsgő nagyváros, szezonon kívül meg egy aranyos 30 ezres kisváros. Aki szereti ezt a kettősséget, változatosságot, annak nagyon jó.
Télen a legszebb a part, teljesen kihalt, szellemváros az egész.
Meg a Macsi-balcsi
Felszórja az emulziós kulát menet közben, simán meglátod rajta. A kiegyenlítőbe meg fentről belenézel és látod mi a pálya a vízzel. Nem értem az értetlenkedést most.
És ha egy faluval odébb mész akármelyik irányba, akkor még a tömegnyomorral sem kell küzdeni.
Pedig mi így vettük a mostanit, mászkáltunk a faluban haver kíséretében és ő vitt el eladó házakhoz amik nagy részére ki sem volt írva csak tudta, hogy eladják, a miénkre is csak, hogy eladó és telszám, más nem volt és nem hirdették így szerintem jóval olcsóbban sikerült venni mint hirdetés útján, igaz ehhez a kinézett településen kell egy sokakat ismerő ember.
Olaja és vize nem keveredik, az első 2 olajcsere kitakarította az elhanyagolt blokkot, azóta szép tiszta a belseje, meg az olaj is. A vize meg törmelékes, de nem emulziós szerencsére. Csak megfejtettük látjátok, úgy fest csak szivárgás lesz szerencsére.
Félre érted, nem én akarok elzárkózni, sőt van egy profi ingatlanos hölgyünk (nem az a fajta, aki titkárnőnek se kellett sehova és most ingatlanozással bohóckodik, mert azokkal van tele a padlás is), szimplán néhány újabb találat szokott lenni terepen.
Ha nem megy a hűtő ventillátor akkor nem a hűtő van alá méretezve.
120-as Skodán volt ilyen gond, de ott ugye túl hosszú csövezéssel volt a gond. A ventillátor hőkapcsolója meg elöl volt. Régen megforrt a víz mire beindult a venti.
Na mondom kicseszek veled, beraktam úgy hogy kapcsolóval bentről indíthassam. Nyáron fixen gyújtással együtt indult, így soha nem volt gondom vele.
Már hogy ezt hol kell vizsgálni? olajat a szelepfedélnél öntöd ott mit látsz, ha letekered a beöntő sapkát?
Kiegyenlítőtartálynál lehet valamit látni? Ez mindig érdekelt én még sosem láttam ilyet
akkor úgy kell csinálni, hogy kenesén megvenni nagytételben a lángost 700-ért füreden meg árulni egy pavilonból 1600-ért
Nincs befektetés csak az üzemanyag
Akkor az bizakodásra ad okot. Ahogy írták, valamelyik cső csatlakozásnál meg a vízpumpánál is el tud szivárogni.
De figyeld majd az olajbetöltőnél, ha megjelenik a vizes emulzió (fehér trutyi) akkor azonnal cserélj HF tömítést. Meg lehet úszni a teljes motorgenerált ha szerencséd van.
Elzárkózni elzárkózhatsz Kikerülni nem tudod vagy nem érdemes. Saját tapasztalatból tudom, hogy aki maga árulja az ingatlanját egy ft-al sem fogja olcsóbban odaadni, mint az ingatlanos. Ugyanis nem hülye. Az ingatlanközvetítői díjat maga akarja besöpörni, hisz Ő is a piaci árhoz lövi be a sajátját. Most általánosságban az ingatlanos tokkal-vonoval elkér 4%-ot Ez a mostani árakon mondjuk egy megyeszékhelyen egy szar 30-40 éves lakótelepi lakás 20 milleres árából indulva is 8 kila
Persze azt a vaktyúk is talál alapon ha nem sürgős elnézelődhetsz fél éveket, aztán éppen lehet hozzá szerencséd Olyannal ma már kevésbé fox találkozni, hogy Mariskanéni egy kézzel írott A4-es lapra kiírja ELADÓ. Egyrészt az ingatlanos is megtalálja az ilyen Mariska néniket és beszervezi.
Mondjuk nagyon függ attól is milyen az ingatlan és hol. Most az egyik legnépszerűbb, nagyváros megyeszékhely, használt lakótelepi. Könnyen gyorsan ki lehet adni hoz 5%-ot, amíg a bankok 2-őt. Viszont ez miatt elszaladt nagyon az ára meg az miatt, hogy az újépítésű 600-1000 ezer ft nm -ig magyar ember számára megvásrolhatatlan. Bár a külföldi még veszi mint a cukrot. Aztán vannak olyan ingatlanok amit még most sem tudsz eladni szaré-hugyé sem