Annak lehet igaza aki szivárgásra gondolt, több járművemnél volt ilyesmi, hidegen nem csöpög, semmi látható jel nincs melegen nyomás alatt meg elszór egy kicsit, hűtő, csövek csatlakozása esetleg a blokknál kirohadt a fagydugó (nekem 3X volt ez), ha hengerfejes akkor a nyomás is sokkal magasabb, melegen a vízcsövek majd szétdurrannak persze ez is lehet mert a magasabb nyomás miatt szép lassan kinyomja a tágulásiból, hűtőt nem nagy kunszt kivenni és meg kéne nyomatni hűtősnél viszont javíttatni nem érdemes mert majd annyiba kerül mint egy új, az ignácba 10000 körül vettem újat.
Én drukkolok neked, de a te leveled lehet csak ebben a hónapban a 125.
Megjósolom - és ne így legyen - le fogják szarni.
Jobban jársz, ha a pennádat vitriolba mártod, és a lesajnáló válasz megérkezése után, már ha egyáltalán kapsz, megírod nekik, hogy mit gondolsz az anyjukról-a feleségükről és a gyerekükről.
na közben fürödtem egyet, meg lett a levél is na hát az nem rövid, ha akarod elolvasod tanúlságos(főleg nekem) Persze nem venném a szívemre, ha ez miatt két cseszna összeütközne az iskolakörön
Ja, és én nem írtam alá semmit, szóval fog menni a fellebezés nekik "a kurvaanyád köcsög geci, kegyeskedjen elengedni a büntetést, mert nem volt tábla "
Hát isten lássa lelkem heti kétszer biztos mennem kell pestre pedíg útálom de csak a közlekedés miatt (ma is voltam de kivételesen nem volt vészes mert az m5-öt csak egy km-erre kellett elhagynom)
Ezen a szép márciusi napon is mennem kellett, legaláb 4 helyre Ebből egy saját célű volt óbudára mentem lámpaszigetekért. Itthon ilyenkor szépen kitervezem a góglemepszen az utat, hogy,hogy logikus, aztán usgyí. Nagyjából az időm is ki van számolva ráadásul nagyjából időre is haza kellett érni
Nem gyönge napnak néztem elébe ferencváros aztán mátyásföld, majd óbuda és még budaörsre is menni kellett. Szépen megy flottúl minden azt amikor a saját maszeki dolgomat intézném óbudán csak egy dolgot hagytam ki a számítássból, hogy szerdai nap az a kib.szott üzlet csak 11-től van nyitva. (nem olvasgattam a honlapjukat, itt hülye vidéken ha eladni akarunk mi nyitva vagyunk hétköznap egész nap )
Ez egy lakótelep aljában lévő üzlet, bemutatóterem. Megállok, kiszálok az autóból látom, hogy zárva még fél óra a nyitásig. na elkezdtem a navit nyomkodni, most mi tévő legyek. itt b.sszak el egy fél órát vagy menjek.b.őrsre onnan megint kereztbe kasul budán vissza ezekért a sz.rokért
Én útálok várni és amellett döntöttem, hogy a 3-as felrakóra visszatérek, irány a 4-es (rosszúl tettem)
Nagyjából 4 órával később érkeztem vissza Elég jól elkezdett esni az eső, keresgélek parkolóhelyet, még meg is voltam lepődve, hogy fél 11 egykor volt egy csomó, most meg egy sincs Hát hihetetlen mázlival pontosan a bolt előtt találtam egy db szabad parkolóhelyet (persze erre a mázlira még visszatérünk ) Még fel is villanyozódtam, jobbról balról kisteherautó szélesített parkolójel felfestve mondom fasza rakodási terület ez kell nekem
Hozzá kell tennem idegen helyen parkolok, mindíg, próbálok meggyőződni róla, hogy van-e fizető övezet. Itt sehol tábla, sehol autómata pont fasza
kb. 10 percet lehettem bent Jövök kifelé azt nézem, hogy valami piros izé éktelenkedik az autóm kerekén Nem vagyok egy Einstein csak valahogy volt egy megérzésem, hogy valami itt nem lesz rendben Közelebb érek az autómhoz látom ám vagy 10 piros ilyen matricával teliaggatva, nagy telefonszámmal rajta.
