Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azé menő ez a sárga gixxer mint a szamárharapás.
http://youtu.be/OeQPJ10I7ro
És ez miért???
Nem volt nálad akkus flex?
Baker engem is megbüntettek, beszoptam egy belvárosi parkolócsapdát. Ha nincs ott asszony megverem a köcsög közterest.
Amugy belefer az 58-as kabátkába, szoval csihadás van, nem froclizzuk más TV-nező izmát. . .
Nem vagyok én sem a szabályokat jogkövetők mintapéldánya, de ilyenem még nem volt. Nem állok be számomra tiltott helyre. A szélvédőt nem kellett volna betalpalni asszem.
gondoltam, hogy csak ennyi a különbség
nézd nem csinált ő semmi különlegeset szimplán szar napja volt. Amikor kijössz akárhonnan is azt látod, hogy ott a bilincs a verdán eleve nem aranyozza be a napod. Azt az a motor a rokkantos helyen éppen ráadásul lófaszt sem zavart mert mindjárt mind a kettő üres volt, ráadásul úgy tette oda,, hogy akár egy autó is símán elfért volna. Aztán a feka városrendész jó pízé le is szedte rólla, még a csávó ott szorongatja kezében a feljelentést. Aztán qrva ideges vagy, mert azt a pénzt éppen bármi másra is el tudtad volna költeni. Gondolkozo,l vagdalkozól az agyadban, közben egy figyelmetlen nő kihajt eléd te meg elbambulod azt még le is koccolod
ekkor már szét b.sz az ideg aztán egy teljesen kikelve magadból bég be3 is b.szod a nyanya szélvédőjét, persze nagyjából ezt már két másodperc múlva bánod
Hidd el tudom miről beszélek
Teves, nekem tobb a szor a pocakomon.
Megérdemli ha megb@sszák és egy hétig g....t fosik!
Azt mondod azért jó az ilyen, mert bárhová lehet pinát hajtogatni?
tudod, hogy ez zotya
Hogy szerezted meg a fotómat?
Hát azért ha tényleg gyorshajt, akkor nem a motorháztetőn áll meg.
Bár aztán lehet igazad. Fáradt vagyok és leszarom ha lecsukják
én a rönőval símán úgy jártam csak,hogy lyukas volt a hűtő
Amikor megvettük figyelgettem,hogy eszegeti a vizet. Havonta utánnatöltögettem, csak kb. szartam rá Az ilyen nyári dög melegekben jól megpakolva egy rublikát emelkedet a hűtővíz. na kb. így jártunk vele 5 évig Aztán valamelyik olajcserén vagy min véletlen eszembe jutott ez a dolog azt említettem a szerelőnek, hogy ugyan nézz már rá mitől tűnhet el a víz. Valami nagynyomással megnyomta azt úgy dőlt kifelé a hűtőből a víz, mintha a kerti csapot nyitottam volna meg
Egyébként meg használat közben nem látszott se csurgás, se csöpögés. Lehet neked is szimplán csak lyukas a hűtőd
Nézd meg az olajsapkát. Ha van rajta fehér trutyi, akkor nyomja a vizet az olajba. Akkor garantáltan HF.
Pedig azt hinné az ember hogy ha lucskos mint a harmatos lucerna mező akkor szinte kárt se tudnál az ilyenben tenni, inkább magadra kell vigyázzni nehogy belecsúsz a gödörbe, mert akkor ott döglesz meg.
nekem volt egy hölgy ismerősöm aki némileg túlsúlyos volt, mivel még fiatal volt nem az a lógó hájas hanem az a keményebb "húsú" kivitel, de amúgy tényleg sportos volt ha lehet ezt mondani lovagolt biciklizett stbstb de a szűk 160 centijéhez lehetett minimum 80 kiló
na kérem az olyan szűk volt hogy nekem elég kicsike a ceruza de annak is ki kellett nyomkodni a fejéből a vért mert különben nem lehetett beletuszkolni
az azért szorított kint is és bent is azóta se találkoztam ilyennel.......mondjuk ott a 2 perces szex inkább 2 másodperc volt
Nézd , ha csak az alapigazságot vesszük: hogy a nő: a pina körül a dísz, akkor mindjárt nem is olyan szörnyű a helyzet
Legfeljebb itt nem olyan szép a díszítés De a lényeg valahol ott rejtőzik a háj alatt
Szerintem próbáld ki
Most ettem. Elszállt a szerelem egyből.
na tessék előbb még fel vagy ajzva, most meg kihátrálnál
Igazán nem értelek
Hályas nem kell mert lekoppan a futomű.
Annyi kaját nem tud belém hordani hogy kompenzálja.
kép elmaradt mert nem fért bele a terjedelembe egy hozzászólásba, de tessék
Baszod killer te nagyon rá vagy kattanva erre kb. egy hónapja ide is irkált ilyeneket csak nekünk mellékelt egy egész alakos fotót is hozzá
Tessék vigyed, egészségedre Aztán majd sex helyett egy állbavágást kapsz tőle amikor a gizda gixer feltöri a termetes fingóját Azon a szaron elől is kényelmetlen ülni nemhogy hátul Mondjuk, ha nem veszed fel a bukót legalább a füleidbe tud kapaszkodni
Régebben így szólt beszállok a tankba akkor hova fér a benya?
,,motorozni,, szót cseréljük ki ,,dugni,, szóra.
Már is értelmesebb mondatokat kapunk.