Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én sem adnék úgy jogosítványt nagy A-ra, hogy előtte nem volt.
A 2 év 10 ezer is hülyeség, mert ha a fagyizóig járt csak, mint ratyedli, akkor úgyis balfasz marad.
Normális vezetéstechnika tréninget kéne beépíteni a képzésbe, de nem csak a motorosoknak, hanem az autósoknak is, mert ott is vannak csodák.
Az NXR-t? Akkor sztem jah, kuka... legalábbis aszáén , valami 1m--ről esve már sérül a héjszerkezet.
Ki ne dobd! Mehet fel Vaterára!
Vagy alanyi jogon kapjon mindenki jogsit.
Úgyis túlnépesedünk.

Áprpó ma leejtettem a sisakom,dobhatom ki?
Betonra.
Hogy mi a fasznak a sok kategória?! Jársz te az utcán ?!
Azt is eltörölném hogy 24évesen megkaphassa valaki az A kategóriát akkor is ha előtte nem volt jogosítványa. Kötelezővé tenném, hogy mindenkinek végig kelljen járni a lépcsőket de minimum az A2. Sőt még bizonyítani is kellene, hogy igen, motoroztam az A2-vel a 2év alatt legalább 10ezer km-t.
Sokkal sokkal kevesebb balfasz motoros lenne az utakon.
Oktatás meg vizsgának még kb. van értelme. Rutin pálya nem olyan rossz az alap készségek begyakorlására.
Azonban a forgalmi vizsgának semmi értelme, főleg úgy hogy én is már B kategóriás jogsival mentem, és Simsonnal járkáltam elég régóta, tehát a forgalmi helyzetekre régen nem az oktatás készített fel. Az oktatás csak arra készített fel hogyan feleljek meg a szőröző vizsgabiztosoknak
Így van a gyakorlás a lényeg. Akár könyvből is jó, csak lényeg hogy gyakorolj nagyon sokat és képezd magad.
Bár azért a tréningek előnye ha van egy tréner az ki tudja javítani a hibáidat, gyorsabban fejlődsz, nem rögzül a hülyeség. Legalább is a normális helyeken. A tömegtréningek ahol ez nincs tényleg nem ér többet mintha egyedül mennél ki, de azért ott is ki szokták szúrni ha valamit rosszul csinálsz, illetve lehet kérdezni ha nem tudod hogy kéne.
Én nagyon nem értem, hogy minek az oktatás, meg vizsga. Persze kell a pénz. De abszolút semmit sem ér.
Mondják, hogy menjen el egy vezetéstechnikai tréningre az ember, de ott sincsen annyi idő legtöbbször, hogy külön-külön foglalkozzanak az emberrel.
Szerintem a legtöbbet a Motojitsu meg az McRider videói érnek, aztán kimenni gyakorolni az alapján.
Basszák meg, ha nem tudnak oktatáshoz motort adni, akkor ne válogassanak ennyit
Mintha kurvára nem lenne mindegy az a pár lóerő eltérés. Mire a hátsó kerékre ér, úgy is elveszik a többlet

Eleve mi a f...nak ez a sok kategória.
SMKP, A1, A bőven elég volt.
Volt aki 250-es ETZ-vel csinálta a korlátlant, azt nem tök mindegy? Megtanult motorozni.
Szerintem a 400-as Kawa amivel én vizsgáztam is gyengébb volt mint most a korlátlan feltétele. Tök felesleges ez a túlszabályozás, nem az oktatáson tanul meg senki motorozni.
Csak pofázik az kan guru , aki clam es leszopott 150 hajléktalant! Ratyedli semmi halmaz csökevény pech.
Csak pofázik az öhöm, aki clam es leszopott 150 hajléktalant! Ratyedli semmi halmaz csökevény pech.
Csak pofázik az kan guru , aki clam es leszopott 150 hajléktalant! Ratyedli semmi halmaz csökevény pech.
Csak pofázik az öhöm, aki clam es leszopott 150 hajléktalant! Ratyedli semmi halmaz csökevény pech.
Persze, mert még a zsellérképzőből is is kibasztak mikor rajöttek hogy élvezetből szopsz hajléktalanokat kőbányán.
Terepre is csak a GSX-R!
Gixxxer! 3 x!
De...
Gixer!
Csak pofázik a KAN GURU! Ratyedli semmi halmaz csökevény pech.
Kurvára irritál a parasztozás!
https://totalbike.hu/hirek/2019/07/22/gyalazatosan_teljesitenek_a_toresteszteken_a_hamis_sisakok/?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link
Kizárt.