letépek egyet beülök az autóba mert igen jól esik az eső. Elkezdem olvasgatni azt rajta van, hiogy 11,500 ft. Mondom, hogy sz.pjatok le Hát ha haza akarok menni mondom kifizetem ezt a zsét azt kőccsék patikára Hívom a megadott számot egy kedves fiatalember veszi fel azt kérdezem tőle, hogy miért bilincselték meg az autómat? Azt mondja, hogy mert díjfizető övezetben díjfizetés nélkül ráadásul kiemelkedően szabályszegő módon rokkant parkolóban álltam meg Hát kértem magyarázza már el ez mitől fizető ez a parkoló meg mitől rokkant. Aztán mondta lát engem mert pont ott a térfigyelő kamera, száljak ki sétáljak egy hat-nyolc métert ott fogok jó magasan látni egy rokkantos táblát Mondom neki de hát utburkolati jel nincs felfestve Azt mondja az a kresz szerint nem kötelező, higyem el neki Ő tudja a szabályokat és jobban járnék ha még most hívná a köztereseket amíg a közelben vannak, hogy hamarabb szabaduljak Mondom ez a 11,500 ez akkor a bünti ugye? Azt mondja nem az csak a kerék bilincs le föl a bünti az egy 50-es lesz pluszban Hát meg állt bennem az ütő Kihívta a két balfaszt levették a bilincst kifizettem nekik a 11 ezret meg adtak egy csekket 50-ről, meg mondták, hogy itt meg itt kell aláírni, hogy az autó nem sérült meg az eljárás során. Persze otthon mikor olvasgattam a cetliket ott az volt rajta, ha ezt aláírom akkor minden nemű feljelentéstől, eltekintek ezen eset kapcsán Szakadó esőben apró betüket olvasgatni nem volt életszerű
Tudtam, hogy nem érek el vele lófaszt se de én azél ha feljelentést nem is tehettem, panaszt írtam a közterület felügyeletnek, meg ugyanazt elküldtem a III kerületi polgálmesternek. Tudtam, hogy néhány ügyintéző lányka fogja iktatni az egészet meg visszaküldeni valami sablon maszlagot de úgy voltam vele, hogy a 61500 ft-ért legalább valaki csináljon valamit ha már így kibasztak velem ha megtalálom a levelet beteszem esetleg ha érdekel itt-ott lehet rajta szórakozni, hogy rohadnának meg
Azok szeretik szopatni a polgárt. Náluk nincs nagyobb buzi...talán zugló még versenyben van.
Megjósolom - és ne így legyen - le fogják szarni.
Jobban jársz, ha a pennádat vitriolba mártod, és a lesajnáló válasz megérkezése után, már ha egyáltalán kapsz, megírod nekik, hogy mit gondolsz az anyjukról-a feleségükről és a gyerekükről.
Csak én nem roki helyre, hanem a polgármester helyére álltam be
Persze ez ugyan úgy nem derült ki.
Ezen a szép márciusi napon is mennem kellett, legaláb 4 helyre
Nem gyönge napnak néztem elébe
Ez egy lakótelep aljában lévő üzlet, bemutatóterem. Megállok, kiszálok az autóból látom, hogy zárva még fél óra a nyitásig. na elkezdtem a navit nyomkodni, most mi tévő legyek. itt b.sszak el egy fél órát vagy menjek.b.őrsre onnan megint kereztbe kasul budán vissza ezekért a sz.rokért
Én útálok várni és amellett döntöttem, hogy a 3-as felrakóra visszatérek,
Nagyjából 4 órával később érkeztem vissza
Hozzá kell tennem idegen helyen parkolok, mindíg, próbálok meggyőződni róla, hogy van-e fizető övezet. Itt sehol tábla, sehol autómata pont fasza
kb. 10 percet lehettem bent
letépek egyet beülök az autóba mert igen jól esik az eső. Elkezdem olvasgatni azt rajta van, hiogy 11,500 ft. Mondom, hogy sz.pjatok le
Tudtam, hogy nem érek el vele lófaszt se de én azél ha feljelentést nem is tehettem, panaszt írtam a közterület felügyeletnek, meg ugyanazt elküldtem a III kerületi polgálmesternek. Tudtam, hogy néhány ügyintéző lányka fogja iktatni az egészet meg visszaküldeni valami sablon maszlagot de úgy voltam vele, hogy a 61500 ft-ért legalább valaki csináljon valamit ha már így kibasztak velem