Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A fendszámtartó kegyetlenronda,amugy nem rossz,a donor rusnya,ez jol nez ki.4 milla,egy csupasz szuszka.......wazze. .
http://youtu.be/tv9FIsdIZIM
A benzines-villanyos hármas BMW számoltuk régebben 200 ezer alatt visszajön a különbözet az üzemanyagon
Igen, világítás és sütés. Tehát ha veszek villanyautót akkor hány év alatt jövök ki nullára ha belevesszük az autó árát amennyivel drágább mint egy hasonló benyás?
Kihagytál egy mellékkörülményt: ahhoz hogy ezt a temérdek pénzt megspórolja, előbb venni kellene egy villanyautót is, szerintem azt sem adják ingyen...
fuuuu baszki 127456 db bébifoka megmentese utan mar nem szamolta mennyi a mai adag.
Másik hogy vélhetően csak a világítás megy villanyról nektek.
De villannyal mindent ki lehet váltani, akkor meg egy nagyobb rendszerrel, nem csak a villanyszámlát, de a gáz, benzin, fűtés számlát is kiválthatod ha nagyon akarod.

Pl. 1 millás napelemes rendszer már elegendő villanyt termel egy villanyautóhoz hogy évi 30ezer km-et megtegyél. Vagyis egy átlagos benzines autó üzemanyagköltségét nézve 2év alatt térül meg.
Itt lesz, csak az állaga lesz kissé más!
Ott vétetted el a számolást hogy 2 millás rendszer a 280ezres számlát váltja ki.
Neked az 1millás rendszer is elég lenne, ami valóban nem olyan gyorsan térül meg. Csak 8év alatt, mert az inverter nem olcsóbb sokkal a kisebb méretű sem.
De bőven sütögethetnéd a pecsenyédet a megadott időn belül.
MOST IS EZ LESZ, AKI NEM BÍRJA AZ SZOPNI FOG! Itt meg éppen záporeső van, de most hagyom hadd essen!!
ÜGYESEN MEGMUTATOD NEKIK HOGY KELL NAGYON MEGSZÍVNI!!??
Bogyó évi 54-et én kb évi 140000-et fizetek villanyra, nekem tisztán hány év múlva térülne meg egy kb 2 millás napelem beruházás ha nem romlik el közben semmi a napelemes rendszerben? A családban max. 70 éves korig éltek az ősök, nekem addig 14 van hátra így nagy eséllyel pont nem sikerülne az első ingyen kw-al kisütött rántott húst megenni.
ott is az volt a hiba hogy túl gyors volt a környezeti változás és nem bírták ki
mondjuk az fura hogy a gyík kibírta, meg még pár korabeli jószág....
Szívócső diagnosztikai műszer nálam rendelhető, átvehető, igény esetén a használatát is megmutatom. Keressetek bizalommal! ÁR:88 900 Ft.

Csak nálam ennyi az ára.
Van aki olyan nagy szakember, tudós, tudatos, hogy még ő akkor is itt lesz
A dinók millió évekig voltak a Föld "urai" és hogy eltűntek??!Ki tudja mi lesz 1millió, vagy 5-10 millió év múlva!?
Szerintem szkanderen van a gép, a mérnökúr megkérte asszonyát pówerkodjon egy kép erejéig.
Szerintem ez atbaszás
Ha férfi lenne rajta meg esetleg. A nők akkoriban elég sok mindent nem csinálhattak
Amikor azt hiszed, mekkorát fejlődtünk (villanyrobogó 1916-ból):
Veszem észre.
Én ezt meg tudom tenni.
És megteszem, mert nem rinyálok azon hogy "5 év múlva majd jól megadóztatják" (nem fogják, mert fizikai lehetetlenség, ilyet csak az mond aki nagyon nincs képben)
Azon sem rinyálok hogy szegény afrikaiak éheznek és nekik nem futja erre. Leszarom. Nekem futja.
Elsődlegesen nekem jó. Ezért csinálom. Mellékesen meg a világnak is jobb lesz egy kicsivel. De ha ez utóbbit kifogásolod akkor felgyújthatom a helyi erdőt. Ha az előbbit, azt meg leszarom, nem érdekelnek az irigykedők
Ha igaz ez az evolúciós téma akkor újra lehet kezdeni
Néhány egysejtű csak túléli a dolgot
Van aki imad tapicskolni benne
Hülye vagy.
Megsütött a nap?
Olvastam pár dolgot hogy mit lehetne tenni de azt senki nem tudja megtenni