ez így bonyolúltnak tűnik
én pl. céllövöldébe lőttem
A bölcsész 1 pálcás volt, az agrármérnök 2 pálcás, az erdész meg 3
A jogászi azért nem lett meg, mert az 4 pálcás lett volna de elfogyott a pénzem skúlóra
a vasútnál majdnem szereztem diplomát, de végül mégsem lett
amikor ilyen 30 ezer felé lehetett a fizetésem, akkor volt 120 ezer a diploma
de olyan hogy az utolsó év full legál, az összes zh diplomamunka minden meglett volna, valamit trükköztek hogy oda mentem utolsó évre vagy valami ilyesmi
szóval megdönthetetlen bizonyítékok lettek volna mindenféle rendszerben benne lettem volna
egy fizetési osztállyal feljebb kerültem volna, de végül nem bánom hogy nem lett diploma mert a vasútnál sem lehet feljebb lépni seggnyalás nélkül (feljebb lépni jó kezdés lett volna a diploma)
egyedül a vezérműszíj visszatétel a szar mert az egyik tengelyen pár bütyök épp nyomna, én ráteszem a szíjat, addig tartom egy krovával aztán egy patentfogóval fixálom utána már nem ugrik le
szelepet nem kell állítani mert hidrotőkés
megkerestem a hengerfej meghúzást:
hengerfej meghúzási nyomaték:25Nm utána 3x60°
csigavonalban középtől kifelé
egyes tömítésgyártók előírhatnak más értéket is de az rajta van a tömítésen
én a 6naposhoz hasonlítom
persze sárban a 6napos verhetetlen, ezt nem is várom el a tkc-tól
de nekem aszfalton se jön be szarul kanyarodik bénán megy stbstb pedig 1.5-2.2 bárig mindent próbáltam
ráadásul zúg mit a picsa
murván meg olyan mint a többi utcai
egy erdélyi kanyar van benne meg párszáz km itthon, de hogy ilyet nem veszek legközelebb az tuti
mászkáltam már full kopott utcaival is murván meg homkban hát kb semmivel sem szarabb mint a tkc
a füves réten az utcai gumi eléggé elvérzett a versenyben de az aszfalton meg visszahozta
ha van terep, bármilyen kicsi akkor én csakis a 6 naposra szavazok, persze aszfalton kopik mint a szar, de azt tudom úgy döntögetni hogy ilyen 0,5-1cm majrécsík van
dobd le a hengerfejet aztán egy szike pengével ha végighúzod a hengerfejet meglátod hogy milyen, ha nincs látható nyoma átégésnek egy új tömítés aztán mehet a buli
ha véleteln szar a hengerfej akkor gépműhely síkolás aztán ismét mehet össze, az az opel olyan egyszerű hogy téveszteni sem bírsz
Szép napot motoros Urak, és hölgyek!! Én ma megtapasztaltam, hogy mi az amikor a fagyálló keveredik olajjal! Mondom megnézem az olajszintet a Opel Astra G CC-ben aztán egyből bszhattam , mert emulzió a tágulási tartályban, a hengerfej belül az olajbeöntőt nézve csupa emulziós szr. és a szerelő akihez vittem el sem vállalta! A másiknál kettő hét múlva lesz esedékes! Most nem tudom, vegyek-e az én szrom helyett egy másikat annyiért amibe a javítás és a műszaki kerül vagy szrjam le az egészet és inkább vegyek még egy ilyen szrt, annyiért amibe kerül a javítás??!??! De csöppet sem érdekelne ha nem feleségemet, a vénasszonyt kellene cipelnem orvoshoz, gyógyszertárba stb.
Há baszki,én meg azt mondom,hogy nincs jobb többcélú gumi enduróra!
A utcai Yamahán az van s megyek vele tökön paszulyon,betonon meg faszául lehet dönteni.
Nyilván lófasz oldaltartása sincs ,de nem terep cucc!
Ne a krosszokhoz hasonlítsd!!
Ez a Heidenau K60,hihetetlenül jól fog betonon s laza terepen is elmegy ,még esőben is jó
Cserébe valami állatul kopik
Mondjuk én leszartam mert élményben meg nagyon ott volt!!
én pl. céllövöldébe lőttem
A bölcsész 1 pálcás volt, az agrármérnök 2 pálcás, az erdész meg 3
A jogászi azért nem lett meg, mert az 4 pálcás lett volna de elfogyott a pénzem skúlóra
amikor ilyen 30 ezer felé lehetett a fizetésem, akkor volt 120 ezer a diploma
de olyan hogy az utolsó év full legál, az összes zh diplomamunka minden meglett volna, valamit trükköztek hogy oda mentem utolsó évre vagy valami ilyesmi
szóval megdönthetetlen bizonyítékok lettek volna mindenféle rendszerben benne lettem volna
egy fizetési osztállyal feljebb kerültem volna, de végül nem bánom hogy nem lett diploma mert a vasútnál sem lehet feljebb lépni seggnyalás nélkül (feljebb lépni jó kezdés lett volna a diploma)
akkoriban 4.5 millában állt meg a buli 70 ezer volt a fizetésem kb 5.5 évi munkabér
most szerintem kicsit szarabb lenne az arány
szelepet nem kell állítani mert hidrotőkés
hengerfej meghúzási nyomaték:25Nm utána 3x60°
csigavonalban középtől kifelé
egyes tömítésgyártók előírhatnak más értéket is de az rajta van a tömítésen
persze sárban a 6napos verhetetlen, ezt nem is várom el a tkc-tól
de nekem aszfalton se jön be szarul kanyarodik bénán megy stbstb pedig 1.5-2.2 bárig mindent próbáltam
ráadásul zúg mit a picsa
murván meg olyan mint a többi utcai
egy erdélyi kanyar van benne meg párszáz km itthon, de hogy ilyet nem veszek legközelebb az tuti
mászkáltam már full kopott utcaival is murván meg homkban hát kb semmivel sem szarabb mint a tkc
a füves réten az utcai gumi eléggé elvérzett a versenyben de az aszfalton meg visszahozta
ha van terep, bármilyen kicsi akkor én csakis a 6 naposra szavazok, persze aszfalton kopik mint a szar, de azt tudom úgy döntögetni hogy ilyen 0,5-1cm majrécsík van
ha véleteln szar a hengerfej akkor gépműhely síkolás aztán ismét mehet össze, az az opel olyan egyszerű hogy téveszteni sem bírsz
A utcai Yamahán az van s megyek vele tökön paszulyon,betonon meg faszául lehet dönteni.
Nyilván lófasz oldaltartása sincs ,de nem terep cucc!
Ne a krosszokhoz hasonlítsd!!
Cserébe valami állatul kopik
Mondjuk én leszartam mert élményben meg nagyon ott volt!!