Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vergődik farok utánfutó kettő! Na de ennyi idő szekrényben szopatás után ne várjunk tőle sokat.
Akkora bszott felhő jött ide Tapolca-Badacsony fölé,, hogy elmossa a hegyet, ha ez nekiindul!
"beszarik az ablaktörlő motor," ??!! Csak nem Kínában csinálták??
na akkor olyan köll mostmár
A 140-es Mercit is megvezeted 5-700e forintért, de ha beszarik az ablaktörlő motor, akkor van kompletten mechanikával közel 500K-ért
Ezeket (és a régi kor nagy kocsijait) már egy ideje meglehet venni 1.5M belül, mindenfélét.
Nem megvenni a kihívás, hanem fenntartani!
hát nem tudom
kicsit kibasznám magam ledobnék 30 kiló zsírt aztán így 50 körül is lehetne egy ilyen autóval hódítani
fura lovak vannak ám a bmw kocsiban mert ahogy tolod a gázt úgy csúszik le a lányok bugyija
bár nekem inkább a nagy böszme usákos kocsik jönnek be de villogni tuti ilyet vennék, rá egy ot rendszám és egyből nem csórónak tűnik az ember hanem retrónak
az első olyan 7-es, amelynek úgy képezték ki a csomagtartóját, hogy a golf szettnek legyen tartója.... amúgy a mai napig a legszebb 7-es bmw
na ezt még polírozni se kell: https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/bmw/750/bmw_750i_automata_full_extra-14473491
evvel begördül az ember a bmw fesztre még aznap lesz a ceruza végére kis suna
Áááááá sosem fogom..... engem szórakoztat a troll vergődése.... mondjuk a köbányai fiaskó óta tudjuk, hogy mindenhova csak szopni jár....
az egy másik kor más szimbóluma volt vazzeg

a bmw az esztelen pénzköltés szimbóluma lett
veszel egy nagyjából egyben lévő régi hetest elviszed kipolíroztatni a fossá fakult lakkot aztán megjönne a te ceruzádra is a szopó
2 millából kurva nagy májer lehetsz ha erre van igényed
Szerintem ennek a ratyedli hipszterribinek a férje a hallivúúdhonda annyit linkeli ide.
Kösz megtaláltam műxik
oroszországba a fekete volga is státusz szimbólum volt
mégsem látok annyit szopni és fizetni érte mint egy bmw-ért
a milyért is jó lett mindjárt itt van a helyi Grétsy tanár úr, már hallom a sarkon a vad nyerítését
Pipi pedig sötét....
a bmw egy státusz szimbólum
a csajok is azért buknak a bmw tulajokra mert ha a kocsira tudja önteni a pénzt akkor rá is fogja hiszen tökmindegy mennyit herdál feleslegesen
aztán akinek nincs az irigykedik

persze most nem a fisfos hármasokról beszélek, meg a kombikról......
mondjuk megérdemelne az egy verést minden nap aki kitalálta a bmw kombit, azt minimum más néven kellene forgalmazni
Mondom, hogy egy igazi ratyi, mint a haverja vagy csaja, vagy palija, ki tudja ezeknél az ipséknél.
A muszáj az pontos jé? mindjárt jön ginó azt lesz bajom
Én már blokkoltam Talán az egyetlen akit az itt töltött 10+-os pályafutásom alatt muszály voltam Pedig még én hangoztattam, hogy nem tiltok le senkit. De napi 10 új nicknévvel telefosott fórummal már nem tudtam mit kezdeni. Pedig voltak szép pillanataink együtt
mondom.... minden hiába.....
Most is a haverjáról beszél, mindenki tudja, akinek nem egy pech van a szájában, hogy Zoli32 Clam! Csak hát f2-nek egy mikro pech van a szájában folyamatosan.