Ilyenkor GO Ausztria,hegyek,fenn 2000 méter felett ég annyira meleg sincs.
Neked inkább utánfutóval vagy kisbusszal ajánlanám.
A nyaralót meg add ki had dőljön a lé az újgazdagoktól.
Kerüld Füredet, a legdrágább város az egész tavon, Siófok semmi hozzá képest. Igazi újgazdag "fancy-menci" hely lett...
Ha szeretnél egy normálisat nyaralni, akkor B.lelle-B.berény között a déli part alsó részét ajánlom, olyan, mintha a 90-es évekbe csöppennél, picit megáll az idő és értelmesebb árak is vannak.
De ajánlom még B.szemes és B.szárszó környékét is.
Tegnap egy ismerőssel meló után kimentünk hajókázni, kikötöttünk csak úgy valahol, sör-lángos, aztán még lődörögtünk 1-2 km-re bent a vízen, szélcsend, több km-es tükörvíz, dumáltunk egy másik vitorlás hajó emberkéivel, egyszerűen elcsaptuk a délutánt a mini tengeren.
Na, ez hiányozna.
A medencés víz engem sajnos nem vonz, jobban szeretem a nagy folyókat és tavakat.
Lehet, de Lalinak kell a balaton így ha el akarsz neki adni házat akkor oda kell vinni a nagy tavat. Voltunk ott 2 éve pár napot valamelyik hotelben, szép hely.
Az egész ország egy nagy apartman telep lenne, a horvátoknak is bejött a kurva hosszú tengerpart, nekünk is bejönne talán, még saját vízi szörnyünk is lehetne.
A csekket jól tedd el mert meg várható az újabb szopatás
Engem egyszer kb 15 éve Siklóson büntettek meg egy félreértelmezhető helyen (a többsége szopatás ilyeneken történik ) lett csekk 1400ft
Be is fizettünk kb abban az órában
Aztán kb 2 év múlva vagy több jött a felszólítás hogy a nyilvántartásunk szerint nem fizettem be
Szerencsere a csekk meg a kesztyűtartóban volt lemásoltam a felszólítással együtt aztán ment a levél hogy ne a seggüket vakarásszák hanem a nyilvántartást vezessék rendesen
Görény banda, tuti megnézték ki a vidéki turista aztán azoknak kiszórták a felszólítást hátha nincs már meg a csekk mert valami 8 ezerről jött a csekk
530 van az ignácban gázzal és használjuk a fene tudja meddig, az is kibír ennyit csak nem szabad vele foglalkozni, ami épp tönkremegy azt megcsinálni a többit békén hagyni.
Üdv urak!
Tanács kéne milyen gumit vegyek FMX650-re.
Munkába járok vele ami 20km, ebből 5km murvás út, másik gyakori útvonal az asszonyhoz 14km, fele aszfalt fele murvás/földes erdei út.
Ezen kívül egy-egy kisebb karika aszfalton.
Most kopott, öreg aszfaltra való gumi van rajta, úgy érzem nem jelent gondot ezzel sem a "terep" szakasz.
Ezzel szemezek csak nem tudom mennyire jó ez aszfalton?
https://auto.jofogas.hu/zala/Honda_fmx_650_enduro_szett_92474863.htm
Neked inkább utánfutóval vagy kisbusszal ajánlanám.
A nyaralót meg add ki had dőljön a lé az újgazdagoktól.