Hagyjuk ezeket a végleteket!
Ha te ilyen okosan, megfontoltan motorozol, mint ahogy folyamatosan írogatod, akkor mit döntögeted padkától felezőig?
De nem is akarom megérteni
"..aki sportmotort vagy csak egy fürgébb túragépet vesz az nem azért teszi, hogy simogassa hanem, hogy használja..."
Érdekes, amikor a HaHu-ra felkerül a megunt roncs, addigra mindegyik megkímélt, nemdohányzó, 30 ezer km-es példány lesz, gondosan szervizelve (értsd: amíg nálam volt, legalább egyszer cseréltem benne olajat...)
Most pl, egy viszonylag átlagos vidéki útról van szó, nem túl széles, kettős záróvonallal, jobbra kanyarodik, és még emelkedik is eléggé meredeken! És az még hagyján, ha motoros jön szembe , de mikor a köcsög széles terepjárójával, én meg már a padkán vagyok majdnem! Mert mindenki mehet felőlem amennyivel akar, akkor is, ha már esze nincs hozzá, de én már fektettem egyenesbe hullákat , hogy majd beférjenek a koporsóba! De a gondolkodás menet közben senkinek nincs megtiltva! Bár vannak akiken ez nem látszik.
Kresz betartása mindenkire vonatkozik
Jobbratartási kötelezettséget is be kell tartani, és ha egy felelőtlen motoros átlépi a felezővonalat, akkor a szabályosan közlekedőnek akkor sem eshet baja.
Ne simogassa B+!! De ne is jöjjön velem szemben a dupla záróvonalat átlépve!! Mert felőlem mindenki olyan hülye lehet amennyit csak bír! De engem hagyjon ki belőle!!!
Ok, érthető pusztán azért írtam le mindezt mert az utóbbi időben egyre többször írod amit írsz, hogy minek "sietni", minek a motort nyúzni meg ilyenek én meg leírtam, hogy miért kell azt csinálni amit Te nem csinálsz, mert másnak az az öröm és nem az amit Te képviselsz sőt úgy érzem, hogy aki sportmotort vagy csak egy fürgébb túragépet vesz az nem azért teszi, hogy simogassa hanem, hogy használja, tehát nekem nincs azzal bajom ahogy Te közlekedsz (kivéve ha engem tartasz fel ) csak meg kell értened, hogy nem mindenki gondolkodik úgy ahogy Te.
Ellentétben Veled én szeretek motorozni! Ezt a motoromat , sokáig szeretném még használni a műszaki tűréshatárokon belül, és a KRESZ által megszabott keretektől nem nagyon eltérve! Aztán, hogy Te mit csinálsz az már a Te dolgod! És még ha Neked tetszik is a tiltásig forgatott motor nekem megfelel a saját tempóm. Csak amikor én megyek a faluban 60 körül akkor az észkombájn motoros elhúz mellettem +50-el, mert ""siet"" valahova???!! Mit tesz, ha kiugrik egy kutya a motorja elé! Csak én viszont nem akarok senkit öregotthonba küldeni . Ennyi!
Nem, nem szeretnék olyasféle "öreg" lenni amilyen Te főleg nem hasonlóan "okosodni", nem vagyok sokkal fiatalabb sajnos, de a szórakozás az szórakozás és nem görcsölés a túlélésen, nyilván nem vagyok öngyilkos és tönkre sem akarom vágni a gépeimet, de vazz, ha állandóan csak ezeken görcsölök akkor jobb ha eladom mindenemet és bevonulok egy otthonba.
Nem baj, majd idősödsz és okosodsz, akkor másképpen fogsz vélekedni! Nekem azért van a motor mert oda akarok érni valahová és majd vissza is jönni onnan!
Hmmm, én úgy gondolom, hogy motort itt a többség azért vesz, hogy élvezze amit nyújtani tud, én pl. hiába nem vagyok nagy spíler, de attól még azt szeretem ha dübörög vagy visít attól függ milyen motor és azt is szeretem ahogy tol-húz és tilt, persze nem örülnék ha beállna a motor, de ha épp használom akkor pont leszarom mert az élmény amit ad akkor és ott sokkal többet ér nekem mint azt nézni, hogy meddig bírja, ma már nem közlekedési eszköz mint 30-évvel ezelőtt hanem szórakozás és nekem nem szórakozás ha csak vigyázva lépésben használom. Ha a gép olyan, hogy forog 20000-et akkor lehetőleg ki is próbálom annyiszor ahányszor csak tudom, a csopperes létet meg ne keverjük az élmény motorozással, annak is van feeling-je, de az távolról sem az amit egy miénkhez hasonló gép adni tud, öregszem rendesen jobban mint szeretnék, de hogy újra lett egy sv1000 hát megint csak az öröm a köbön amíg megy ha meg szétesik csinálok vele valamit, de amíg megy nagggyon leszarom.....
