Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha legközelebb nem lesz karszalagod, akkor elég Kőbányára utaznod: a Clam szívesen lerendez szerintem!
Akkor meg jó hogy nem jártam utána a dolgoknak
..... a fiúk!
Asszem azér' ingyen leszopnak, de max. naponta kétszer....
Nekem minden ingyen van vazzeg
Pl most is VIP karszalag volt a kezemen pedig azt se tudtam milyen plusz extra jár vele....
Nagyon csövesnek nézték ki a parkban....
És úgy is viselkedtek
... és a motort?
Tuti nem bírnám felemelni.
Bár sáros földúton, mikor csúszik, én már a sajátomat is csak nehezen állítottam fel.
Mennyi a súlya??
Ady Endre: Héja-nász az avaron

Útra kelünk. Megyünk az Őszbe,
Vijjogva, sírva, kergetőzve,
Két lankadt szárnyú héja-madár.
Új rablói vannak a Nyárnak,
Csattognak az új héja-szárnyak,
Dúlnak a csókos ütközetek.
Szállunk a Nyárból, űzve szállunk,
Valahol az Őszben megállunk,
Fölborzolt tollal, szerelmesen.
Ez az utolsó nászunk nékünk:
Egymás husába beletépünk
S lehullunk az őszi avaron.
Egészségükre!!
Szép jó napot motorosok! Allah növessze keményre és hosszúra, és legalább 8 háremhölgyet hozzá ! Badacsonyban süt!!! Hajrá! Már az ebéddel is elkészültem , egy kis picit csípős lecsó tojással füstölt kolbásszal !! Most még volt kedvem a konyhában tevékenykedni!
Hááát ...most hétvégén nagyon sok ember kefélt az avaron az tuti
Két fiatalt láthatott dugni az erdőbe az avaron. Legyintett áhhh csövesek.
Fesztiválozni jársz meg 18 ezres napi belépős szigeten gondolkodol Így munka nélkül ember. Honnan raboltad a pénzt mindjá mén a fekete ótó
Csövesek a Nagyerdőn ? Hmmm...itt lakom 20 éve,de még nem láttam. Ha csak nem a túristákra gondolsz....
Az nem HB megye....
De a többi!!!
Sehogy. Olyan országban kell rászerelni, ahol nem vacakolnak vele, nem kell külön vizsgáztatni a vonóhoroggal a kocsit. Utána meg behozot, regisztrálod és kész is.
Nekem így van vonóhorgom.
Basszus, amcsiknál olyan sok hely van két kocsisor között, hogy egy európai kocsival is simán elmennék, nem hogy motorral
Ja a hátsó futóművet rá merték csavarozni, aķkor ezt is elbírja. Persze függ a vonóhorog kialakítástól is, mert ha csak szimpla szimpla zártszelvény van keresztbe becsavarozva, arra azért nem tennék motort.
Engem inkább az érdekel, hogy lehetne ezt itthon levizsgáztatni
Jónak tűnnek!