Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kell neked a modern technika.
Én 15 éve használok egy Garmin Gpsmap 60csx-et, csak a térképeket frissítem rajta a Mapsource-ról.
Autóban és motoron is tökéletes. Kettő AA elemmel megy akár 8 órát is, így nagyon ritkán kell bedugnom a szivargyújtóba is.
Nem beszél, csipog, de a csipogást meg lehet hallani bukóban, úgy, hogy a füldugó is bent van.
mer szétcsaptad a protkós kesztyűddel idegből
nekem az autóba egy garmin nüvi van(ugye lapostelom nincs amin legyen gps ) Nagyon szeretem mert egyszerű mint a szög semmi fölösleges hűhó, ilyen, hogy internet meg bonyolult menü nincs ) Viszont vagy két hete azt csinálja, hogy akár hányszor leállítom az autót, majd mondjuk visszaszálok beindítom, vagy egy percig keresgéli a műholdakat Eddig ilyen nem volt elfordítottam a kulcsot, kiírta, hogy garmin azt kb. 5 másod perc múlva tudta a helyzetét. Most meg van, hogy elkocsikázok egy km-ert mire észhez tér nem tudom mi lehet a baja
spec én várom már, hogy a csókos házak bedőljenek azt szaré húgyé lehessen belőllük vásárolni. Az előző válságnál elszalasztottam az alkalmat
Mar az első csok-osok bedőltek... jön a többi is.... lesz megint olcsón lakás kiadásra a Ft is erősödött, mar alig 348 a deviza
Mindenhez lehet nyomvonalat csinálni pc-n és feltölteni a gps-re....
A sony nem android volt.
Csak a Symbian operációs rendszerrel volt jó
Androidos is volt az nem sikerült
Android Telefonra nekem a TomTom jött be a legjobban
a sonyn az volt,hudeszar volt.Ahhoz kepest megvaltas az igo.
A masiknak a kjelzoje repedt.Azert vettem keteve ezt.
Garmin azért jó mert arra lehet térkép szekrényeket rátölteni
Pl nem kell az egész magyar horvát vagy bármi csak azt kell átmásolni amerre megy az ember
Úgy sokkal gyorsabban tölt a térkép
Plusz lehet nyomvonalat csinálni pc-n és azt feltölteni
Amúgy ez a Garmin hw mindig 10 éves elmaradásban van a telefonokhoz képest
Ellenben az sw és a térkép egész használható
Hajdan (10éve)a Symbian telefonokhoz volt tök jó Garmin program. Sokkal gyorsabb volt mint az eredeti Garmin kütyü
Kijelző minek
Ha eladnak akkut a kjelzovel egyutt beprobalom.Ha nem kukazom es beprobalok egy ilyet.Hatha.

https://www.ebay.com/itm/5-GPS...
Lehet, bár nekem egy.pici fehér stekker rémlik, de szerintem akku csere megoldja.
Ez már a masodik volt, tényleg nem ütöttem erőset. Az elsőnek letört a házáról a golyó, ez csak egy kis koppintást kapott ahoz képest
Na mindegy, nem veszek többet. Ilyen ütést eddig mindegyik telefonom kibírt kivéve az iphone, azt mem kell ütni mert mindig teszi a dolgát
Tudja fene,csak most melyedek el a kinai zenben.
Forrasztva van az alaplapra.
Valszeg RAM Mounts, nekem.is van
Apunak van egy samsung nem jut eszembe mi, baromi erősen világít a kijelzője, talán vezetèk nélkül is tud tölteni, kínából rendelek egy tartót, azt az X alakú rugós akármit amin gumi is van, abból van vezeték nélküli töltős is, már csak a szoftver kellene.
Gondolom milyen óvatosan koppintottál rá
Ja ha jól emlékszem az akkupakk tartalmazza a töltésvezérlőt is, ha az szart be szintén akkucsere
Most már mindegy, kijelző elfáradt egy kis ütéstől vicces hogy atombiztos háza van de a kijelző bepókhálósodik egy picike ütéstől
Terhelten is 3,6 körül van?
A gond hogy mertrm, 3,6v az jo, inkabb a kabel vagy usb port ami szopat.
2 éve ilyen az enyém is. Nem tölt annyit, amennyit elhasznál. Nem nagyon szoktam eltévedni, mert indulás előtt végignézem térképen, h merre vezet az út, ha véletlen még is belekavarodok, akkor van a tatyómban egy régebbi garmin nüvi, ami mindig vágja a pitét, csak nem olyan szép rajta a grafika.
A wayteq honlapjan 12500,-. Kene egy.
Nezem a motoros navikat mind 100e+osak meg hasznaltban is.
Qurvara nincs kedvem ennyi penzt kiadni.
A regi meg nem wayteq-es darabnak torott a kijelzoje, elvileg cserelt akkuval van es lassabb a gps csipje. Talan hasznalhato ha jo a kijrlzo a wayteq tol.
Holnap frlhivom oket hogy eladnak nrkrm kijrlzot. Meg akkut. Meg egy usb portot.