Nekem az a véleményem, hogy 14-16 000-nel forgó főtengely 230/másodperc , (tehát amíg rendes beszédtempóval kimondod, hogy :huszonegy)ezalatt fordul kettőszázharminc kettőszáz-ötvenet), gondolom ez az oka, hogy a "csopperes-ek" a kéthengeres "V" motort szeretik, annak van nyomatéka, miközben nem visít szegény! Mert az még rendben van, hogy a sugárhajtómű 30 000-körül forog, de az nem motorkerékpárt hajt! Megnéznék egy ilyen motort 8-12év használat után!
Én azt mondom hogy a reklám rendben van a mérték a nem mindegy
Pl a Discovery saját magát reklámozza reggeltől estig ez dühítő
Mert ha pl valami terméket az érthető hiszen kell a pénz és ha nem 10 percenként 5 perc a reklám akkor nincs is vele baj
Pl ha egy film egyszer meg van szakítva 2-3 percre az szerintem még jó is mert el lehet menni hugyálni
Én nagyon utálom a reklámokat! Ha meg kell vennem valamit, és még pénzem is van rá, akkor majd megkeresem! Az viszont roppant tud dühíteni mikor mindent tolnak a pofámba, ha kell, ha nem! Persze tudom, akik ezért kapják a pénzüket azok igyekeznek! Pedig helyette alkotó munkát is végezhetnének! És akkor senki nem emlegetné állandóan az édesanyjuk fiatalkori huncutságait!!
Föld alá kell tenni a tartályt
Ház építésekor felújításakor kivitelezhető
Nekem a szerelő aknába elférne egész nagy tartály
Kb 4x1,2x1,7 méter ami mélyíthető szinte bármeddig nyáron 3 méterig nincs talajvíz
Most már csak a királyi TV (mármint a BBC nature) aminek nézhető a műsora, mert nincs teli nyomva reklámmal. Viszont kezd ott is unalmas lenni az időjárási katasztrófás sorozatuk.
Régen imádtam a Discovery csatornát 15+ éve reggeltől estig az ment amikor otthon voltam
Aztán fokozatosan el lett baszva lehet vagy 5 éve hogy nem láttam belőle semmit
Talán az aranyláz akaszkában amit utoljára láttam
Hajdanán nem is volt reklám műsor közben csak a végén
Meg furcsállta is hogy miért vannak kis cafat műsorok a 2 hosszabb műsor között
Mert itt minden epizód 40 perc a többi reklám és mivel nem volt benne 4x reklám így fennmaradt egy csomó idő
Ja hogy ez valami új. Elsőre nem lapoztam tovább, a marketing szövegnél abbahagytam az olvasást.
Vanádium helyett van bróm-al is ilyen folyadék akku. Elvileg házilag is kivitelezhető.
Azt is régóta fejlesztik, gondolom ez a vanádium jobb cucc, mert most ez a sláger. (szak oldalakon azért ismert már pár éve)
Az hogy mennyire örök élet, nem tudom, de elvileg rohadt olcsó. A brómost akartam már csinálni, de mivel ipari alapanyag, köbméter alatt nem tudtam volna venni, pedig az is olcsó lett volna, csak hova tegyek két 4db köbméteres tartályt ?
Házi energiatárolónak nem hülyeség. A tartály méretétől függ csak a kapacitás, viszont nagyon vacak az energia sűrűsége. (ami nem olyan nagy baj)
Szóval ennek van jövője, de ahogy Kawa70 is írta, nem nagyon van piacra érett változata. Ez az első amit te linkeltél.
Én a csillagászati, és természet filmeket szeretem.
Arra tudok jót aludni
Viszont ezek a rohadékok azt csinálják, hogy elkezdik lehalkítani fokozatosan, az ember utána állítja, mert azért a szöveget is érteni szeretném abban az 5pecben amíg elalszok, aztán mire pont elaludnék berobban full hangerővel a reklám.
Pedig van valami törvény hogy ezt nem csinálhatják, de valahogy kijátszották már.
Csak tudnám miért jó ez nekik, mert akárhogy is az első reakcióm az hogy "a kurva anyátokat" és vagy elkapcsolok, vagy át a torrent TV-re.
Ha nem 5percenként szakítanák meg reklámmal és ne úgy hogy kiessek az ágyból észre sem venném hogy reklám van és lehet meg is nézném véletlenül.
Na meg amikor jó csajokkal idilli képekkel, kellemes zenével van valami sör, autó, dezodor reklám azzal nincs is bajom, de jön az a kis zöld takony a kicseszett irritáló hangján ami valami alzát reklémoz, de már a szót is tiltottam a google keresőjében, annyira megutáltam, nem hogy ott vásároljak bármit is.
Szóval a mai reklámosok egyszerűen ostobák. Ellenkező hatást váltja ki a reklám belőlem.
És van TV előfizetésem, de filózok már egy ideje hogy le kéne mondani, mert kizárólag reklámot adnak, amit nagy ritkán megszakítanak valami műsorral. Ennek így semmi értelme.
TV műsort megnézem, ha találok valami jó műsort kapásból tölthetem le.
Ha nagyon fizetni akarok akkor még mindig ott a HBO GO, na azon elgondolkodtam, mert a mostani előfizetésből kifutná kényelmesen, nem kell hozzá kábelTV csak net, és az ér is valamit, és még sem éheznek miattam a hollywoodi sztárok
Ha te ilyen okosan, megfontoltan motorozol, mint ahogy folyamatosan írogatod, akkor mit döntögeted padkától felezőig?
De nem is akarom megérteni
Érdekes, amikor a HaHu-ra felkerül a megunt roncs, addigra mindegyik megkímélt, nemdohányzó, 30 ezer km-es példány lesz, gondosan szervizelve (értsd: amíg nálam volt, legalább egyszer cseréltem benne olajat...)
Jobbratartási kötelezettséget is be kell tartani, és ha egy felelőtlen motoros átlépi a felezővonalat, akkor a szabályosan közlekedőnek akkor sem eshet baja.
12600 nal ad le max powert,12000 korul max nyomatekot.
14-15e tol jobban felesleges kuldeni.
Nem semmi a pali.
http://youtu.be/c5b8MivTOxE
Pl a Discovery saját magát reklámozza reggeltől estig ez dühítő
Mert ha pl valami terméket az érthető hiszen kell a pénz és ha nem 10 percenként 5 perc a reklám akkor nincs is vele baj
Pl ha egy film egyszer meg van szakítva 2-3 percre az szerintem még jó is mert el lehet menni hugyálni
Ház építésekor felújításakor kivitelezhető
Nekem a szerelő aknába elférne egész nagy tartály
Kb 4x1,2x1,7 méter ami mélyíthető szinte bármeddig nyáron 3 méterig nincs talajvíz
Aztán fokozatosan el lett baszva lehet vagy 5 éve hogy nem láttam belőle semmit
Talán az aranyláz akaszkában amit utoljára láttam
Hajdanán nem is volt reklám műsor közben csak a végén
Meg furcsállta is hogy miért vannak kis cafat műsorok a 2 hosszabb műsor között
Mert itt minden epizód 40 perc a többi reklám és mivel nem volt benne 4x reklám így fennmaradt egy csomó idő
Vanádium helyett van bróm-al is ilyen folyadék akku. Elvileg házilag is kivitelezhető.
Azt is régóta fejlesztik, gondolom ez a vanádium jobb cucc, mert most ez a sláger. (szak oldalakon azért ismert már pár éve)
Az hogy mennyire örök élet, nem tudom, de elvileg rohadt olcsó. A brómost akartam már csinálni, de mivel ipari alapanyag, köbméter alatt nem tudtam volna venni, pedig az is olcsó lett volna, csak hova tegyek két 4db köbméteres tartályt ?
Házi energiatárolónak nem hülyeség. A tartály méretétől függ csak a kapacitás, viszont nagyon vacak az energia sűrűsége. (ami nem olyan nagy baj)
Szóval ennek van jövője, de ahogy Kawa70 is írta, nem nagyon van piacra érett változata. Ez az első amit te linkeltél.
Csak túlélte ha meg nem a homok minden szart elszív
Meg idén összehozok egy másik csövet
Arra tudok jót aludni
Viszont ezek a rohadékok azt csinálják, hogy elkezdik lehalkítani fokozatosan, az ember utána állítja, mert azért a szöveget is érteni szeretném abban az 5pecben amíg elalszok, aztán mire pont elaludnék berobban full hangerővel a reklám.
Pedig van valami törvény hogy ezt nem csinálhatják, de valahogy kijátszották már.
Csak tudnám miért jó ez nekik, mert akárhogy is az első reakcióm az hogy "a kurva anyátokat" és vagy elkapcsolok, vagy át a torrent TV-re.
Ha nem 5percenként szakítanák meg reklámmal és ne úgy hogy kiessek az ágyból észre sem venném hogy reklám van és lehet meg is nézném véletlenül.
Na meg amikor jó csajokkal idilli képekkel, kellemes zenével van valami sör, autó, dezodor reklám azzal nincs is bajom, de jön az a kis zöld takony a kicseszett irritáló hangján ami valami alzát reklémoz, de már a szót is tiltottam a google keresőjében, annyira megutáltam, nem hogy ott vásároljak bármit is.
Szóval a mai reklámosok egyszerűen ostobák. Ellenkező hatást váltja ki a reklám belőlem.
És van TV előfizetésem, de filózok már egy ideje hogy le kéne mondani, mert kizárólag reklámot adnak, amit nagy ritkán megszakítanak valami műsorral. Ennek így semmi értelme.
TV műsort megnézem, ha találok valami jó műsort kapásból tölthetem le.
Ha nagyon fizetni akarok akkor még mindig ott a HBO GO, na azon elgondolkodtam, mert a mostani előfizetésből kifutná kényelmesen, nem kell hozzá kábelTV csak net, és az ér is valamit, és még sem éheznek miattam a hollywoodi sztárok